Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 8

• 125 345
  • 2 597
  •   1
Отговори
# 1 125
Странно, но започвам да харесвам Валерия! Поне не се унижава и като цяло е себе си - колкото, толкова! Не се прави на това, което не е. Евгени не би желал жената до него да го превъзхожда, така че тя му е баш. Просто да е красива.
Елена никога не съм харесвала с напъните й, но сега съвсем..
Пам и тя показа посредственост и клишета..
Меган според мен си я монтират от началото кофти и очевдино не им играе по свирките, затова и не е интересна...
Джия, Виктория, Айлин.. все повече показват празнотата си отвътре..  
Ивелина и Поли ги съжалявам, сякаш съзнават, че са оствени за клоуни..

Жалко, ако Евгени наистина е това, което показва, даже и да е кукла на конци и да не може да се опълчи на сценаристите, не мога да го оправдая! Все си мисля, че винаги има начин!

# 1 126
  • Монреал
Повратен епизод за мен. Тук си пролича вече, че Евгени опитвайки се да задълбае по някакъв начин с Валерия, удря на камък. Много ми харесва романтичната динамика между тях, но реално тя е доста незряла и не му импонира емоционално. Няма я тази дълбочина, от която според мен той се нуждае. Или поне е толкова неразкрита и за самата нея… Ще и трябва доста психологическа работа и себеопознаване. Бая ще е трудна една такава връзка, предвид очакванията на Евгени към партньорката му. Мисля, че разпъва на кръст Елена, като един вид тест… Проучва я отвсякъде. И това ме води към поредно мое заключение, че най-вероятно тя ще грабне сърцето му. Тази вечер ми стана тъжно за Елена, въпреки че не и симпатизирам като цяло. Много е ранима и явно и се е налагало доста да се нагажда, да прави компромиси и да се променя в името на някой. Има нужда да се обича много повече и да анализира по-малко другите…

# 1 127
  • Мюнхен
Няма я тази дълбочина, от която според мен той се нуждае. Или поне е толкова неразкрита и за самата нея… Ще и трябва доста психологическа работа и себеопознаване. Бая ще е трудна една такава връзка, предвид очакванията на Евгени към партньорката му. Мисля, че разпъва на кръст Елена, като един вид тест… Проучва я отвсякъде. И това ме води към поредно мое заключение, че най-вероятно тя ще грабне сърцето му.

Че каква дълбочина от Валерия му трябва, Ергени изора дъното тая вечер. Притрябвало ѝ е на Елена такова "сърце".

# 1 128
Силно се надявам Елена да не печели, понеже посланието, което ще остави тази победа е много грешно. Унижавай се, играй му по свирката, преследвай го, боготвори го, докато той пусне тук там някоя усмивка. Супер токсични взаимотношения.
Не, че не са тъпи изшепнатите разговори с Валерия на пейката, но поне го няма този тормоз.

# 1 129
Щях да повярвам, че драмата за колието е по сценарий, ако Генчо не беше водна зодия. Няма такива сръдливи момченца. Понеже някой беше питал, ако гаджето не носи мой подарък как ще се почувствам. Ми няма да се сърдя, не съм улучила вкуса, ако е скъп, да каже навреме и да ходим да го заменим. Чудо голямо.

# 1 130
  • Варна
Повратен епизод за мен. Тук си пролича вече, че Евгени опитвайки се да задълбае по някакъв начин с Валерия, удря на камък. Много ми харесва романтичната динамика между тях, но реално тя е доста незряла и не му импонира емоционално. Няма я тази дълбочина, от която според мен той се нуждае. Или поне е толкова неразкрита и за самата нея… Ще и трябва доста психологическа работа и себеопознаване. Бая ще е трудна една такава връзка, предвид очакванията на Евгени към партньорката му. Мисля, че разпъва на кръст Елена, като един вид тест… Проучва я отвсякъде. И това ме води към поредно мое заключение, че най-вероятно тя ще грабне сърцето му. Тази вечер ми стана тъжно за Елена, въпреки че не и симпатизирам като цяло. Много е ранима и явно и се е налагало доста да се нагажда, да прави компромиси и да се променя в името на някой. Има нужда да се обича много повече и да анализира по-малко другите…

Скорпион, това е.

# 1 131
Да замениш Меган за жена с такава нелепа татуировка…

Аз не разбирам какво общо има с татуировката... Тука говорим за взаимоотношения, а не да гоним този, който има най-много татуировки. В 21 век живеем все пак. Срещата му с Меган беше скучна, никаква химия, не можа да го заинтригува... Все една сериозна, винаги в някой ъгъл гледа... Защо да стои? Ако не беше миналата седмица случката с Елисавета, още след срещата щеше да си е заминала Меган.

# 1 132
Валерия си се справя добре в живота, в каквато и среда да е израснала. Работи, учи и се занимава с благотворителност, не  от година две.
А какво учи Валерия? Не е въпрос за заяждане. Просто ми е любопитно в каква посока са и интересите.

# 1 133
  • София
Между другото, промото за следващия епизод - вероятно ролята им е да са възможно най-лоши, ама как само й се услажда на Елена Wink Много злоба, много емоционална нестабилност... дано наистина роля играе в Ергена, че иначе, олеле, малеле. Не искам да прозвучи грубо - не ми е това целта, даже търся най-меките възможни думи - има много травми това момиче, които трябва да лекува, иначе още много мъка я чака в живота, ако това, което показва, наистина е така. Просто е недопустимо така да се пънеш и унижаваш з един мъж, да очакваш, че така ще "заслужиш" връзка с него... и в същото време да си толкова злобен и токсичен към всички, които не ти импонират.

# 1 134
Очаквам злобата на Елена отново да се оправдае, че е заради играта....нали ще бъде господарка. И даже да кажат браво, Елена, добре й натри носа, супер я провокира.

# 1 135
Лъвица, обобщаваш и моето мнение.
Тази вечер ще спя спокойно, Валерия продължава да ми харесва, но не държа да печели. Напомня ми на мен при първите срещи с мъж, когото харесваш, губиш има и дума и дрънкаш глупости. Хубаво, че мъжът ми не ме е отсвирил веднага. 🤣 Донякъде мисля, че Евгени постъпи така с Елена и заради Валерия, и начинът, по който я накара да се чувства неудобно. Даде и малко от нейното, да трябва и тя да се обяснява като ученик пред дъската.

# 1 136
Ох, Айлин тази вечер беше много зле с това червило. Като Круела. Загрозяват я и състаряват нарочно, а е хубава, като е естествена и не се зъби.

Може би да се подчертае, че (ще) става лоша, някакво творческо решение.

# 1 137
  • софия
След този епизод ще кажа само едно. Валерия, и ти бягай, момиче. Ако си толкова неопитна в отношенията си с противоположния пол, този човек ще те смачка. Бавно и постепенно, няма и да разбереш какво ти се е случило. 
 Колкото и да не те харесвам, никой не заслужава това.

# 1 138
Между другото, промото за следващия епизод - вероятно ролята им е да са възможно най-лоши, ама как само й се услажда на Елена Wink Много злоба, много емоционална нестабилност... дано наистина роля играе в Ергена, че иначе, олеле, малеле. Не искам да прозвучи грубо - не ми е това целта, даже търся най-меките възможни думи - има много травми това момиче, които трябва да лекува, иначе още много мъка я чака в живота, ако това, което показва, наистина е така. Просто е недопустимо така да се пънеш и унижаваш з един мъж, да очакваш, че така ще "заслужиш" връзка с него... и в същото време да си толкова злобен и токсичен към всички, които не ти импонират.

Елена има мъжко мислене и в този смисъл агресията и насилието не са й е чужди. Няма мекота в тази жена, като дялан камък е. Опитва се да е бяла и добра, но отвреме навреме изплува мъжката й властна страна, а в други моменти просто рухва под напора на женските хормони.

# 1 139
Айлин в онзи лайф сподели, че сама се е гримирала във формата. Даже каза, че още не си е закупила осветление, ринг и не знам за какъв професионален гримьор някой я изтъкваше тук.
Тук се качват епизодите, нали? Че имах да свърша нещо и малко неглижирах епизода по едно време.

Общи условия

Активация на акаунт