Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 8

• 125 045
  • 2 597
  •   1
Отговори
# 1 710
Поли е мекушава по принцип, защо отрича.

# 1 711
Хубава им е срещата, но сякаш не мога да повярвам, че имат истински чувства един към друг.
Нямат естествено, какви чувства. То от толкова повтаряне на клишета човек вече не може да повярва, когато някой му каже нещо красиво.

# 1 712
  • # супернатурална #
Още в самото напало ми направи впечатление  чувството за хумор на Валерия. Леко хапливо, игриво, закачливо. Такъв беше и разговорът им с Айлин, когато се шегуваше за книгите. Евгвни, много ше изпуснеш, ако не си я спечелил. На всичкото отгоре това момиче  още много ще расте...докато други вече са запопнали да слизат.
Емии...съжалявам, че го използвам но...много мило. От страна на Валерия. Докато господарлите се дърлят.

Охх, браво Валерия, Браво! Как прислужницата дава тон на господарките

# 1 713
Ох, Пламена ми е отвратителна. Елена - тоже.

# 1 714
Поли беше най-мекушава, какво се пъне сега. Валерия в този епизод ми харесва много.

# 1 715
Зад "саможертвата" на Валерия със сигурност има скрит замисъл.
Едно отсъствие от коктейла би привляко вниманието на Евгени, вече го е играла този филм.

Освен това с изтъкването на доводите си, че тя била прекарала най-много време с Евгени съвсем умишлено искаше да острани Елена от коктейла. Браво, добър ход.

# 1 716
Ай, този път с хода си Валето закопа Елена! Браво!

# 1 717
Поли май не разбира от правила в игра и влизане в роля Smile

# 1 718
  • Разпиляна във въображението
Няма да посмеят да оставят Елена в имението. Ще стане страшно. 

# 1 719
  • somewhere over the rainbow
Валерия в този епизод ми харесва много.
На мен ми хареса и вчера - направо се държи нормално.
Казах, че Меган ще си тръгне тази седмица. Поли ще е другата.

# 1 720
Противопоставиха ги успешно
С играта не можаха толкова, но сега вече се нажежават страстите

# 1 721
  • Пловдив
Не е честно обаче Джия да мързелува, а да ходи на коктейл. Изобщо това вече ми идва в повече, да се тарикатят и да им минава номера. Нищо й нямаше и после о,не, зле ми е. Те се скъсаха да угаждат, и накрая пак една от тях да не отиде.
Елена Изобщо не е благородна, а направо е като валяк. Ще прегази всеки, който й се изпречи. Ако може.

# 1 722
Поли май не разбира от правила в игра и влизане в роля Smile

Разбира, просто не се кефи как Елена я отписа директно и заяви себе си за най-добро изпълнение.

# 1 723
  • София
Валерия пак нарушава правилата на играта Joy

# 1 724
  • София
Дяволо, бих те репликирала, но ти каза, че се пазиш от спойлери и ще замълча.
Харесват ми анализите ти, от Йелоустоун вселената насам знам, че много неща ги виждаме по сходен начин Simple Smile
Скрит текст:
Представям си, ако участниците в тази тема обсъждахме наистина противоречиви личности като Бет, какви сблъсъци на светове щяха да бъдат Wink

Не трябваше да го пишеш това. Аз от спойлери не се интересувам и не обичам да чета намеци, защото означава, че ти имаш сигурно инфо, че Валери печели (примерно). Аз никога не се интересувам от спойлери, винаги се опитвам сам да разгадая пъзела. И познавам и не познавам, но си има чар и интрига. 😉
Дано спойлерите ти не са верни, защото след всичко видяно дотук от сезона аз не виждам нищо между Евгени и Валерия, което да сочи към сериозна връзка в която да повярвам.
И втори пореден сезон ще се осерат. 😮

Общи условия

Активация на акаунт