Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 8

• 124 932
  • 2 597
  •   1
Отговори
# 1 905
Ако можеше, щеше да е най-добре роза да не получи Ергени.

# 1 906
Ох, да се вземат Евгени и Валерия и да отърват останалите от присъствието си най-сетне Laughing
Един за друг са си, признавам.
Предаването го гледам заради Елена, интересна ми е и ми е приятно да я слушам. Другото - както дойде.

# 1 907
Днес кой ли ще отпадне? Ивелина? Ирина?

# 1 908
Приказката от Братя Грим или Шарл Перо (не са само те описали този сюжет), се сбъдна. Сценарият лъсна отвсякъде. Елена също играе и мисля, че е бясна именно на това - вкарана е капан, но не на чувствата, а на играта. Е, в такова предаване - такива простотии.
Плоско, елементарно предаване, за девойките - няма много да се каже.

# 1 909
Оф Пам пак продължи напред 🤨

# 1 910
  • Пловдив
Ирина му направи заклинание 😂

# 1 911
Точно същото казах и аз, като я чух 😄

# 1 912
Залагам, че Ивелина отпада. Заради нежеланието му да акомпанира на оперна ария.

# 1 913
Поне на някакъв красив език да беше…След гмуркането, на език ще го учи. 🤨
Много ми е неприятна тази жена!

# 1 914
След всичко, което виждам от Евгени, ми е трудно да повярвам, че може да спечели друга освен Валерия.

# 1 915
Да като два тийна в гимназията, мляскащи се
С Валерия много си отиват. Чисто визуално.
И за пореден път нямат какво да си кажат. 😄

# 1 916
  • софия
И какво се оказа, Женчо ги мачка всички по този начин. Просто не ни го показват. Изри дъното, проби ядрото,  сега го чакам да излезе от другия край на земната кора.
Ех, СлаБе, както вчера бяха аватари… ако беше твоят аватар избор за ерген.. ❤😁
Божкееей, щеше да ме е срам от мен си и едновременно с това да съм зловещо ухилена. Хахахах.
 Сега се връщам да ви дочета,  че сте нашлякали сурумнайсе страници, докато зяпам в телевизора.

# 1 917
Последните няколко епизода Елена започна да се усмихва и е по-поносимо да я гледа човек

# 1 918
Искам да попитам Пам,как се чувства като я пробутват и толерират само заради външният и вид?От самото начало знаем,че ще я бутат до края.Само заради опаковката.Тя хем сама не си я харесва,хем другите и били виновни.Само заради тази опаковка не беше в ролята на прислуга.Нали така?Тук я лансират,а навън пак ли мисли с рев и злоба да върви.Много неприятно същество,но НЕ заради опаковката.

# 1 919
Краули,може би грешно си ме разбрала.Аз не мразя Валерия-тя е най-подходящата за Евгени,стискам им палци да се вземат!Просто съм обективна за някои неща,а ако не съм била,според теб,приеми извиненията ми.

Общи условия

Активация на акаунт