Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 8

• 124 894
  • 2 597
  •   1
Отговори
# 2 025
Валерия може да няма интелектуалните претенции на Елена, но с един жест в днешния епизод разкри истинското й лице. Наистина падат маски, не че някои вече не бяхме видели зад тях. Язък за всички провокации на Елена.

Чак такъв драматичен жест аз не видях. Валерия изпревари избора на останалите момичета, които щяха да посочат нея и после се опита да подхлъзне Елена да направи същото. Елена не отстъпи на изнудването, защото игра точно по правилата и с общо решение на останалите момичета от отбора ѝ избраха Поли, която не игра по правилата.
"Истинското лице" беше роля, в която щяхме да видим другия отбор, ако ролите бяха разменени.

Най-истинското беше скорпионската, болезнена откровеност, с която на коктейла посочи това, което всички изпитват. Нищо, че после го чухме от Айлин, Джия и о, ужас, дори от Валерия, но друго си е да го каже Елена, нали? Думите ѝ винаги правят силно впечатление Simple Smile

Чудя ви се, защо не ликувате, че Валето е избраницата на ергена, а все Ленчето ви боде очите.

Алукард, за "сомчетата" върви се скарай на Джия, не на мен.
Тръгнало е от Джия, но ти сподели гифчето и тогава, понеже беше за Валерия, ти беше много забавно. Сега четеш морал за миймовете с Володя. Малко двоен стандарт.

# 2 026
  • Варна
На мен Володя , не ми пречи, но и не виждам прилика.. ама ако на някой му е смешно да се кефи..
Не е добре да има двоен стандарт.

Момичета, кои отпаднаха тази седмица? Нямах възможност да гледам.
Ивелина и Меган.

# 2 027
И аз не виждам никаква прилика с Володя и ми изглежда просто тъпо, а не обидно Simple Smile

# 2 028
Елена снощи лъсна в цялата си злоба и комплекси 😳

Валерия може да се държи незряло и да избухва като пинчер към немска овчарка, но все пак е по-симпатичната от двете.

# 2 029
Тъкмо се канех да защитя и двете и отново някой се включва с нещо подобно.

# 2 030
Сега догледох последните 30 минути. Евгени наистина изглежда емоционално изцеден.  На какво ли се дължи ? Беше замислен по срещите, не участваше в разговорите, дори не слушаше какво му се говори. Според мен срещата с Айлин е била много емоционална и го е разклатила. Може би се е замислил Валерия ли да е ,Айлин ли да е... със сигурност не беше на себе си.
То е ясно какво го е "разклатило". Правил е секс с Айлин. Бая трябва да си разгорещен за да захапиш така жестоко някой, та чак да му остане белег.
Те сега се скъса косъма на отношенията с баща й...

# 2 031
  • София
Валерия вчера много ме развесели с коментарите си по време на "трудовия" ден. Но най-много ми хареса друго - колко спокойно се чувстваше пред Евгени, докато той беше облечен в костюм, а тя с престилка и тотално без грим. Много жени биха се смутили, но нея това изобщо не я интересува. За мен това беше истинско разголване пред мъж - без "маска", 100% натурална и без грам притеснение от това.

# 2 032
Валерия вчера много ме развесели с коментарите си по време на "трудовия" ден. Но най-много ми хареса друго - колко спокойно се чувстваше пред Евгени, докато той беше облечен в костюм, а тя с престилка и тотално без грим. Много жени биха се смутили, но нея това изобщо не я интересува. За мен това беше истинско разголване пред мъж - без "маска", 100% натурална и без грам притеснение от това.

Истинско разголване..... доста пресилено. За Валерия ходенето без грим е ежедневие (нали е натурална), а престилката просто сценичен костюм, както и костюма на Генчо.  Коментарите й обаче и на мен ми харесаха. Генчо май я гледа вече все едно му е малката сестра, която да обгрижва.

Последна редакция: пт, 14 апр 2023, 09:54 от bubanka

# 2 033
Ти не си в предаване, където всички ходят от сутрин до вечер с 5 слоя грим, а половината са с корекции. Евгени не ги е виждал почти никога с различни дрехи от коктейлните и по бански. Да, разголване е особено, когато става дума за първи срещи. Очевидно е че не се притеснява и няма комплекси като повечето, изглежда нежна и с хубава кожа.

Последна редакция: пт, 14 апр 2023, 08:45 от T.Valcheva

# 2 034
  • Варна
Това че накараха Валерия да отиде с престилката на розораздаването пак беше внушение за Пепеляшка..

# 2 035
  • София
Т. Валчева, тъкмо бях тръгнала да пиша, но ти ме изпревари и каза това, което и аз мислех да кажа Relieved Всички ходим без грим, но тук контекстът е важен. И да, целия епизод си бъкаше от внушения за Пепеляшка. Струва ми се, че от миналия епизод започнаха да рисуват Елена в доста по-явно негативна светлина, а Валерия в по-положителна.

# 2 036
А на мен защо ми се стори, че условието беше тези, които не се справят със задачата, да си останат в "покоите"- не казаха ли така в началото? А изведнъж после се оказва, че са в кухнята, откъдето могат да гледат, а другите момичета/Евгени - да ходят при тях?

# 2 037
Валерия е просто разкошна. И красавица, и с чувство за хумор, с голямо достойнство, лоялна към приятелите си. Умее да се отстоява и то на такава крехка възраст.

Айлин и тя са най-младите в този сезон, а за мен са с най-адекватното поведение. Харесвах и Мони, за съжаление бързо я изгониха.
Поли за мен скочи високо в класацията ми. Може да е лигава, да цвърчи, но е много добър и мил човек с голямо сърце.

# 2 038
Т. Валчева, тъкмо бях тръгнала да пиша, но ти ме изпревари и каза това, което и аз мислех да кажа Relieved Всички ходим без грим, но тук контекстът е важен. И да, целия епизод си бъкаше от внушения за Пепеляшка. Струва ми се, че от миналия епизод започнаха да рисуват Елена в доста по-явно негативна светлина, а Валерия в по-положителна.
Аз Елена в положителна светлина не съм я видяла. Снощи прочетох интересен коментар за поведението и, ще го цитирам по памет: "Елена се държи като изтормозена разведена жена с две деца и три бързи кредита, драпаща да хване последния влак." Много точно са нацелили наратива и.

# 2 039
Според мен Елена далеч не беше най-злата господарка, не виждам как е унижавала. Ивелина например беше доста по-зле. Отделно не ми е приятно да играеш по правилата и накрая някой да реши, че те трябва да се променят. На Велерия й щукнало да се прави на великодушна и аз да й играя по свирката, да бе. Точно същия случай, когато момичетата бъхтаха цял ден, какво беше, баскетбол май, и тя отиде да им се натресе на срещата. В случая става въпрос за игра и не е кой знае каква драма, но въпросът е принципен, не обичам изобщо хора, които не се съобразяват с правилата. Също мисля, че постъпката на Валерия си беше користна..

Общи условия

Активация на акаунт