Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 8

• 124 945
  • 2 597
  •   1
Отговори
# 2 010
  • Варна
Ами Елена нали е умна? Защо се върза и злобееше? Никой не "игра" като нея. Ролята доста й допадна. Поли например показа, че не е човек, който ще унижава другите, дори на "игра". И "лошата" господарка Елена я наказа. Между другото, прави ли се разлика между строга господарка и гадна господарка?
Аз злоба не видях, според мен всички се забавляваха.. Така или иначе знаеха, че чисти  няма да излязат ..

# 2 011
Абе никой ли не се притесни от отпечатъка от ухапано по Айлин?
Може да е от Джия. Превъртях епизода на бързи обороти и не забелязах. Къде?? Кога се вижда??

# 2 012
  • Вестерос
На рамото на Айлин след срещата й с Евгени, от него е

# 2 013
  • Варна
Абе никой ли не се притесни от отпечатъка от ухапано по Айлин?
Може да е от Джия. Превъртях епизода на бързи обороти и не забелязах. Къде?? Кога се вижда??
В какъв смисъл от Джия.
Айлин се връща от среща с отпечатък от зъби на рамото, очевидно е , че са на Генчо..

# 2 014
Айлин я е ухапала рибата, която Елена е видяла на скалите, които я одраскали по краката при тяхната среща. Laughing

# 2 015
  • София
Ами Елена нали е умна? Защо се върза и злобееше? Никой не "игра" като нея. Ролята доста й допадна. Поли например показа, че не е човек, който ще унижава другите, дори на "игра". И "лошата" господарка Елена я наказа. Между другото, прави ли се разлика между строга господарка и гадна господарка?
Аз злоба не видях, според мен всички се забавляваха.. Така или иначе знаеха, че чисти  няма да излязат ..

Изобщо не ми изглеждаше така - доста злонамерена беше Елена, което се затвърди когато дойде моментът да избират коя господарка да не ходи на коктейл, но всеки си има негов прочит на нещата Wink

# 2 016
  • Монреал
Валерия може да няма интелектуалните претенции на Елена, но с един жест в днешния епизод разкри истинското й лице. Наистина падат маски, не че някои вече не бяхме видели зад тях. Язък за всички провокации на Елена.

Точно!

За днешният епизод ще кажа само: Валерия, Валерия, Валерия!
Без много напъни, с непретенциозно чувство за хумор и ирония успя да развърти играта. Това момиче има потенциал, бях сигурна. Елена говори за свалени маски, но точно нейните паднаха за един миг и тя сама си ги свали неусетно.

Последна редакция: пт, 14 апр 2023, 02:47 от efirna

# 2 017
Малко взех да се притеснявам за ергена в този епизод... На мен ми изглежда ужасно изморен и отегчен. Вече даже не ги и целува, предпочита да си подпре челото  и да избягва целувки... Целувките му вече не са и никак страстни, по скоро отбива номер. Айлин изобщо не и почувствах срещата, както тя я описа...странно. Не е лесна тая роля на Евгени. Харесват ти една две жени, а трябва да поддържаш някакви пламъци на 10-12, които се и състезават помежду си. Голям тормоз си е в един момент.
Валерия иначе ме разсмя тоя епизод с коментарите си.

# 2 018
  • Пловдив
Ирина му направи заклинание 😂
Поне на някакъв красив език да беше…След гмуркането, на език ще го учи. 🤨
Много ми е неприятна тази жена!
Нещо против румънския ли? Какво му е "грозното"?

# 2 019
  • Пловдив
Сега догледох последните 30 минути. Евгени наистина изглежда емоционално изцеден.  На какво ли се дължи ? Беше замислен по срещите, не участваше в разговорите, дори не слушаше какво му се говори. Според мен срещата с Айлин е била много емоционална и го е разклатила. Може би се е замислил Валерия ли да е ,Айлин ли да е... със сигурност не беше на себе си. Какво ще реши не е ясно , но не му е лесно. На промото Елена пак в главна роля ,до уязви, обиди , да опита да блесне над "глупавите ". Не че нещо ,но мъже с интелект (изкуствен) и многословие и самовеличаене, па макар и тънко, не се печелят. Но, каквото си избере Ергена, да е жив и здрав. По мое мнение Айлин не е за него, още й се живее. Валерия няма толкова емоции в себе си ,за това може би е по-подходаща .

# 2 020
Сега догледох последните 30 минути. Евгени наистина изглежда емоционално изцеден.  На какво ли се дължи ? Беше замислен по срещите, не участваше в разговорите, дори не слушаше какво му се говори. Според мен срещата с Айлин е била много емоционална и го е разклатила. Може би се е замислил Валерия ли да е ,Айлин ли да е... със сигурност не беше на себе си.
То е ясно какво го е "разклатило". Правил е секс с Айлин. Бая трябва да си разгорещен за да захапиш така жестоко някой, та чак да му остане белег.

# 2 021
По отношение на срещите, тези на Виктор и Александра от първи сезон бяха много красиви и вълнуващи. На Евгени нещо не му се получава до такава степен. И на самата среща с Айлин ми изглеждаше да не е в час, уморен един такъв...срещата не ми се видя вълнуваща, а и Айлин като започне с това лигавене, мозъче и тн...., а по принцип ми е симпатична, но в тая прекалено мяукаща роля не я понасям . Отделно всички искат целувки, всички са уникални и единствени. Той отпраща Ивелина, тя му шушне в ухото, че не иска да се раздели с нея, не иска да я пусне...Евгени вече ми изглежда да е достигнал до фаза да побегне с писъци от имението...

Последна редакция: пт, 14 апр 2023, 07:39 от quinoumene

# 2 022
Интересно, ако в кухнята беше останала Елена, а не Валерия, дали Ергенчо щеше да отиде при нея? Аз мисля, че да. Още по интересно щеше да останат двете в кухнята, тогава коя ли първа щеше да уважи или пак тройка на свечеряване?
Играта обаче по унижаваща нямаше как да бъде. След играта от миналия епизод с аварарите, в която похвалихме сценаристите, тази беше пълна шитня, та чак на Поли й беше неудобно да я играе, а Джия избяга. Кой ли ги измисля тези глупости?
Коментарите на Валката по време на играта, обаче мноооого ми харесаха. Ей развесели ме това момиче.

# 2 023
Ленчето като е в ролята на силната злобее и наглее. Вчера прекали на играта, както и Поли отбеляза. Игра, игра, но тя беше най-злата господарка. След срещата с Евгени пак беше вирнала нос. Кога е в ролята на слабата се тръшка и реве, голяма жертва, голямо нещо. Като ревна за колието очакваше и упрекваше Валерия, че не е проявила състрадание. Но снощи в играта изпитваше удоволствие да гаври Валката. Двойните стандарти са норма при нея.
Валката според мен е сигурна, че Евгени я харесва и затова е по-уверена. А тези неща се усещат без много приказки, без сложни и измислени думи.

# 2 024
Момичета, кои отпаднаха тази седмица? Нямах възможност да гледам.

Общи условия

Активация на акаунт