Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 8

• 124 906
  • 2 597
  •   1
Отговори
# 1 995
  • София
Валерия може да няма интелектуалните претенции на Елена, но с един жест в днешния епизод разкри истинското й лице. Наистина падат маски, не че някои вече не бяхме видели зад тях. Язък за всички провокации на Елена.

Чак такъв драматичен жест аз не видях. Валерия изпревари избора на останалите момичета, които щяха да посочат нея и после се опита да подхлъзне Елена да направи същото. Елена не отстъпи на изнудването, защото игра точно по правилата и с общо решение на останалите момичета от отбора ѝ избраха Поли, която не игра по правилата.
"Истинското лице" беше роля, в която щяхме да видим другия отбор, ако ролите бяха разменени.

Най-истинското беше скорпионската, болезнена откровеност, с която на коктейла посочи това, което всички изпитват. Нищо, че после го чухме от Айлин, Джия и о, ужас, дори от Валерия, но друго си е да го каже Елена, нали? Думите ѝ винаги правят силно впечатление Simple Smile

Чудя ви се, защо не ликувате, че Валето е избраницата на ергена, а все Ленчето ви боде очите.

Алукард, за "сомчетата" върви се скарай на Джия, не на мен.

Лично аз не харесвам поведение като Елениното. Не харесвам злобни и подмолни хора, които нямат търпение да атакуват и унижат друг, който е по-харесван от тях. И са готови да минат през всички, за да си получат това, което са си навили на пръста. Особено когато едновременно с това го играят много чувствителни и раними. Дали Валерия ще "победи" накрая за мен няма никакво значение - ако двама души се харесват, ще се вземат. Ако не - няма. Всякакви напъни в тая посока са напълно излишни.

# 1 996
Е, страшна подмолност, че каза на всички открито неприятната истина. И така "с един жест" се разкри. Добре.

# 1 997
Елена е абсолютно права - това е гнусно. Не става дума за ревност.

Е, ще се сети, че е гнусно. В събота преди Великден. Буквално...
Аз на Елена доста й симпатизирах преди. Даже не знам едно и също предаване ли гледаме с някои тук - била с обикновени черти. Точно тя ми е със супер нестандартна и запомняща се физиономия и на мен лично ми е чаровна. Валерия пък била красива! Хубава е, но ми е доста дървена и бледа, постна. А на тройната среща от миналия епизод Ергени не бил свалял очи от нея, Елена била трето колело - пак явно нещо различно съм гледала аз. То добре че беше Елена малко да ги вкара в някакви теми, различни от "липсваш ми, дай писмо"
Но след днес - ревност, влюбвания, всяка втора смята тоя момък ненагледен за свой. Ще кажеш, че им е обещано да са пет, а се оказало, че са 25. И той в началото беше малко по-разчупен, пускаше някоя шега, имаше някакво участие в разговорите. То изморява да те теглят на 50 различни посоки, ама за това си се записал, бе мой. Мързи го напоследък да мисли отговори, слушалката ли не работи не знам, ама е налапал бастуна. Измъчена работа.
Имам усещането, че с Валето си е свикнал да не трябва да се напъва - тя си сипе претенциите, той си я пита "Защо мислиш така?", тя пак влиза в обяснителен режим докато той дремне 😴, "А как ти би променила това?", тя "@+#+$-#-+#@#+", той 😴😪

# 1 998
На мен днешният епизод ми беше малко скучен. Но аз имам афинитет към тежки драми и душевни терзания 🤣 Поли ми е много нелепа и не ми се иска да я гледам още. Нищо интересно не показа. Валерия днес прояви хитрост. Елена не й се върза. Иска ми се Елена да върне 🌹 на Евгени, но това са въжделения...Очаквам падащите маски да са или на Джия, или на Айлин.

# 1 999
Какво стана с речите на Наум за розите, започнаха да ми липсват,пуу🤣🤣

# 2 000
  • Вестерос
Гледам снощния епизод. Драмата на Елена като от турски сериал беше заснета 🙄 Стана ми смешно как казва за Валерия, че последната не й пукало за емоциите на Елена и как щяла да ревне. А защо да й пука 🤔 намира се в предаване, в което се конкурират.

Евгени е пълен ръб.

Последна редакция: пт, 14 апр 2023, 01:58 от Tiffany А

# 2 001
Май аз съм единствената, която еднакво харесва Валерия и Елена.  В началото исках Елена да  спечели, но сега определено виждам, че Валерия е по-подходяща за него. И двете изпитват някакви чувства, но при Евгени интереса е към Валерия. Тамън са си - ще пообикалят малко по света като гадженца и най-вероятно ще се разделят. Твърде много си се харесват сами себе си и  твърде много са свикнали повече да взимат, от колкото да дават. Валерия не е толкова повърхностна, колкото я мислите, а пък Евгени е много повече, от колкото се представя - така, че  си пасват. Не, че Елена е голяма интелектуалка, но все пак е по-добре и от двамата.

Валерия не мисля, че се жертва - тя знаеше, че ще изберат нея - кой друг протестира най-много? Усеща, че другите ревнуват и завиждати реши, че щом така или иначе ще е тя-поне да извлече някаква полза. Натрупа точки и в очите на другите момичета и в очите на Евгени. Харесва ми, че е по-естествена и общува с Евгени с най-голяма лекота. Дано не й вмени и на нея някакви комплекси.

# 2 002
На Елена и се развали играта , разклати се и губи самообладание. Много св радваше на срещата на Пам , най-вероятно , защото знае , че не и е конкуренция .
Валерия си изигра добре картите .

# 2 003
Всички там ходят с толкова високи токчета, че чак е чудно как още някой не се е претрепал.
Е, на коктейл да все пак, не са продавачки на зарзават в квартален магазин 😂

Абе понякога по поведението не личи

# 2 004
Валерия е почти дете, нейният характер тепърва ще се развива, затова ми е симпатична.
Елена за мене все повече губи достойнство, а уж е скорпион.
Стана ми странно със сънищата на участничките, дето до една сънуват ергена. Чак и Ивелина накрая. Чак се чувствам стара, много рядко сънувам и помня. А те като вземат да си разправят сънищата с Евгенито...

# 2 005
За мен този епизод беше Съдби на кръстопът, по приказен мотив. Тъп епизод и още по-тъпи сценаристи. Да дадеш ролята на Валерия на доброто и работливо момиче, при условие, че се виждаше, че не знае как да държи сапуна. Нервно, в много случаи неадекватно момиче, да не казвам, че в повечето случаи се държи налудничаво е Валерия. И тя изпълнява ролята на приказна героиня, символ на добротата, трудолюбието... Имаше камина, пепел, всичко. Дори накрая я наредиха до другите госпожици, недостойни за сърцето на принца, с облекло на слугиня.
Плоско, тъпо, не е и смешно.
Щом останалите моми са се съгласили да играят ролите на злобните и глупави сестри в тази пародия - не знам на каква основа да разберем повече за тях? Няма как - хванали са се някакви хора за някой лев резил да стават. Самите те не са и повече в живота, освен - резил. Кучелюбството на Валерия е толкова истинско, колкото и интелигентността на Елена.

# 2 006
Елена пак развали настроението на всички. Когато нея я целуват, Валерия и Айлин са ревниви и злобни, ако не се радват. Но щом Евгени целуне друго момиче, тя веднага тръгва да се муси. Нищо чудно, че е най-близка с Пам, която не и е конкуренция.

Все пак това предаване е еквивалентът модерен харем. Ако тръгнеш да се сърдиш, когато ергенът целуне друга жена, ще полудееш. Да не говорим за това, че повечето момичета са там, за да си направят реклама, а не за мъжа, така че няма какво да ревнуват.

# 2 007
  • Варна
Валерия може да няма интелектуалните претенции на Елена, но с един жест в днешния епизод разкри истинското й лице. Наистина падат маски, не че някои вече не бяхме видели зад тях. Язък за всички провокации на Елена.
Не вярвам, че някой може да се върже на елементарните внушения за злите господарки и клетите прислужници.
Хитри са продукцията  - разделиха ги на отбор 30+ годишни и на отбор 20+годишни и ги накара да се излагат по условие на играта.

Абе никой ли не се притесни от отпечатъка от ухапано по Айлин?
 Не е нормално това за мен да се получи само при целуване без секс. Т.е. Генчовата тъмна страна е май по-дълбока Wink отколкото очаквах.

# 2 008
  • София
Ами Елена нали е умна? Защо се върза и злобееше? Никой не "игра" като нея. Ролята доста й допадна. Поли например показа, че не е човек, който ще унижава другите, дори на "игра". И "лошата" господарка Елена я наказа. Между другото, прави ли се разлика между строга господарка и гадна господарка?

# 2 009
  • Вестерос
Аз съм сигурна, че е имало секс

Общи условия

Активация на акаунт