Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 8

• 124 922
  • 2 597
  •   1
Отговори
# 1 950
  • София /Абсурдистан
Всички там ходят с толкова високи токчета, че чак е чудно как още някой не се е претрепал.

# 1 951
Ние вкъщи малко със закъснение гледаме, ама сме единодушни, че днес фризьорите сигурно имат почивен ден Wink Момите някак са се сресали и дотам Simple Smile

# 1 952
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Не виждам повод за смях, че някой е паднал. Ако имаше такива грозни коментари, каквито прочетох тази вечер в темата за Елена, половината потребителки щяха да са баннати, но ако са за Валерия или Айлин са си напълно в реда на нещата, двойни стандарти.
Пам е време да си ходи, освен да суфлира на Елена и да гледа високомерно друго не прави. А, да и да пуска отровни коментари по адрес на другите момичета извън кликата и.

# 1 953
Пам ще си излезе от последните, не й се точете. Рано й е.

# 1 954
Ауу, много е злобно туй Ленче. Това май обобщава епизода Joy
Маските падат ли падат. Там и една мила и добра няма. Една Микаела е сдържана и приятна, другото е……. Нито Елена е добричка, нито Валето, нито друга от “главните” героини…

# 1 955
Още докато Виктория го беше приклещила той се оглеждаше и явно виждаше, че Джия и Валерия ги гледат от прозорците на кухнята и сякаш малко се стъписа и притесни.
Дано Елена не се унижава повече за тоя и  се откаже да го гони.
Отначало се дразних как не вижда характера на Валерия, но вече си мисля, че са си един за друг.

# 1 956
Значи в тази тема е позволено само на Елена да се ядоса, възмути, да изисква, да се разстройва и т. н. Това в крайна сметка я прави човек от плът и кръв с истински чувства. Когато става въпрос за Валерия - не, да я видел Евгени, да я изгони, вената, та вената.

# 1 957
  • ново
Всички там ходят с толкова високи токчета, че чак е чудно как още някой не се е претрепал.
Е, на коктейл да все пак, не са продавачки на зарзават в квартален магазин 😂

# 1 958
Добре че си тръгна Жокера, отдавна не мога да я гледам.

Лелеее Валя се преби по стълбите 😃😃😃😃😃😃

# 1 959
  • София
За мен няма как да има различна избраница от Валерия. Винаги ще си остане загадка какво намира Евгени в нея и всъщност изборът му ми говори достатъчно и за него самия, но е факт - каквото и да е, той си я харесва, така че да се вземат. Даже не знам защо изобщо го гледам, финалът е ясен от самото начало. Case closed. Успех им желая и хубави фотосесии!

Последна редакция: пт, 14 апр 2023, 00:14 от Reinа

# 1 960
Замислих се и реално не съм фен на Валерия в никакъв случай, НО намирам, че само между нея и Евгени има реална тръпка и интерес, който е взаимен. И смятам, че в предаване, което парадира, че сбъдва любовни истории, логиката е да върви историята на тези, които се харесват. Ясно, че цялата сюрия там са "влюбени", но колкото и да се завират, не става - той човека си търси Валерия. Еми и да се пръснат от злоба и омраза, в крайна сметка изборът си е негов.

# 1 961
  • софия
Еее, аз Володя Стоянов още в предната тема ви го бях качила. 🤣🤣🤣

Не съм го видяла аз, ама.. Те, баш това виждам вечв 😀
Ивелина ми прилича на чалга звезда от зората на демокрацията.
А Ирина, да ви кажа, е много мило и тихо момиче. Познавам я в реалния живот, чак се изненадах като видях какъв образ се опитва да си изгради по тв. Не ми е типичната раскиня, както много пъти бях чела коментари, че я оприличават. Впечатленията ми от нея са положителни, желая й успех. И във всеки случай е по-малко надменна от вечно тормозената Пам/направо ми се обръщат вътрешностите от това название - Пам/. Пам, междудругото, доста й порасна работата май... Гледа с огрооомно самочувствие, не знам..
Благодаря, че сподели това за Ирина. Въпреки граденият и образ ми беше необяснимо за мен симпатична.  Отъхнах си, ще не съм изплискала легена нацяло от тоз Ерген. 😀

Още ви настигам...

# 1 962
  • София
Ами злобно си е Ленчето. След снощното фиаско, си го изкара на Валерия и другите, като се скри зад правилата на играта, но само тя се държа така, а и не спря с играта. Имаше шанс да покаже благородство, но й беше по-важно да се закотви на коктейла. Валерия пък показа на Евгени, че наистина би се жертвала за приятелките си, дори да е за сметка на времето й с него - и той отново й прости. Отново й даде роза почти веднага. Отново наруши правилата заради нея. Вътре се изядоха от завист. Гледам и тук май е страшно. Какво да се прави. Но... евала на Валерия, че не се оставя да я превърнат в жертва. Естествено, че ще им се опълчи.

# 1 963
Никой мъж нямал да търпи скандали и при първия щял да я изгони... то тогава всеки един мъж щеше да е разведен. А и Валерия не хвърля предмети, не крещи, а повишава тон, защото явно отново е захапана за нещо. Когато плаче я гледат в ступор и се радват, явно е решила да се защити.

# 1 964
Не знам как Айлин е станала шампионка по карате. Спортистите са супер дисциплинирани и винаги съм мислила, че за да се отдадеш на спорта трябва да си поне малко по-сериозен човек. С този глас, пищене, лигавене, сърчиценце, рокличка, миличка, мидичка... как се издържа. Да, красива е, но се държи абсолютно инфантилно. Изумявам се, че има мъже, които харесват това.
Иначе тези фалшиви "ами влюбена съм, да".
Шампионка е защото тате е треньор. Нямате представа как стоят днес нещата в клубовете, по който и да е спорт.За съжаление има хора,които се кичат с титли и медали по дефоо. Или такива, които яхват някаква кауза
в  защита на...
Нормалните хора, с нормалните им плюсове и минуси , са аут както виждаме и в темата.
В някои моменти имам чувството,че гледам прелюдията към ...филм за възрастни, но реакцията на публиката е ,😂уаауу, а ония по-смотаничките да си ходят.
Сори, ама така не се избира жена , а уред за облекчаване на физиологични нужди.
Така че скоро някоя ще трябва да хвърли розата, ако и е останало и капка себеуважение.

Общи условия

Активация на акаунт