Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 8

• 124 972
  • 2 597
  •   1
Отговори
# 1 965
За върлите фенки на Валерия друга освен Ленчето съществува ли? 😄

# 1 966
  • Leeds, UK
Аз съм забелязала, че вената и истериите на Валчето ги предизвиква само Елена. С другите се държи много добре.  В реалния живот ще предпочета приятелка като Валерия, Елена само мрънка и на всичко намира кусури. С нищо не може да й се угоди.

# 1 967
Валерката беше подозрително смирена напоследък, но следващия път ще избухне не с вена, а с цял взвод вратни сухожилия.

# 1 968
  • София
Здравейте, чак сега отркивам тая тема. За мен също от самото начало е ясно, че Евгени ще си избере Валерия. До днес изобщо не я харесвах, ноооо в този епизод я преоткрих. Така сладко ги хранеше господарките и като цяло видях я в доста забавна светлина. Определено вече не ме дразни както до сега. Още съм назад с епизода и има време де. Не мисля, че има някоя "добра" там. Нали е състезание, защо трябва да има добри жени.. Дали са добри хора или не може да се разбере в реала, там няма как.

# 1 969
Вече два епизода съм доста разочарована.
Някак пълнеж ми изгелжда като погледна в детайли.
Айлин, ми е прекалено писклива, изкустевна - тук има само женско съреднование - нищо друго. Памела беше права задавайки и въпрос " Освен с външността си, какво можеш друго да предложиш на един мъж ? ", просто го беше формулирала по друг начин...но това беше същината на въпроса. Уви - доста не го разбраха...
Джия, ми прилича на едно от 7-те джуджета- тъпчо / добродушко.....Като го гледаш ти става хубаво, защото е много миличък, но никога не е разбрал, не може да върже едно изречение - просто си е чехълче това е. Габриела джуката имаше по-добър изказ от нея....Съжалявам, за което тъй като визуално е доста сладка....Жалко. Не стига.
Не виждам, абсолютно никаква злоба от страна на Елена....Когато играха ролите на господарки, тя влезна в роля, точка. Какво, да се преструва ли ?
После многократно каза, че не е и приятна вече тази ситуация, че всяка като се целува с него идва и разказва и другите почват да опяват и да се вълнуват. Ми и на мен ми е лицемерно....
Да изгониш Ивелина и да запазиш Полина ??? Това отново не го разбирам, това момиче няма 1 нещо, за което да се захвана за нея - нито ми е интересна, нито смешна, нито умна - нищо.
Валерия - там си има привличане - на черното не мога да кажа бяло. Не я харесвам, това е повече от ясно, заради поведението и, но че има химия помежу им, трябва да си сляп.
Нещо тези 2 епизода ме сломиха откъм очаквания, все пак е предаване, но съм разочарована.
Тъпометъра удря връх...

Последна редакция: пт, 14 апр 2023, 00:07 от BlackCat12

# 1 970
  • София
Днешният епизод добре показа кой каква ценностна система има. Пък нека вената е кусурът на Валерия Wink

# 1 971
Следейки сюжетната линия и поведението на Евгени към Валерия си мисля, че ще е голяма гавра ако не е тя победителката в този сезон. Да видим какво ни е приготвила продукцията!
И не, никак не харесвам Валето. Отбелязвам фактите. Simple Smile

# 1 972
  • София
MP4

HLS(m3u8)
Player

Ергенът - Епизод 17, Сезон 2 (13.04.2023)

# 1 973
  • София
Докато се плюят взаимно защитниците на Валерия и Елена, най-голямата злобарка Ирина остава незабелязана. И на нея, и на Пам им е време да си ходят.

# 1 974
  • Разпиляна във въображението
Вената на Валерия не се появява единствено когато е напрегната. Обърне ли си главата настрани и тя изпъква. Мисля, че вече доста се изтърка това свързвайки повишаването на тона й и вената. Просто физиология.

Иначе Елена, според мен изпадна в куп противоречия тази вечер, но й е простено. Жената е честна и откровена. Няма да споменаваме, че и тя в самото начало заяви, че може да се влюби, че се е влюбила и т.н.

И Ирина бе с висулки, но се подмина, за разлика от оплютите Валерия и Айлин.

# 1 975
Докато се плюят взаимно защитниците на Валерия и Елена, най-голямата злобарка Ирина остава незабелязана. И на нея, и на Пам им е време да си ходят.
Това е много вярно!

# 1 976
  • Варна
Не знам какво ни е приготвила продукцията, но в реалния живот Валчето ще остане с пръст в уста.

# 1 977
Вената на Валерия не се появява единствено когато е напрегната. Обърне ли си главата настрани и тя изпъква. Мисля, че вече доста се изтърка това свързвайки повишаването на тона й и вената. Просто физиология.

Иначе Елена, според мен изпадна в куп противоречия тази вечер, но й е простено. Жената е честна и откровена. Няма да споменаваме, че и тя в самото начало заяви, че може да се влюби, че се е влюбила и т.н.
На мен ми се стори,че изпуска гумите вече,сякаш сама да се откаже от съревнованието,май й идва прекалено много!

# 1 978
Доста силно казано, при положение, че имаме жени над 30 вечно неоценени и търсещи любовта, последен бряг намерили в предаването.
Не знам какво ни е приготвила продукцията, но в реалния живот Валчето ще остане с пръст в уста.

# 1 979
  • София /Абсурдистан
Всички там ходят с толкова високи токчета, че чак е чудно как още някой не се е претрепал.
Е, на коктейл да все пак, не са продавачки на зарзават в квартален магазин 😂
Е да де, ама не са в салон на паркет, а стъпват върху каменни плочи и неравни повърхности Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт