Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 8

• 124 946
  • 2 597
  •   1
Отговори
# 1 980
  • софия
Йеп, настигнах ви.
 Много приятен епизод. Виждаха се прехвърчания на искри,  но всичко беше повече забавно, отколкото гротеската.
 Всички момичета се раздадоха на играта(освен Джия ми болна легнала) и за сефте играта не беше за да утоли мокрите сънища на операторите или да ги накара да се хванат за гърлата.
 Най- много ме впечатлиха последните думи на Ивелина.
 Сега се разделяме, но пак ще се срещнем.  Не си ми изпълнил обещанието. Ти да свириш,  аз да пея. Като кадър от филм ми беше. Кинг или Хичкок, вие си изберете.😀

# 1 981
  • Leeds, UK
Предпочитам вени да ми изскачат, отколкото да се влача и рева пред някакъв си

# 1 982
  • софия
Добре де, туй със сомът не дойде ли от Джия? Ааа, спирам да ви чета, че ще ми спихне усмивката от епизода. Лека ви нощ, момичета! Нека силата бъде с вас!😀

# 1 983
  • # супернатурална #
Сннмката с Володя е забавна. Шегата с вената също...първите десетина пъти. Вече съвсем олекват някои

# 1 984
Смятам, че е странно в предаването да участват 19, 21, 23 годишни участнички   ... при положение, че завършва с предложение за брак. Нека вдигнат възрастта, в реалния живот наистина има нормални хора, които по-трудно или на различен етап от връстниците си намират партньор. Има хора и на 40 го намират, всеки със съдбата си, етапите след училище не са еднакви при всеки, а и със сигурност си по-осъзнат за семейство от 22 годишен!

# 1 985
Абе, тия момичета дето една през друга и с усмивка твърдят, че ревнуват, някога дали реално са ревнували и знаят ли какво е? Абсолютен цирк. И Валерия дето и тя пък супер хлътнала, с каква усмивка и шега коментира като гледа някоя в скута на Евгени. Не са ми в час тези хора.

# 1 986
За мен няма как да има различна избраница от Валерия. Винаги ще си остане загадка какво намира Евгени в нея и всъщност изборът му ми говори достатъчно и за него, но е факт - каквото и да е, той си я харесва, така че да се вземат. Даже не знам защо изобщо го гледам, финалът е ясен от самото начало. Успех им желая и хубави фотосесии!

Абсолютно същото написах в спойлерната тема (без да имам спойлер). От втори епизод победителката е ясна и тепърва е абсурдно да си мислим, че той ще си промени отношението към нея или към някоя от другите. Ама ми е адски скучно и криндж два месеца да гледам как той се опитва да прояви мижав интерес към другите. Тотално безинтересно, поне за мен, защото главните герои в тази "романтична комедия" не са много добри и отделно, че нито той, нито Валка са ми интересни. За цялото ефирно време заедно, дали съм чула и 2 неща смислени да си кажат. Да го бяха монтирали както трябва да му се невиди, да ме накарат като зрител да им захаресам тази епична любовна история, а те нищо не дадоха. Как той я хареса, защо, какво правят на срещите си, едва ли само се мляскат. Абе, разочарована съм повече и от миналата година. Тогава поне се израдвах как Алекс му върна розата на Виктор, а сега какво... То нито Ергенът както трябва, нито нищо. Unamused

# 1 987
Доста силно казано, при положение, че имаме жени над 30 вечно неоценени и търсещи любовта, последен бряг намерили в предаването.
Не знам какво ни е приготвила продукцията, но в реалния живот Валчето ще остане с пръст в уста.

Същото може да се каже и за жените под 30 в предаването. Като са толкова млади,красиви и вървежни защо са опряли до риалити предаване,за да си намерят мъж?

# 1 988
забелязахте ли че последните 2 епизода бяха по 2 часа и 30 мин ? според мен и за следващите ще са по толкова понеже Бтв са решили пролетния им сезон да го приключат около 15  16 май

# 1 989
Евгени ми е много странен тип. Струва ми се адски отегчен от тези момичета.
На пианото е най-страстен и вълнуващ. Иначе скука. Даже бих казала, че го намирам за доста неприятен и дистанциран. Целувките са кьор-фишек. Нищо за вътрешния му свят не става ясно. Кух ми е с този празен, отнесен поглед. Виктор повече се разкри.

# 1 990
  • София
Валерия може да няма интелектуалните претенции на Елена, но с един жест в днешния епизод разкри истинското й лице. Наистина падат маски, не че някои вече не бяхме видели зад тях. Язък за всички провокации на Елена.

# 1 991
  • София
Евгени отново поправи Валерия за изказа й. А и след това промо как ги виждате заедно?

# 1 992
  • София
Абе, тия момичета дето една през друга и с усмивка твърдят, че ревнуват, някога дали реално са ревнували и знаят ли какво е? Абсолютен цирк. И Валерия дето и тя пък супер хлътнала, с каква усмивка и шега коментира като гледа някоя в скута на Евгени. Не са ми в час тези хора.
Когато си казваше, че ревнува, каква ли не я изкараха, че се мислила за единствената и специяална. Гледала злобно, мълчала, как може да не се радва, когато Евгени нарами Елена... каквото и да направи, все е ГАДНО извъртяно и тълкувано.

# 1 993
Валерия може да няма интелектуалните претенции на Елена, но с един жест в днешния епизод разкри истинското й лице. Наистина падат маски, не че някои вече не бяхме видели зад тях. Язък за всички провокации на Елена.

Чак такъв драматичен жест аз не видях. Валерия изпревари избора на останалите момичета, които щяха да посочат нея и после се опита да подхлъзне Елена да направи същото. Елена не отстъпи на изнудването, защото игра точно по правилата и с общо решение на останалите момичета от отбора ѝ избраха Поли, която не игра по правилата.
"Истинското лице" беше роля, в която щяхме да видим другия отбор, ако ролите бяха разменени.

Най-истинското беше скорпионската, болезнена откровеност, с която на коктейла посочи това, което всички изпитват. Нищо, че после го чухме от Айлин, Джия и о, ужас, дори от Валерия, но друго си е да го каже Елена, нали? Думите ѝ винаги правят силно впечатление Simple Smile

Чудя ви се, защо не ликувате, че Валето е избраницата на ергена, а все Ленчето ви боде очите.

Алукард, за "сомчетата" върви се скарай на Джия, не на мен.

# 1 994
  • Leeds, UK
Когато си казваше, че ревнува, каква ли не я изкараха, че се мислила за единствената и специяална. Гледала злобно, мълчала, как може да не се радва, когато Евгени нарами Елена... каквото и да направи, все е ГАДНО извъртяно и тълкувано.
Мне, само на Елена й е разрешено да го казва, щото е високоинтелигентна. Те, простите, освен акъл, нямат и чувства.

Общи условия

Активация на акаунт