Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 8

• 124 998
  • 2 597
  •   1
Отговори
# 1 935
  • Варна
Евгени = звероукротител Joy

Не харесвам Валерия и май докрай ще е така!

Е,кво да й харесаш 😀🤣
Тя и в краката е зле 🤣🤣🤣🤣🤣

# 1 936
Ох, даже Ивелина си тръгна, а Пам си седи… е, ако другият път не е следващата не знам просто..

Не, няма да е Пам. Ще остане поне още една седмица. Подозирам ,че преди нея ще си тръгнат Ирина, Микаела и Боряна.
Казвате, че Виктория е пълнеж, но изглежда е поощрявана от продукцията, може-би  това е желанието и на Евгени.

# 1 937
Някои получават оргазъм от кисели краставици, други, че Валерия паднала. Шарен свят. 🤣🤣🤣

# 1 938
Добре де, момичета, всичко може да е, не харесваме някоя, дразни ни, ама нека сме хора на първо място! Как може да се кефиш, че някой се е пребил...Confused

# 1 939
Нищо ѝ няма на Валерката, с все сило гърло вика после. Спокойствието бе кратко, ехх

# 1 940
  • софия
Не съм ви изчела още и нямам време да гледам днешния епизод сега, но набързо да дам моите две стотинки за вчерашния. Беше забавен и динамичен, много ми хареса.

Елена тотално преекспонира едно нищо в огромна драма. За 10+ години с партньора ми (който обичам, ценя и не искам да изгубя милиони пъти повече отколкото Елена - непознатия Евгени) сме си си подарявали много подаръци, някои по-сполучливи от други. Нормално е понякога полу на шега, полу на истина да подпиташ “Ей какво стана, защо не носиш/ползваш еди-кое си?” Давала съм всякакви отговори - защото не ми отива на тоалета, не нося в ежедневието такива неща, много добре знаеш, че злато не ми отива на кожата и мога да го нося само върху дреха отдолу и т.н. Оценявам много жеста, но ползвам и нося подаръци, само ако наистина ми харесват и влизат в употреба, не за да четкам нечие его. Очаквам същото от другите, макар и да ми става леко криво като не нацеля вкуса на човека. Няма драми, обидени, разревани. За хора със здрави граници такива въпроси са като камъчета запратени от вятъра към крепостните им стени. За хора-кули от карти е голяма драма.

И Евгени не е насилник, а скача според тоягата. Ако беше задал същия въпрос на Айлин, реакцията щеше да е съвсем друга:

- Нещо май ти липсва?
- Така лииии? Липсва ли ми?
- Да, липсва ти.
- Хихи, Евгениии, не съм ли ти достатъчна така? (премята крак връз крак и го гледа сластно)
- Е, достатъчна си ми, но ми се искаше да сложиш колието. Не знам какво значи това.
- Какво значиии? Значи ли нещо? Не знааам, ти ми кажи какво искаш да значи. Хихи. Или си много наблюдателен, или специално ме следиш дали го нося, което ме ласкае. Много си ми сладъъък.

И после мляс мляс и приключва всичко. На следващия колтейл от нея да мине може да сложи герданчето.
Ох, нимоа. 😀 Докато те четях в главата ми кънтеше квичкането на Айлин.

# 1 941
  • Leeds, UK
Някои получават оргазъм от кисели краставици, други, че Валерия паднала. Шарен свят. 🤣🤣🤣
На мен ще ми стане жал за който и да се пльосне така. Ужас!

# 1 942
Надявам се следващата седмица Евгени да стане свидетел на този скандал и на вената на Валерия. Ирина не ми е изобщо приятна,но е права,че никой мъж няма да търпи такова поведение вкъщи.
Хайде сега давайте с коментарите ама той как я гледа,ама той я гали.. да,видимо интересът към нея е най-голям,спор няма, но все някога розовият балон ще се спука или вената ѝ ще го нокаутира.

# 1 943
На Елена й трябва друг мъж - възпитан, интелигентен, любящ, а не туй нящу!

# 1 944
  • ново
На Елена ѝ трябва мъж, определено 😂 Всяко нещо с времето си. Дано хо намери по-скоро ❤

# 1 945
Що да го сменяме? Всеки епизод почти я гледаме вената.

# 1 946
И хейта по Елена се изтърка, ама репертоарът седи.

# 1 947
  • София
Не знам как Айлин е станала шампионка по карате. Спортистите са супер дисциплинирани и винаги съм мислила, че за да се отдадеш на спорта трябва да си поне малко по-сериозен човек. С този глас, пищене, лигавене, сърчиценце, рокличка, миличка, мидичка... как се издържа. Да, красива е, но се държи абсолютно инфантилно. Изумявам се, че има мъже, които харесват това.
Иначе тези фалшиви "ами влюбена съм, да".

# 1 948
Е, то е като с Александра миналия сезон. Винаги тази, която е най-силно харесвана от Ергена е най-мразената от всички. Разликата е, че Алекс след 3 думи ревеше, а Валерия се вбесява.

# 1 949
  • София
Ауу, много е злобно туй Ленче. Това май обобщава епизода Joy

Общи условия

Активация на акаунт