Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 8

• 124 903
  • 2 597
  •   1
Отговори
# 2 055
Има предавания, които ме подтикват да изпитвам неприятни чувства към участниците. Така беше в Вип Брадър, докякъде в ИВ, Фермата. Имаше хора, които им симпатизираха и такива като мен, които изпитваха неприязън.
Това предаване е толкова плоско, че мога само да съжалявам момичетата и Ергена. Гладни, изтормозени във фитнеса, трябва да изглеждат добре в роклите на онази фирма вечерта, за да се отпуснат яко си пийват. Това си е изпитание за духа и тялото. Повечето не са толкова прости, да знаят как ще изглеждат пред камера. Гладът и тясното пространство изкарва най-лошото от тях. Валерия е истеричка, Поли е ходещо психо, Елена ще гръмне от нерви, много от тях са като на опиати. Само Айлин и Джия са във вихъра си. Изобщо не харесват Евгени, не е по стандартите им, надали в живота си биха обърнали внимание на такъв. Ирина, въпреки плоския им сценарий успява да остане някак трезва. Усещам иронията й към всичко, което се случва. За мен беше добра идея да каже нещо на румънски.
Отчаянието по време на "церемонията" ми е просто дразнещо.
Евгени не харесва никоя, така мисля, но ако ще се жени за някоя от тях, значи е послушал съвета на Валерия (много "мъдър" съвет) - има сватба, има развод.

# 2 056
  • София
В ежедневието е много по-лесно да ти е комфортно с или без грим, да си натокан и така нататък. Валерия е в ефир пред зрители, като модел, в предаване чието цялостна идея е да бъдеш по-по-най. За мен наистина е признак на увереност, че се чувства достатъчно комфортно да бъде себе си без срам пред камери и пред Евгени. Не бих казала че е за медал, по-скоро мисля че е ниво на комфорт и увереност, което всеки трябва да има. Като да дадеш медал и да прехвалваш някой който е направил мил жест и е отстъпил мястото си на друг в градския транспорт

Точно това имах предвид Stuck Out Tongue Winking Eye (колко различно звучи, като някой не ти изкривява мнението Wink)

# 2 057
Валерия е модел. Няма, ама наистина няма, как да е неуверена във външността си.

Едната се разголва пред Евгени - пошло и отчаяно е. Другата го прави - смелост и увереност.
Едната казва ‘като при ТКЗС-то - празен ход да няма’ - злобно и надменно било, другата ‘дано ти се лепне на…’ - леко и закачливо било.

Един дол дренки са. И разбирам личните пристрастия, но просто изкривяването понякога идва много, особено като не си фен нито на едната, нито на другата.

В ежедневието е много по-лесно да ти е комфортно с или без грим, да си натокан и така нататък. Валерия е в ефир пред зрители, като модел, в предаване чието цялостна идея е да бъдеш по-по-най. За мен наистина е признак на увереност, че се чувства достатъчно комфортно да бъде себе си без срам пред камери и пред Евгени. Не бих казала че е за медал, по-скоро мисля че е ниво на комфорт и увереност, което всеки трябва да има. Като да дадеш медал и да прехвалваш някой който е направил мил жест и е отстъпил мястото си на друг в градския транспорт

# 2 058
За мен е много лошо опита да продукцията да внушават едни дълбоки екзистенциални идеи и това лежерно предаване. Целта е Ергена да е на романтична вълна сред красиви жени на красиво място. Нищо общо с реалността. Ние да го гледаме това и да въздишаме. Ама не, това е бг реалити… трябва да е супер дълбоко, злободневно, социално и противоречиво. Никой не може просто да се забавлява. Трябва да има древногръцки и Шекспирови драми.
Тормозещ ми е образа на “порасналата” Елена, която горко плаче, защото животът не е справедлив и на нея “всичко ѝ се случва по най-трудния начин”. За мен тя категорично не е стара мома, държа да се знае. Но сценария натам я бута. Отчаяна да “спечели” сякаш тия неща се печелят по заслуги. Озлобена от лековерието и непукизма на младите и красивите. Еми, сори, Володя, ама е жалка в тая роля.
Снощи за един кратък миг повярвах, че вече не иска да участва в цирка и дори евентуално би върнала роза. Оказва се, че мисли да задълбочи цирка с озлобление…

# 2 059
  • София
На Елена коментирахме свалената блуза, не липсата на грим, за пошлост Wink

# 2 060
Валерия, която е модел, та дори си представи сватбата си на корица на списание, заради което беше решено, че ей сега вече тук тотално е отхвърлена от Евгени, дори да има чувства към нея.
Не разбирам защо трябва да се сравняваме с участничките, най-вероятно повечето пишещи имат и целулит, но не се срамуват да ходят на плаж, какво остава да си без грим пред мъжа и приятелите си. И точно въпреки много по-жестокия свят на модата, Валерия е запазила нещо много невинно и чисто у себе си. А това, че ще повиши тон ... мисля, че още отначалото се разбра, че тя си има характерче.

# 2 061
Точно!Един дол дренки са и двете.Нито една не е идеална за ергена,а той пък... съвсем неидеален,да не кажа по-силна дума. JoyНаправо ви се чудя как се драчите и пишете мнения на килограм,а девойките си гледат живота в реала.

# 2 062
Не е вярно. Коментираше се И това, но другото също беше надлежно разгледано и осъдено.

А любопитно ми е как виждаш това да пипаш краката на някого и после умишлено и демонстративно приготвяш храна и напитки без да се измиеш, че и да го изтъкваш?

# 2 063
Елена през цялото време от срещата им беше без капка грим и прическа и видимо се чувстваше прекрасно. И тя ли така истински се е разголила (до преди момента на реалното разголване, кой както иска да го разбира - дали по-късно на същия ден или в предишния епизод)?

Телесила, напротив. И явно Валерия е точно такава жена. Помня миналия сезон имаше една, която доста се смути, че Виктор я взе без да е имала време да се гримира. В този сезон доста се набляга на противопоставянето на външна и вътрешна красота, естествено и изкуствено, а Валерия показва, че се чувства напълно комфортно в кожата си.
Никой не отрича, че Елена истински се разголи на срещата си с Евгени. 😁

# 2 064
Епизод след епизод, все повече започвам да симпатизирам на Валерия.
И причината за този обрат е Елена. Писна ми да я гледам тази жена все намусена и сърдита. Има вид на току-що изяла лимон.
Елисавета се беше вторачила в Пам.
Елена по същия начин не изпуска от поглед Валерия. Все я дебне, следи... Не пропуска да я клъвне на тема интелект, да я изобличи и да подчертае своето надмощие.
Само че, как не разбра, че това й поведение и вреди на нея, а не на Валерия.
Ето и в играта, прислужницата беше свежа и забавна, а господарката Елена- напрегната, леко нервна...
После пък се нахвърли върху всички, че били целувани.
Кисела, намусена, дебнеща, хаплива в синхроните - така я виждам Елена.

# 2 065
Има си характерче Валерия и то кресливичко, което е много дразнещо. Относно компрометирането ѝ с представата за сватба: аз не видях Евгени да е отвратен от идеята. Само Елена беше възмУтена по традиция. Какво лошо има едно младо момиче да си мечтае за красиви снимки от сватбата си. Иска да подчини цялата церемония до една мечтана естетика и това е толкова нормално, младежко и наивно.
Ама не, трябва да сме интелектуалки и да кажем, че сватбата няма никакво значение, важни са само чувствата и любовта за цял живот. Защото животът вече ни е поблъскал и знаем, че никакви красиви сюжети и момичешки мечти нямат значение…

# 2 066
Не виждам никаква прилика на Елена с Володя Стоянов. Тя и Валерия са без корекции. Красиви млади момичета. Злоба не е дума, която е удачна в този формат, защото почти всичко е по сценарий.
Валерия, докато обслужваше "господарките" подхвърляше разни реплики, които могат да се определят като злобни, но за мен са думички. Айлин също дрънка разни неща, Джия... Е, има такива, които не казват нищо, но цената е да си ходят.
По-скоро показват темперамента си.
Елена говори някакви неща, но почти не употребява "силни" думи, това ми харесва. Речникът на Валерия е скромен и затова не е много "финна" в коментарите си. Но да се наричан злобни тези участнички - не ми много удачно. На мен. Айлин и Джия ми се струват повече увлечени една от друга, отколкото към Ергенчо. Май, май... Колкото до мъжа на живота им - той вече ги гледа.

# 2 067
  • София
Не е вярно. Коментираше се И това, но другото също беше надлежно разгледано и осъдено.

А любопитно ми е как виждаш това да пипаш краката на някого и после умишлено и демонстративно приготвяш храна и напитки без да се измиеш, че и да го изтъкваш?

Възможно е, но аз лично не съм видяла такива коментари.

Разликата между коментарите на Елена и Валерия бяха, че Елена злобееше, просто защото й беше дадена власт, а Валерия репликираше в отговор на отношението към нея. А и едва ли някой вярва, че Валерия е наистина плюла в кафето или не си е измила ръцете. Докато заповедите на "господарките" трябваше да бъдат изпълнявани. После Елена се държа и доста злобно с Поли, между другото.

# 2 068
  • Варна
Елена разбра че е имало секс с Айлин затова беше крива.
Ясно е че не господарките са искали мелба, а продуктовото позициониране.

# 2 069
  • Разпиляна във въображението
"Приликата" на Елена с Володя не е ли в бретона?

Общи условия

Активация на акаунт