Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 8

• 124 938
  • 2 597
  •   1
Отговори
# 2 070
Валерия е модел. Няма, ама наистина няма, как да е неуверена във външността си.

Едната се разголва пред Евгени - пошло и отчаяно е. Другата го прави - смелост и увереност.
Едната казва ‘като при ТКЗС-то - празен ход да няма’ - злобно и надменно било, другата ‘дано ти се лепне на…’ - леко и закачливо било.

Един дол дренки са. И разбирам личните пристрастия, но просто изкривяването понякога идва много, особено като не си фен нито на едната, нито на другата.

В ежедневието е много по-лесно да ти е комфортно с или без грим, да си натокан и така нататък. Валерия е в ефир пред зрители, като модел, в предаване чието цялостна идея е да бъдеш по-по-най. За мен наистина е признак на увереност, че се чувства достатъчно комфортно да бъде себе си без срам пред камери и пред Евгени. Не бих казала че е за медал, по-скоро мисля че е ниво на комфорт и увереност, което всеки трябва да има. Като да дадеш медал и да прехвалваш някой който е направил мил жест и е отстъпил мястото си на друг в градския транспорт

Има достатъчно модели, актриси и публични личности, които трябва да имат увереност, но я нямат и за тях ще е почти богохулство да се явят без грим, без прическа, без рокля в подобни обстоятелства. Това че е модел не значи автоматично че има подобно ниво на комфорт.

Също, не виждам в коментара си да критикувам или обвинявам Елена, нито съм от тези, които са го правили предишни седмици.

Тя също се чувства по-комфортно с визията си, което също според мен е хубаво, предвид че е обикновена жена, заобиколена от модели, инстаграмки и тн. Най-добре е да обичаш себе си и да не се срявняваш кой-колко.

Може би нуждата постоянно да се изтъква като по-интелектуална да е някаква форма на комплекс, да се чувства че доминира в едно отношение спрямо другите, ако не по външен вид, но там има и други фактори - морален компас, чувство за справедливост, предишни трамви и багажи. Не мисля че е изцяло на база външен вид, защото дори в инстаграма си си личи че не се срамува от себе си, което също за мен е позитивно.

# 2 071
Елена усеща, че губи почва под краката си и затова е толкова нервна последните епизоди. Преди беше като бохем хедонист на коктейлите и си пийваше винце, докато хапе хубавелките, а сега седи намусена и едва изтрайва коктейла. Във всеки случай обаче друг и е виновен. Преди бяха Валерия и Айлин, че са кисели и развалят атмосферата, сега пък я дразнят другите колко са весели и как се преструвал, че се радват. Е, няма угодия! Joy

# 2 072
  • софия
Ай ся, гащята колко и били обикновени, тоз гащеризон от де го изкопала.  Да се беше  поспретнала малко, все пак е на среща.  Половин тема се изписа за пусти гащи и обикновенността им. Другите как се гласяли сутрин, а тя не си направила този труд. Чудо беше. Като огледало с две лица са и от там идва веселото. Как едните виждат само в отражението хубавите черти, а другите в човекът пред огледалото. Да, разлика има в нюансите, но повече са приликите. Не е толкова страшно да видиш добри черти и в двата образа.
 Чакам с нетърпение да свърши сезона, че най-отявлените камънохвъргачки по ергенките да свалят снимките им с мишена на челото от стените. Изглежда ми много натоварващо да си фокусиран толкова в едно единствено нещо, да си доказваш колко лош бил тоз или онзи.  Давайте го по-лежерно, светли празници идат.

# 2 073
Шегата за Володя е смешна, колкото е смешна и шегата за пинчера. Има някакво супер далечно сходство и да се визуализира е смешно. Иначе и двете са красиви жени.
Грам не мога да се съглася, че Елена е грозна. Най-малкото можете да си намерите кадри от участието ѝ като статист в Под прикритие и са видите колко се е разхубавила. Има много сполучливи визии в шоОто. Просто има различна красота от Айлин и Джия например.

# 2 074
  • София
Между другото, за Елена е нормално да е без грим, защото тя залага на интелекта - за нея това не е разголване. Но Валерия често е обвинявана, че разчита само на външен вид, а всъщност тя е една от най-малко суетните и изобщо няма нужда да ползва външния си вид като "оръжие". Интересна би ми била Елена на среща, на която й е забранено да говори - тя има нуждата да нарейтва всеки момент.

# 2 075
Не мога да разбера защо от шоуто се опитват да убедят зрителите, че е лошо да си ревнив? Това е нормалното.
Може би за либералите е нормално да не ревнуват изобщо и да се натискат с де що видят, но в една моногамна връзка първо не би трябвало да има поводи за ревност и второ - ако има такива е нормално да се появи и ревност.

# 2 076
  • София
Елена усеща, че губи почва под краката си и затова е толкова нервна последните епизоди. Преди беше като бохем хедонист на коктейлите и си пийваше винце, докато хапе хубавелките, а сега седи намусена и едва изтрайва коктейла. Във всеки случай обаче друг и е виновен. Преди бяха Валерия и Айлин, че са кисели и развалят атмосферата, сега пък я дразнят другите колко са весели и как се преструвал, че се радват. Е, няма угодия! Joy

Сега е ред на Елена да е кисела Joy Къде да го хвана това момиче, напипвам двоен стандарт.

# 2 077
Сега пък да си без грим е някаква геройство. Валерия рядко е с грим, явно така се харесва повече, чак да я заливам с хвалебствия, доста жени в ежедневието си не слагат грим. Не разбирам и какъв е проблема в коментарите и държанието като бяло в играта. Правилата нали точно такива бяха - господарките да са възможно най - строги. Ако бяха разменени ролите, щеше да е същото. Ама както и да е, нито една от там не ми е толкова важна, че да тръгна пламенно да я защитавам.😂
Също да вметна, че е доста грозно това сравняване с Володя, с кучета, наричани с думи “грозни”, “невзрачни” и т.н. Да сложи всяко една от нас по едно снимка и да видим миски ли сме всички 😂

# 2 078
  • София
Строг =/= зъл, злобен, арогантен Wink Много интересен беше спорът по темата между Елена и Поли... Къде Елена пак го игра "строга" господарка... Явно трудно излиза от образ Joy

# 2 079
Сега пък и снимки да качваме, достатъчно снимки съм качвала във форума. 🤣 Мисля, че имам право да не харесвам някой визуално.
Едно е да не харесваш някой визуално, всеки има право на мнение. Да обиждаш хората, да обясняваш кой какво чело, зъби, кожа и т.н. имал, да сравняваш някой с куче или мъж, е отвратително. С ирония казах на снимките, защото все на другите се намират кусури, не държа да ти виждам снимката толкова, не се притеснявай😉

# 2 080
Пак се получават едни заигравки тип Елена. Въпросът беше как си представя сватбата си, а не брака си. Ставаше дума за самото събитие и наивната Валерия разказа как си го представя. Колко брака има без сватба и колко сватби има после без брак, това всички го знаем. После се прокрадна думата “развод” до какъвто Валерия подчерта, че се надява да не се стига. Намеси се озлобения синхрон на Елена и остави впечатлението, че Валерия си представя бракът като снимка за корица и после развод. Изобщо не каза това. Същото като с майката и кучето…
Манипулативна е Елена, но манипулациите ѝ не хващат Генчо. И не защото е прост, а защото вижда наивността на Валерия и озлоблението на Елена.
Танчитка, извинявай, но ако сведеш сватбата само до една естетика, пък после имало разводче, то значи, че грам не си узряла за подобна стъпка,същото казвам и аз. Всичко се оправдава с младежко и наивно, ама ние не живеем пред, във телевизора и имаме нагледни примери около нас, които на 24/5 и по-малко са доста по-зрели, не плещотят такива глупости.

# 2 081
Хареса ми Елена как се държа в този епизод. Не видях злоба у нея. Беше и за пореден път много откровена и много точна с парада на целувките. Няма какво толкова да се радват, че всички се целуват.  Според мен, доста добре оценява ситуацията, спомена за глава в стената. Беше и много красива днес с тази рокля и грим.

Айлин, милата, след среща и ухапване (доста вулгарно, според мен), беше тотално пренебрегната и имаше целувки с Виктория, а и много внимание към Валерия. Към Айлин със сигурност емоцията е само сексуално привличане, всеки път след срещата с нея нагащва други.

Поли ми стана много антипатична с това как го играеше уж добра, а после се опита да го изкара, че не била мекушава. Доста евтинко, добре, че ще си ходи. Поли беше брутално зарязана в кухнята от Евгени. Към нея даже и сексуално привличане няма.

Валерия беше много забавна наистина с коментарите си, може би най-забавната част в този умрял епизодм ама и обичайно злобничка, хехе.

И за мен е нормално да се ревнува и да ти е неприятно, а пък е интересно за Айлин не се ли усеща, че не е съвсем супер, че след като я е хапал и ръфал, веднага хуква да се мляска с други. С нищо не го хваща за сърцето тя. Да си припомним, че след срещата с Елена, Евгени не доближи друга и веднага нея я покани и на коктейла, че и покани Пам да я разпитва. Да, според мен, тези чувства са избледнели, но няма общо поведението на Евгени към Елена и към Айлин.

# 2 082
Моделките често се носят неглиже,много е свойствено за тях, с къси нокти или много минимален семпъл маникюр. Такива като Мони няма как да бъдат сравнявани с Валерия. Тук масово битува, че и до казаните не можеш да излезеш ако не си китосана. Ццелта на двете е различна, Мони се рекламира с визия, Валерия с каузата си.

# 2 083
Още един тежко режисиран, кълцан и лепен епизод снощи.
Не смятам да хабя емоции в мислене и разсъждения кой какъв е наистина, продукцията не може да ме води за носа.
Имам си хора, които са ми симпатични и такива, които не са. Но съм готова за изненади, когато истината излезе.

# 2 084
  • София
Манипулативна е Елена, но манипулациите ѝ не хващат Генчо. И не защото е прост, а защото вижда наивността на Валерия и озлоблението на Елена.

И аз си мисля, че Генчо от самото начало вижда под маската (колко бързо я хвана за двойния стандарт) и затова отношението към нея изглежда толкова грубо понякога. Затова си мисля и че получи онази последна роза. Смятам, че не й повярва на сълзите.

Общи условия

Активация на акаунт