Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 8

• 124 940
  • 2 597
  •   1
Отговори
# 2 100
Току-що върнах да чуя какво точно каза Валерия и цитирам: "Ако си мислят, че като господарки могат да ме надхитрят, няма как да стане. На едната й пипам краката, на другата й слагам лед в чашката...мнооого вкусно, иу. Много ще е вкусен този коктейл със сигурност". Придружено с ехидна усмивка. На мен не ми звучи като да си е измила ръцете.
Както Елена беше в роля, така и Валерия. Нито в плюла в напитката, нито не си е измила ръцете.

# 2 101
Аз също не разбирам момичетата, като почнат да се радват една на друга, че били целунати от Генчо, пък и поощипани тук таме?!  Това ми е пълна небивалица и разбирам напълно Елена в коментара й. Каква е тая радост, че Генчо е целунал друга, след като си е навирал езика в гърлото ти преди това? Аз ли нещо не съм наред.....или тия момичета са тотално неадекватни?!

# 2 102
Относно гласуването в анкетата - доста голяма активност има темата. Чета със закъснение. Бях стигнала до средата на 6-та тема, а вие вече бяхте изписали 50 страници от 8-ма. Реших, че друг път ще дочитам 6-та и 7-ма, минах на 8-ма и гласувах, а Валерия и Пам вече бяха с по около 200 гласа. Едва ли някой е решил да си губи времето, за да си прави 50 фалшиви профила, за да гласува срещу някаква си там Валерия. Просто има и други като мен, които четат със закъснение и гласуват със закъснение в новите анкети. И явно има и други като мен, които не харесват характера, поведението, интелектуалния капацитет на Валерия или каквото и да било друго у нея.

Относно това, че Елена си избрала за приятелка единственото момиче, за което знае, че не й е конкуренция за Евгени - Пам, за мен това са пълни глупости. Елена е избрала Пам точно толкова, колкото Пам е избрала Елена - избрали са се взаимно. И са се избрали, защото имат общи интереси, общи теми за разговор, и двете са пишещи хора /без значение кой от нас как оценява творчеството им/, защото има за какво да си говорят и очевадно им е интересно да общуват една с друга. Не един и два пъти са ги хващали с камерата как са седнали двете някъде, без оператори около тях, и ГОВОРЯТ - защото явно има какво да си кажат и защото явно им е интересно.

# 2 103
Сватби /само празненство/без подпис не, че няма, но не е масово. Синхрона на Елена представя нейната гледна точка,колко сериозно гледа на тази стъпка, снизходително към Валерия, а "развод" е споменато от Валерия в отговор, че каквото и да стане, нали.. "е, да, ако има нещо сериозно" бяха след като Генади ѝ се опули. Усети се, че е  казала нещо не на място и допълни. Пак си остава общото впечатление, че едната драпа за брак, другата си гледа доста повърхностно на това.

# 2 104
  • София
Елена загуби от това, че остана на коктейла снощи. Евгени не я потърси, а тя стана свидетел на сцени, които я вкиснаха, и започва да се държи като детска възпитателка - назидателна, поучаваща, критикуваща.

# 2 105
  • # супернатурална #
Цитат на: MariyaHris link=topic=1542575.msg46289553#msg46289553

Елена много добре си се беше дръпнала от Генчака в този епизод и съвсем логично и правилно след неговото поведение. Много добре осъзнава тролът какво направи и защо го направи и след такова разкриване от нейна страна, няма какво да ходи допълнително. Както тя каза, дала е 100 %. От там насетне няма какво повече, дано успее трайно да се отдръпне поне малко от него.

Е как ще се беше  дръпнала, тя само дето не уби с поглед останалите господарки, та да иде тя на коктейла.Беше много забавно как пронизваше и Пам с поглед, очакваше да се жертва за нея. Дръпна се и се вкисна след като дойде Алин с захапаното рамо.
Нямам намерение да връщам епизода, ако го е направила е гадничко, но не ми се вярва. Тя каза и че ше плюе, опеделено се шегуваше. Освен това  няма как човек да не се измие след такова нещо, най-малко заради себе си. Дори и за Елена не бих го повярвала 😉

# 2 106
Айде сега, нали се сърдите на двойните стандарти? Когато Елена е гадна, тя си била такава, играта само свалила маската, когато Валерия е гадна, се шегува и била в роля...

# 2 107
Щом монтажът показва, че тя не си мие ръцете значи е така! Щом монтажът не показва целувки след срещата с Елена следователно е така, но те със сигурност обаче са правили секс, (според повечето), - по погледа им се познава. Остава да разберем защо я пренебрегва така упорито и си предпочита Валерия, въпреки нейната представа за сватба с козунаци?

# 2 108
Тези два лагера са отвратителни. Буквално и Елена, и Валерия може да правят еднакви неща, да говорят еднакви неща и фенките им ще оправдават едната докато в същото време обвиняват другата. Не знам как възрастни хора не могат да имат обективна преценка за нечии действия и думи, назависимо от симпатиите или негативните си чувства. Ако любимката им направи нещо лошо или криво - ама тя другата пък......... Grinning

# 2 109
Ами, аз съм живяла с такива хора и за съжаление има как да не си измият ръцете. Валерия демонстративно каза ‘пипам’ в сегашно време, докато едновременно го правеше. ‘Ще им се’ е бъдеще време.

Или пак всичко е сценарии и монтаж и всячески ще се неглижира една откровено гнусна, отвратителна и опасна постъпка?

# 2 110
Аз не бих обобщавала така категорично общото впечатление. Елена не за първи път прави внушения по откъснати фрази на Валерия. Цялото поведение на Елена на тази тройна среща беше с цял да внуши колко повърхностна и неопитна е Валерия. Не била живяла с мъж, а то било процес, лековерно гледала на сватбите и разводите, сватбата била само снимка за корица. До колкото е известно Елена също няма някакъв опит в брака и сватбите, но тя вярва, че нейната също така наивна позиция е по-добра. Всички знаят, че за един развод са нужни двама, понякога и трима. От собствената си позиция най-доброто, което може човек да каже е, че се надява да не му се случи. Какво да каже човек запитан как си представя сватбата си с герои от реалити?
Елена беше жестоко озлобена от фактът, че Евгени се поинтересува от вижданията на Валерия. Доста я отлюспиха в тази среща. И сама подчерта, че вади скорпионското жило. После като я ожили Евгени и дълбоко се потресе, че не е честно.
Както обикновено силните ѝ внушения дойдоха от синхроните, където явно ѝ се задават правилните въпроси и където на спокойствие си ехидничи. Зад камера не се смущава от реакциите на хората и техните дуплики. Води си победоносните монолози с врагините и се чувства спокойна от невъзможността им да отговорят.

# 2 111
Тези два лагера са отвратителни. Буквално и Елена, и Валерия може да правят еднакви неща, да говорят еднакви неща и фенките им ще оправдават едната докато в същото време обвиняват другата. Не знам как възрастни хора не могат да имат обективна преценка за нечии действия и думи, назависимо от симпатиите или негативните си чувства. Ако любимката им направи нещо лошо или криво - ама тя другата пък......... Grinning
Това е може би най - правилното мнение, което съм чела тук.

# 2 112
  • # супернатурална #
Айде сега, нали се сърдите на двойните стандарти? Когато Елена е гадна, тя си била такава, играта само свалила маската, когато Валерия е гадна, се шегува и била в роля...

Затова написах, че и за Елена не бих повярвала. Ако Ивелина не можеше да си обуе обувките от мазотия, какво би останало по чашиите, ако Валерия не си измие ръцете. А и е инстинкт след такова нешо венага да се измиш. Ама вие продължавайте с внушенията, тя една лъжа, повторвна 100 пъти, става истина

# 2 113
Наистина много сме се концентрирали в тях двете. Нека да обсъдим Ирина.

# 2 114
Ирина за мен е голямо попадение. Прави си шоОто и не се филмира излишно. Със сърказъм и ирония участва в някои сценаристки ситуации. Навърта се умерено около Генчо, но без да се унижава. Осъзнава къде е и какъв цирк е всичко.

Общи условия

Активация на акаунт