Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 8

• 124 889
  • 2 597
  •   1
Отговори
# 2 205
Сега гледах Мегън в Преди обед, включи се от Канада. Добро, умно, възпитано момиче, каза че повече не би участвала в такъв формат. Има приятел българин.

# 2 206
И аз я харесвам Поли. Голямо свежарче е. Иска ми се да остане още, мисля че първо трябва да си тръгнат по-злобните персонажи като Пам и Ирина.

# 2 207
Нали Виктор и Ергени са приятели - може Виктор да му се е похвалил, че е спечелил парички от това и той да е пожелал да го уредят да участва.

# 2 208
Сега гледах Мегън в Преди обед, включи се от Канада. Добро, умно, възпитано момиче, каза че повече не би участвала в такъв формат. Има приятел българин.
Много се радвам за това момиче, изключително добронамерена, искрена и достойна. Същевременно с това показа характер, когато веднъж влезе в спор с Габриела Джуката, всъщност тя единствена успя да я постави на място. Успех й желая!

# 2 209
Нали Виктор и Ергени са приятели - може Виктор да му се е похвалил, че е спечелил парички от това и той да е пожелал да го уредят да участва.

Тази информация пък от къде? Не съм чула аз

# 2 210
Какви генерални изводи от една игра, която е замислена да представи в лоша светлина господарките, а да предизвика симпатии към слугинчетата. Абсолютно диаметрални щяха да са изводите, ако ролите бяха разменени. И тогава какво щеше да се коментира? Полито игра за пред телевизора и защото мислеше, че отборът на прислужниците ще гласуват коя да изпидуркат от господарките.

# 2 211
  • София
Валката обаче надали я притеснява,тя твърди,че и кучето ѝ е по-чисто от хората.
В някои случаи, е така.
Кучето, може да се научи да не лапа всичко от земята.
Животните отглеждани като член от семейството, се къпят, ваксинират и обеззаразитяват.
Само човек който не е гледал домашен любимец, може да си мисли, че те са по-мръсни от хората.
Все едно да каже някой, че детето ти е гнусно и как е възможно да спи в леглото ти.

# 2 212
И аз харесвам Поли.
Дано Пам не окачи и нейният скалп на колана си. Frowning1

# 2 213
Имаше стари снимки на Виктор с мъж, който много прилича на Генчо, но сега по сайтовете пише, че е друг човек, а приликата била случайна.

# 2 214
Имаше стари снимки на Виктор с мъж, който много прилича на Генчо, но сега по сайтовете пише, че е друг човек, а приликата била случайна.

Ааааа тези ги виждах, нищо, че не гледам много по соц мрежите Laughing
На мен другото момче май само по прическа на Ергенчо ми приличаше

# 2 215
Пак се изппачава. Не казвам,че е по-мръсно от човек, казвам,че обратното твърдение е крайно. Много стопани не са съгласни кучетата им да спят в леглата и от гледна точка на хигиена.
Валката обаче надали я притеснява,тя твърди,че и кучето ѝ е по-чисто от хората.
В някои случаи, е така.
Кучето, може да се научи да не лапа всичко от земята.
Животните отглеждани като член от семейството, се къпят, ваксинират и обеззаразитяват.
Само човек който не е гледал домашен любимец, може да си мисли, че те са по-мръсни от хората.
Все едно да каже някой, че детето ти е гнусно и как е възможно да спи в леглото ти.

# 2 216
Сега се сещам и друго за мотивацията на Ергени, но предупреждавам, че са доооста свободни предположения.

В техните среди, особено следейки Хаусер от толкова време, това да си играч бие малко на въпрос на чест. И може наш Ергени, който по принцип е в такава компания, да се опитва да влезе в тоя образ и да взима с пълни шепи и устни от всичко, което му се предлага. Това, че го прави толкова недодялано и в ступор премигва при всеки по-задълбочен опит за сближаване, само показва колко реално няма опит с подобно поведение - нито от страна на жените, нито от негова.

А може и просто да гледа на предаването като на най-голямото ергенско парти, на което всичко е позволено, щот това му е и целта, и оправданието.

# 2 217
Какви генерални изводи от една игра, която е замислена да представи в лоша светлина господарките, а да предизвика симпатии към слугинчетата. Абсолютно диаметрални щяха да са изводите, ако ролите бяха разменени. И тогава какво щеше да се коментира? Полито игра за пред телевизора и защото мислеше, че отборът на прислужниците ще гласуват коя да изпидуркат от господарките.

Между другото, не бих се изненадала, ако на Валето й е подшушнато да се откаже великодушно от коктейла и да остане в кухнята край камината, както й бяха подшушнали да прекъсне коктейла по-рано, и така продукцията  да завършат сюжетната линия на епизода подобаващо.

# 2 218
    Участието на Валерия ще започне да й се отплаща по отношение на каузата й. Blush
    Аз имам 2 кучета. Едното спи при нас в леглото. Още сме живи след 10-годишно споделяне на едно легло. И между другото е чихуахуа. Grinning

# 2 219
    • София
    Смисъл ще се радваш ако приятелка ти или жена, която ти е симпатична, дойде да целува мъжа ти/ гаджето. Океййй… далеч съм от такава доброта аз.

Вътре никоя не е с мъжа/гаджето си. Иначе ясно, че не им е гот, но това е шоу. Зрителят иска да чуе какво е станало, да разкаже момата, да търси скрити реакции. Ще е много тегаво по коктейлите, ако всички мълчат, никой не споделя и всички се цупят. Всъщност, за тях самите така е по-лесно. А и не на всички им пука за Ергеня. А на тези, които им - къде си мислят, че са отишли? То само реакциите им на разказите да бяха изкуствени, цвете щеше да е това предаване.

Общи условия

Активация на акаунт