Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 8

• 124 863
  • 2 597
  •   1
Отговори
# 2 220
Аз бях приятно изненадана от играта честно казано. Очаквах Валерия да се цупи и да отговаря, а тя го обърна свежарски на шеги - естествено в неин стил с провлачен тон и леко отегчена физиономия. От господарките Ивелина малко прекали с ролята си. Пам пък ме кефеше - като руска аристократка от едно време, внушителна и на ниво. Виктория ги срази - просто си личеше опитът и като стюардеса с клиенти. Единствената издънка беше Джия - не можела да е слугиня, искала господарка, рязко и прилоша и после рязко оздравя в ръцете на Евгени. Ама нейният фалш отдавна ми е дошъл в повече.

# 2 221
Сега се сещам и друго за мотивацията на Ергени, но предупреждавам, че са доооста свободни предположения.

В техните среди, особено следейки Хаусер от толкова време, това да си играч бие малко на въпрос на чест. И може наш Ергени, който по принцип е в такава компания, да се опитва да влезе в тоя образ и да взима с пълни шепи и устни от всичко, което му се предлага. Това, че го прави толкова недодялано и в ступор премигва при всеки по-задълбочен опит за сближаване, само показва колко реално няма опит с подобно поведение - нито от страна на жените, нито от негова.

А може и просто да гледа на предаването като на най-голямото ергенско парти, на което всичко е позволено, щот това му е и целта, и оправданието.
А може Ергени да е просто женомразец гей, който иска да си докаже какъв играч е.. Според мен няма чувства към никоя от момичетата, по-скоро се мъчи отчаяно да хареса някоя от тях

# 2 222
  • София
Малко по-сериозно от моя страна сега - покрай играта на господарки и прислужници се сетих за станфордския психологически тест, в който се опитват да симулират с обикновени хора затворническия живот, разделяйки ги на затворници и гардове. Накратко, участниците толкова са се вживели в експеримента, че по етически причини се е наложило да бъде прекратен още на 6-ия ден при планирани две седмици.

Ето тук например може да се прочете повече https://en.wikipedia.org/wiki/Stanford_prison_experiment

На Елена й отне 10 минути да стигне там, където в експеримента им е отнело няколко дена Satisfied

# 2 223
  • Разпиляна във въображението
Нали започнах да гледам сериите отначало, за да видя злобата на Валерия. Е, и други неща. Историята им с Евгени е много сладка. Тя му каза, че може да прави каквото иска с другите жени, за това е дошъл,  за да ги опознае, но не му дава да си пише с други. Превъртам, защото не издържам всички, но се поспирам тук-там. Коментирането на други жени основно е от Пам, Симона, Елена и някои други, но Пам задължително. Докато "злобната" Валерия, Айлин и Джия коментираха едва в 5 епизод Симона, основно защото се чистело постоянно след нея, една чиния не можела да измие. В 5 епизод. Рядко имат синхрони, а там коментират основно отношенията си с Евгени. Първата група обаче каканиже. Когато нападнаха Крисия, Симона отиде да й се обяснява, защото не можела да се успокои, ако не си кажела каквото трябва, но след кратко време вдигна байрака и напусна. Малко като Габи, която се изниза след спора с нея.

И така като кратко обобщение за мен - Пам и дружки основно обсъждат останалите, докато другите си се занимават с Евгени. И сладурите Валерия и Евгени.

Не пиша за Елисавета и Габи, защото те са си ясни - винаги коментират другите. И Валето не е пощадена Simple Smile

# 2 224
Някой ще ми подскаже ли откъде е музиката на финала, когато Евгени се разделяше с Ивелина?

# 2 225
Ама аз виждам непрестанно даване на синхрони на едни определени хора, режисирани събиранки и за двата лагера, в които толкова да им личи, че са им казали каква да е темата за разговор. След повечко епизоди започнаха да дават изява все пак и на останалата част, срещи, че тънеха в забвение.

Последна редакция: пт, 14 апр 2023, 15:54 от Морана

# 2 226
  • софия
Малко по-сериозно от моя страна сега - покрай играта на господарки и прислужници се сетих за станфордския психологически тест, в който се опитват да симулират с обикновени хора затворническия живот, разделяйки ги на затворници и гардове. Накратко, участниците толкова са се вживели в експеримента, че по етически причини се е наложило да бъде прекратен още на 6-ия ден при планирани две седмици.

Ето тук например може да се прочете повече https://en.wikipedia.org/wiki/Stanford_prison_experiment

На Елена й отне 10 минути да стигне там, където в експеримента им е отнело няколко дена Satisfied
И само месец в затворена, контролирана среда.
 За мен всички се справиха перфектно със задачата. Само Поли издъни работата. Много се смях, когато аха да я обезрозят и дават неин синхрон. Обясни, че ако розата не е за нея, това гаранция е защото останалите господарки не я пуснали на коктейла. 😀

# 2 227
  • София
Хора, интересно ми е какво мислите за това - възможно ли е Евгени да намира Елена за обсебваща и заради това да бяха реакциите му на нейните сълзи и последвалата последна роза? Той каза, че е имал приятелка, която постоянно се е съмнявала в него и е направила връзката им тягостна. Елена пък всякаш постоянно се съмнява в себе си и търси неговото одобрение, което също може да е много задушаващато. А той показа, че обсебващото, натегаческо поведение силно го отблъсква - Милица, Мис Габи, дори Ивелина с прекалените изисквания да пеят заедно и особено с обясненията на тръгване.

# 2 228
  • софия
За мен просто не кликнаха на всички нива. Не се получи магията. С Вал се видя, че се омагьосаха от пръв поглед. Неведоми са пътищата на любовта. Там формули и изчисления не важат. Или се получава или не.

# 2 229
Ох, той Евгени като цяло не иска нищо да дава освен целувки и милувки, но пък иска жената да дава всичко за него. Дразни се на Валерия, когато не го преследва и не заявява как е готова на всичко за него, а харесва Елена, защото тя го прави. Но пък Елена изисква от него - "искам да ме искаш цялата", а Валерия нищо не изисква. Не му е лесно на човека да реши Joy

# 2 230
  • софия
А и още нещо. Според мен той до момента не е сигурен коя от двете да е. Колебае се, а ние имаме предимството да наблюдаваме отстрани и вече сме наясно, че даже и неразбрал вече е избрал.

# 2 231
Хора, интересно ми е какво мислите за това - възможно ли е Евгени да намира Елена за обсебваща и заради това да бяха реакциите му на нейните сълзи и последвалата последна роза? Той каза, че е имал приятелка, която постоянно се е съмнявала в него и е направила връзката им тягостна. Елена пък всякаш постоянно се съмнява в себе си и търси неговото одобрение, което също може да е много задушаващато. А той показа, че обсебващото, натегаческо поведение силно го отблъсква - Милица, Мис Габи, дори Ивелина с прекалените изисквания да пеят заедно и особено с обясненията на тръгване.

Аз не забелязах някакви по-различни реакции на нейните сълзи, напротив, стори ми се, че много мило я гледа. Последната роза, лично според мен, беше за да я поизпържи още малко.

# 2 232
  • Street of Dreams
Мисля следното :
Евгени е слаб и потиснат мъж без почти никакъв опит с жените, който в момента се опитва нещо да компенсира.
Елена е силна жена и едновременно го привлича, но и иска да я накаже и да триумфира над нея.
По темата по-назад - робите не мечтаят да бъдат свободни. Те мечтаят да имат свои роби.

Последна редакция: пт, 14 апр 2023, 17:03 от OnDiNe_

# 2 233
Той се кефи мацките да страдат по него и да го преследват, но иска само да наблюдава тези неща, че да си излъска егото. Затова която се чувства разочарована, наранена, обидена или пренбрегната, да си го пази за себе си и леко да намекне, че да го зарадва, но да се оплаква и да го изразява вербално или по друг начин - твърдо не от Генчо.

# 2 234
Споделям горното мнение на OnDiNe_ относно личността на Ергени и опита му, като добавям и това, че той иска някоя млада жена, не толкова сериозна и ангажираща, да му мяука и да не го натоварва, но същевременно и да поема тя инициативата, а той само да седи като бей, докато му правят масаж или му лъскат егото с комплименти.

Общи условия

Активация на акаунт