Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 8

• 124 961
  • 2 597
  •   1
Отговори
# 2 310
Да, миналия път щеше да бъде романтично след като Алекс му върна розата, той да тича след нея и да я моли да я вземе. Но преди всичко трябваше той да влезе необвързан.
На мен ми се струва този път, че те са влюбени, а сега продукцията какво ще реши и дали няма тя да определи нямам никаква представа... не бих се учудила, все пак.

# 2 311
Оо, това предложение ми харесва.

Валето:
Flowers Hibiscus правилни черти, момичешко излъчване
Flowers Hibiscus не е суетна, сладко чувство за хумор
Flowers Hibiscus притежава лоялност

Елена:
Flowers Hibiscus интересно излъчване; с подходящ стил може да е ефектна и да елиминира комплекса на грозното пате, на което очевидно държи
Flowers Hibiscus общуването с нея може да е забавно, носи ми чик-лит усещане, което може да е много приятно и сладко
Flowers Hibiscus директна е, може да ужили, но не е вулгарна и противна, когато го прави; открита е и не се прикрива много-много какво чувства и мисли

Айлин:
Flowers Hibiscus много ефектна и забележителна жена
Flowers Hibiscus добри социални умения, лек характер, носи весело и слънчево усещане
Flowers Hibiscus дисциплинирана, предвид, че е спортист

Ирина:
Flowers Hibiscus земна, в никакъв случай въздухарка
Flowers Hibiscus изглежда ми много премерена, при все някои вербални изцепки, които вярвам, че са заради шоОто
Flowers Hibiscus излъчва сексапил

Това са момичетата, които ми привличат вниманието предимно, за другите не ми се мисли Laughing

# 2 312
  • Street of Dreams
Да, миналия път щеше да бъде романтично след като Алекс му върна розата, той да тича след нея и да я моли да я вземе. Но преди всичко трябваше той да влезе необвързан.
На мен ми се струва този път, че те са влюбени, а сега продукцията какво ще реши и дали няма тя да определи нямам никаква представа... не бих се учудила, все пак.
Миналият ерген е бил обвързан?

# 2 313
Да, и аз разбрах преди дни от темата хахах, за жалост Виктор е влезнал вече обвързан с някаква Мария и заедно с продукцията са праивили на маймуни 20 момичета! Мисля, че е редно да го санкционират финансово заради това, а ако продукцията е знаела да й вземат правата.

# 2 314
Виктор така и не призна, че е бил обвързан, но толкова говореше за бившата си, че беше обидно най-вече за Мария.
Тая година още стоя на въдицата, че наистина ще се влюбят и пристъпят е сериозна връзка. Защо ли и аз не знам, може би заради цирка миналата година 😂

# 2 315
Увеличаваме нивото на трудност , три добри думи и за Ергенот Joy
аз ще мисля и може и да преписвам

# 2 316
- сладък
- къдрав
- пудел

Обожавам да гушкам пудели между другото Joy

# 2 317
Евгени:
Обича работата си и свири добре
Спокоен и уравновесен(поне изглежда)
Решителен

# 2 318
Най-трудно ми е да кажа 3 добри думи за Евгени, тъй като изобщо не го харесвам и за Ирина, която ми се струва най-далеч от мен, и въобще не ми е симпатична.

Евгени
1. свири на пиано, (макар и само когато той поиска), но е мнооого романтично
2. вегетарианец е, което ще рече, че сигурно обича животни, макар че сигурно би създавал проблеми, ако ти не си. Не разбрах той може ли/обича ли да готви?
3. Когато прави той сам крачка е много романтично

Ирина
1. знае езици, (освен български поне още румънски и руски)
2. има супер екзотична фамилия, макар че това май е по-скоро заслуга на родителите й
3. има изумително красиви очи

# 2 319
Евгени:
+ хубава усмивка (макар да я виждаме рядко)
+ не се страхува от мнението на хората, не угажда на публиката
+ запазил си е младежкото излъчване (повечето мъже на 30+, което срещам всеки ден, са като чичовци в сравнение с него)

# 2 320
  • somewhere over the rainbow
Не си насилвай късмета, де! Simple Smile

Много ми е трудно да изброя три положителни качества на Валерия. Не, че съм някакъв хейтър, просто тя ми е прекалено безлична. Но, като неин плюс, мога да изтъкна факта, че лесно приема обидите, малко ми е "Ти го плюеш, то си мисли, че дъжд го вали". В повечето случаи де, не, че няма драми и тя. Така се живее по-лесно.

# 2 321
  • София
Скрит текст:
Елена му влиза остро. И в двете срещи до момента на диванчето го почва от самото начало. За червилото, за клишетата, какво искат жените и т.н. Със силен, назидателен тон, все едно той е сбъркал, или е малко момче. Наистина прави впечатление, че групичката й са обсебени от Валерия и сякаш целта им е да я изкарат от нерви. Разбрали са, че засегнат ли нея или приятелките й и се жегва. И самата Елена казва "Очаквам в един момент да се почувства толкова безпомощна, че агресията й да започне да избива яко".

На следващия ден, след коктейла, на който прекъсна срещата на Валерия и Евгени, Елена си обсъжда с Пам, че много й харесала вечерта.
Пам – Много доволна, хареса ми, че беше толкова смела и отиде да прекъснеш среща.
Елена - Радвам се, че прекъснах тази среща  Валерия. Нарочно ги поставих в светлината на  прожекторите /преди да излезе навън Елена разгласи с патос, че Валерия и Евгени са се целували и продължи с коментарите, когато той влезе вътре при момичетата/. Най-малкото смутих Валерия, което е достатъчно за мен.
Пам - Хареса ми. Валерия парадира с любовта си към животните, защото осъзнава, била кофти човек с останалите хора.

Мика печели среща и Елена коментира: Много се радвам за Мики. И много се радвам, че не е Валерия.

Все още очаквам злобатата у Валерия да се прояви. Елена и компания водят с няколко обиколки напред.

Валерия не е изисквала. Смяташе да разбере дали нещата са истински, ако той прави и говори същото на останалите както и с нея, ще е фалшиво. На следващата вечер каза, че държи само на бележките.

Елена вирна една глава след като даде краката си за масаж на Евгени. Влезе в стаята, вдигна си чашата високо да отпива, започна да се върти все едно притежава мястото, а всички останали са й гости. Пълна демонстрация. Иначе била заобиколена с фалш. Позьорка.

Колко неща сме забравили от началото на предаването. Много ми е интересно да си припомня тези неща, благодаря, че ги споделяш, Мириел!

Не избива комплекси върху околните, защото, както казах, панически се страхува от конфликти.
Аз не бих го нарекла ‘добро сърчице’ (не отричам да има такова), а дълбок психологически проблем (не патология) и хич не си прави услуга с тая житейска концепция.

Чувството за хумор на Валерия в тази конкретно ситуация и на мен ми допадна. Нямаше злост, пак си каза всичко, но без да натоварва.
Скрит текст:
Поли за мен е невероятно инфантилна с панически страх от конфликти, нула лични граници и вечно преекспонирано желание да покаже, че всичко е леко, меко и весело.

Изкуствена, пренавита и в много ситуации - неадекватна спрямо обстоятелствата. Аз-ът й е толкова подтиснат, че не искам да си представям какво й коства да поддържа тази обвивка.

А е добра иначе. Много даже. Сигурно е и интелигентна.

Точно така е, но не избива комплексите си върху околните. Вчерашният епизод ми беше най-интересен. Сори, но много се смях на глупостите на Валерия, и признавам, чак сега забелязах , че всъщност има едно такова по особено и малко черно чувство за хумор, Играеше по-скоро комедия вчера отколкото, да се направи на жертва Слагам и още едно плюсче. А след това ми стана адски тъжно , защото помислих, че ще изфичкат Поли . Просто е с едно добро сърчице и най-вероятно за да не го счупят си е изградила един розов розов висок плет и си живее там

Хах, изобщо не виждам Поли така. За мен в конфликта след играта с прислужниците се видя, че тя има сериозна страна и няма проблем да защити, това което намира за редно, въпреки агресивния отпор. Не видях да я е страх от конфликт, но видях, че не харесва агресията, нито това да унижава хора, пък дори на игра.

Дяволо, чета коментарите ти, виждам, колко харесваш Елена и това ме накара да осъзная нещо (понеже ти си един от малкото мъже тук сред нас) - ти си доказателство как, когато харесваш някого, виждаш в него само позитиви, и дори някой негатив да се прокрадне, той бива бързо забравен. Помня с каква нежност пишеше за сцените, в които Елена се обясняваше на Евгени през сълзи. Това значи да харесваш истински някого. Иска ми се Елена и всички жени, които някога са се чувствали така, както тя говореше, че се чувства, да могат да осмислят това - че когато някой човек те харесва истински, ти не можеш да му пречиш, той винаги ще намери хубавото и винаги ще бъде нежен с теб в слабите ти моменти. Ето, Елена има някой (и съм сигурна - не един), който я харесва истински, такава, каквато е, със всичките й недостатъци. Това трябва да търси, а не да се доказва на някакви си Евгениевци и какви ли не.

# 2 322
Задача със звездичка, а Laughing

Евгени:
Misc Zzz хубава усмивка и поглед, макар и на моменти надрусано отнесен или опулен; добра физическа форма въпреки природните дадености
Misc Zzz дисциплина като при Айлинчето, все пак е професионален пианист
Misc Zzz на моменти улавям някакво чувство за хумор в него

# 2 323

Да, да, после ще искаш и за продуцентите нещо хубаво

1. Може да свири на пиано, почти гений
2. Има хубава гъста коса
3.Гледа миличко, когато не изискват нищо от него.
4. Обиколил е Света и сигурно има какво да разкаже

# 2 324
  • Свети Влас
Момичета и момчета, пожелавам ви Весели празници !
На Евгени погледа на края като дава розите е като индийски филм.

Общи условия

Активация на акаунт