Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 8

• 124 885
  • 2 597
  •   1
Отговори
# 2 325
То да беше само накрая с розите. Той вечно върти очите като в индийски филм. Ей тук ми стана смешно, когато Ирина ни в клин, ни в ръкав реши да му разкаже с какви мъже-нарциси е била. Погледът на Евгени е един път. Сякаш се пита къде е попаднал. Joy

# 2 326
Момичета и момчета, пожелавам ви Весели празници !
На Евгени погледа на края като дава розите е като индийски филм.
Аз да не кажа голяма дума, ама почти в цялото предаване погледа му е такъв, а в останалите моменти се чуди къде е попаднал… Joy

# 2 327
Вече и за следващия сезон набират момичета. В сегашния са като на изпит мацките, а Евгени е в ролята на ментор, който постоянно иска да ги поправя. Честно, направо ми става неудобно и заради тях като започне с изискванията. Май според него само Пам не бива да се променя, защото е политкоректно и защот и без това е аут. Много лош пример дава на всички момичета и момчета в реалния живот. Това с Елена е направо унизително и типичен случай на газлайтинг от негова страна.

# 2 328
Чудя се напоследък, как цял сезон Генча се дерзае между две жени (Вал и Ети) коя да избере. Ако обаче продукцията му наложи да избере пр. Пам и да го прецака. Много често в реалити/състезания се толелират хора с недъзи/недостатъци, така че просто от политкоректност защо да не е пълничката Пам. Пълничките също могат да бъдат обичани и избрани за любов. Има много примери за това България търси талант, Евровизия....и.т.н.
Все не мога да се отърся от обещания ни обрат и все очаквам някаква гавра към нас от сценаристите (за Генчо не ми пука). Тук двата лагера на Вал и Елена се надлъгват постоянно, а накрая бам..... Пам, защото е по- различна. Защо все очаквам любовта да прескочи и този сезон? В предния Рускинчето си знаеше още от самото начало, че ще е победител и дори им го каза "аз съм тук стопанката на имението, а вие сте ми гости", ама те тогава и се смееха. Та така, някой знае ли кога ще дойде този обрат?

# 2 329
Някой ще ми подскаже ли откъде е музиката на финала, когато Евгени се разделяше с Ивелина?
Да се само цитирам и да понахалствам отново с въпроса си за музиката. Blush
Заповядай
Guilty of Love
https://www.youtube.com/watch?v=DAjYZ30bGsY

За продуцентите нещо хубаво..там вече и насочен пистолет няма да помогне

# 2 330
  • софия
Ан тей с моите камъни по моята глава. С трите неща за Ергени ме ударихте в емоциЙте 😀
 1. Музиката му ме кара да се усмихвам.
 2. Не избяга с писъци, когато Елисавета тръгна към него при обезрозяването и.
 3. Има хубава, гъста коса(все още👿)

П. П. Ааааа, AuroraBB,  направо стреляй, предавам се!
 Не, всъщност измислих едно. Ако не бяха те, нямаше да си съскаме тук в терариума. 😀

# 2 331
‘Толерират’? ‘Хора с недъзи’?!
Добре, че вътрешните недъзи не са видими. От пръв поглед поне. Че иначе за тях се иска още по-голяма толерантност.

Чудя се напоследък, как цял сезон Генча се дерзае между две жени (Вал и Ети) коя да избере. Ако обаче продукцията му наложи да избере пр. Пам и да го прецака. Много често в реалити/състезания се толелират хора с недъзи/недостатъци, така че просто от политкоректност защо да не е пълничката Пам. Пълничките също могат да бъдат обичани и избрани за любов. Има много примери за това България търси талант, Евровизия....и.т.н.
Все не мога да се отърся от обещания ни обрат и все очаквам някаква гавра към нас от сценаристите (за Генчо не ми пука). Тук двата лагера на Вал и Елена се надлъгват постоянно, а накрая бам..... Пам, защото е по- различна. Защо все очаквам любовта да прескочи и този сезон? В предния Рускинчето си знаеше още от самото начало, че ще е победител и дори им го каза "аз съм тук стопанката на имението, а вие сте ми гости", ама те тогава и се смееха. Та така, някой знае ли кога ще дойде този обрат?

# 2 332
Не успявам да изчета всичко, може и да е писано вече. Сега изгледах снощния епизод и се позагледах в Джия чертите на лицето, очите, цвета на кожата. Не знам защо ми се стори, че е от малцинствата.
Не, че е важно или пък лошо, но ми стана любопитно. Има ли инфо в тази посока?

Без да има връзка с предния ми въпрос, какво беше това скатаване?! Била болна, а после на коктейла цъфна в цялата си прелест и със сисите напред?! Тази година правилата не се спазват и май е модно да се нарушават!

# 2 333
  • # супернатурална #
Много хубава идея да се внесе позитивизъм, все пак идват светли празници. След това може пак да се пооскубем 😁

Приемам предизвикателството. За Елена няма да ми е толкова трудно, защото в началото даже я харесвах, ще се опитам да си припомня защо
1. Шило в торба - никога не седи мирна, съответно незабелязана. Ярка е, впечатлява. Е, впечатлението не винаги е добро, но не е сива, в никакъв случай.
2. Хубава външност. Не знам откъде и идват комплексите, сигурно се е потискала от някоя ярка, бляскава жена в близкото окръжение. Спокойно може да минава за красавица, при подходящ грим и прическа, като повечето красавици. Щеше да е успешна в ролята на красавицата, която между другото изпъква и с ум. А не да се опитва да изпъква с ум и да дава заявки, които не покрива достатъчно. Понякога ми се струва, че умишлено се загрозява, както някои хубави жени зорлем се правят на тъпи, за да впечатлят определен тип мъже. Ми не, и интелигентните мъже не биха върнали хубавица, ако има и още нещо.
3. Обича риска и не се страхува да се изложи. Аз не бих ревала за мъж, пък и пред цяла България. Не само, че ще се изложа, но и заради това. Явно не и пука, така че + и за това.

С другите две ще ми е по-трудно
1. Пам. Не се държеше като г@з на последната игра. Освен на Поли, на нея и беше най-неудобно да юрка момичетата. Влезе в ролята, държеше се по-естествено, все едно наистина е господарка, а не госпожа за един ден.
2. Намерила е своята ниша. Браво за това, че и моделства. Взе пак големите размери трябва да се рекламират от големи жени. Не да си поръчаш 3хл, като си го видял как стои на модел   с размер, и после да се разочароваш, че не ти стои точно така.
3. Възпитана. Дадоха и много поводи да отвърне на обидите с обиди, но не го направи. Жалко е, че обиди точно тази, която  нито веднъж не я обиди.

Ирина
1. Интересна красота. Прилича на по-пълната Меган Фокс. На нея би и отивало дори и още някой килограм повече.
2. Разсмя ме как дуднеше, че Валерия и го била "откраднала като циганка на пазара...златата"
3. Оцеля след голямо унижение като жена. Аз след такова нещо бих ревнала от срам и обида. И да кажа Ай сектир и на ергенин, и на придукция. Но в тази ситуация нямаше виновни. На любов и на война....

За Евгени ще ми е по-лесно
1. Завладяващ е като свири. Мисля, че само тогава е изцяло себе си. И в някои от моментите с Валерия.
2. Понякога безкомпромисен. За мен това е положителна мъжка черта. Казвате, че наказва за дреболии момичетата и не се колебае да ги гони и след малък фал, но той няма време за детайлно проучване на всеки един от ...колко бяха...25 характера. Не му харесва нечия реакция, прибавя към това липса на привличане от негова страна и  чао-чао. Мони не я изгони само заради това, че "не му върза" вече беше отблъснат от външния и вид и просто реши да не си губи времето. Разбира се, на тези, които са му симпатични, би простил два-три фала. На Валерия и повече.
3. Не дава напразни надежди на момичета, които намира за стойностни, но не е привлечен и му е ясно, че няма да се получи нищо. Не им губи времето. Меган беше последния пример, но и с Поли се държи като със сестра.
То да беше само накрая с розите. Той вечно върти очите като в индийски филм. Ей тук ми стана смешно, когато Ирина ни в клин, ни в ръкав реши да му разкаже с какви мъже-нарциси е била. Погледът на Евгени е един път. Сякаш се пита къде е попаднал. Joy
За този поглед не трябва да съдим точно Евгени(вече няколко оъти започвам да го пиша Валери)

Последна редакция: пт, 14 апр 2023, 21:54 от Г. Краули

# 2 334
Ан тей с моите камъни по моята глава. С трите неща за Ергени ме ударихте в емоциЙте 😀
 1. Музиката му ме кара да се усмихвам.
 2. Не избяга с писъци, когато Елисавета тръгна към него при обезрозяването и.
 3. Има хубава, гъста коса(все още👿)

П. П. Ааааа, AuroraBB,  направо стреляй, предавам се!
 Не, всъщност измислих едно. Ако не бяха те, нямаше да си съскаме тук в терариума. 😀
Ето това е истинска храброст Joy

# 2 335
  • София
Не съм чела тези 156 страници Joy Не знам дали няма да има припокриване с мнения, но ето и моето сбито:

Генчо ме уби с въпроса за колието на Елена. Елена ме уби втори път, когато отиде да му се обяснява.

Айлин ме уби с признанието си, че е влюбена в Генчо.

Валерия ме уби с нейната "жертва". Поли и компания ме убиха с доводите си, че и Елена трябва да се жертва.
Ирина ме убива вече няколко предавания, сигурно затова не виждаме почти нищо от разговорите й с Генчо. Защото ще има и други убити.

Продукцията ме уби с изтърканата заигравка между Генчо и "прислужницата" Валерия, липсваше ми само пантофката/налъма/ Grin

Стана ясно кои са четирите фаворитки на церемонията, ако някой досега се е съмнявал, нали.

Направо се моля за някакъв обрат, защото ми стана тотално безинтересно, но надали ще се случи такъв.

Мир и любов ви желая!

# 2 336
Ето от моята гледна точка. Плюсове на Елена:

1. Хубава / симпатична е.
2. Става за тартор на група.
3. С нея можеш да завържеш интересен разговор. В последствие трябва да разгледаш по-подробно това, което сте обсъждали. За проверка на фактите. Това важи и за мен и на моменти си се дразня, защото не винаги поднасям информацията на сто процента достоверно. Да отбележа, че при по-невежи хора се създава този "уау" фактор. 😂
4. Има хубави снимки в Инстаграм
5. Умее да се хареса на повечето хора
6. Харесвам я повече от Ирина

Трудна задача, но се справих. Сега за Евгени.

1. На външен вид повече ми харесва отколкото, когато ни го представиха. Спря да ходи с онези елечета. 😂
2. Когато иска нещо, си личи и не се чувства ограничен от правилата (това не знам дали е плюс).
3. Явно има някаква харизма, която се губи през екрана, защото според мен няколко момичета наистина го харесват.
4. Има чувство за хумор, което от продукцията изрязват.
5. Постъпва безсърдечно, но логично. Влязъл е в това предаване и има възможност да се порадва на много момичета. Техен е проблемът, че го допускат.
6. Представях си го, че ще бъде малко сноб, но не ми е направил такова впечатление.
7. Може би е добър актьор (това май важи и за Елена).

Интересна игра. 😁

# 2 337
  • somewhere over the rainbow
Ма много ми липсва реакцията със смеещото се човече у фейсу. Че да цитирам пост, само за да се затъркалям от смях, ми бие на СПАМ.

# 2 338
  • Разпиляна във въображението
Лъвица, наистина се позабравят нещата.

Любопитната Елена пита Айлин дали е имало целувки на срещата й. Споменавам това във връзка с нейната реакция вчера. Отделно при разговора й с Валерия, който започна с твърдението й към нея "че съм си мислила, че като цяло ти нямаш, че си оперирана от чувства", а другата отрича, че просто не ги показва, Валерия й каза приблизително, че става неловко с тези подробности /за срещите/. Те всичко си разказват, но вече в някакъв момент става неловко с подробности. Не, че ревнуваш, мислиш, че ти пречи, но е сякаш неловко. С времето това ще се разраства. На нея лично, като чуе за целувки усеща напрежение затова, че като първа все едно е под прицел.
Трета среща на диванчето на Елена - прекъсва срещата му с Валерия - придружена от Ирина. Отново почва с бутонките - Кажи ми според теб чувството за ревност нормално ли е тук? После минава на въпрос каква жена му трябва. Ирина през това време мълчи.
Елена разказва на момичетата какво са си говорили с Евгени. Питат я дали ревнува и тя казва „Не“ .  В отговор на запитване пред момичетата дали ревнува, когато Айлин целуна Евгени, Валерия много добре си каза как се чувства или какво би трябвало да е тук в предаването /Виктория каза нещо в същия смисъл вчера/. И решението в крайна сметка е на Евгени.

Какво ми харесва в Елена:
1. чете книги
2. имала е смелостта да излезе извън страната
3. харесва се в кожата си

Евгени
1. Талантлив
2. Хубаво момче
3. може да бъде очарователен, когато поиска

# 2 339
Шегичка 😆 нали Вал беше Пепеляшка снощи.

Общи условия

Активация на акаунт