Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 8

• 124 892
  • 2 597
  •   1
Отговори
# 2 295
  • Street of Dreams
Сори, обаче един разговор е смислен, ако и двете страни са "вътре". Да използваш високопарни изрази, да цитираш не знам си кой и тн към дърво, е абсолютно безсмислено. Емоционалната интелигентност е така да се каже - да знаеш къде се намираш и къде да вложош ресурса си. Иначе блъска по заключена врата и става едно изкуствено и айде пак несправедлив свят. Казвам това въпреки, че Елена като човек ми е малко по-симпатична от Валерия, но втората смятам за по-подходяща за целта на предаването.

Иначе и добро и критика писах и за двете по-назад. Тъй като гласувах за Евгенът, не се сещам в момента какво хубаво да кажа за него.

Последна редакция: сб, 15 апр 2023, 00:15 от OnDiNe_

# 2 296
Много хубава идея!
От мен за Валерия:
Много нежна, красива и естествена
Не се притеснява да казва нещата, както ги усеща, без значение как ще реагират другите
Обичта към животните

За Елена:
Жена с богата обща култура
Смела е
Бори се за нещата, които иска(това ми е малко нов с две остриета - ако е на всяка цена, не го одобрявам)

# 2 297
Харесва ми това за позитивите на не дотам долюбваната от нас мома. Още по-позитивно ще стане, ако и за тези, които сме отбелязали в анкетата споменем по нещичко.
Валерия (1) на първо място ме впечатлява с приюта за животни, с който се занимава явно наистина задълбочено. Някой беше публикувал интервю с нея, в което говореше по-подробно за това, понеже в продукцията я изкарват едва ли не като откачалка, че толкова пламенно се застъпва за правата на животните. Не мисля, че е фалш и ПР стратегия, начин на мислене е, понеже е и веган - един вид не е избирателно само към кучета. (2) Директна е. Може да вика, да е нахална и безпардонна или малко недодялана в общуването, но не е лицемерна (като Айлин, примерно). (3) Чувство за собствено достойнство и ясни принципи. Може да е неопитна, но се държи гордо и не се самоунижава без значение за кого.
Виктория (1) е много хубава и нежна. (2) Много ми харесват вижданията и разсъжденията й по някои въпроси. Явно идва от заниманията ѝ с йога и не практикува просто защото е модерно, а действително принципите на йогата ѝ импонират. (3) Каквото и да е било миналото ѝ, е осъзнала, че не я води към добро и е успяла да се промени. Това коства много и буди уважение Heart
За Поли някак си не мога да измисля нещо хубаво, което да е показала. Сигурно има, но като се опитам да го потърся, чувам/виждам дразнищите ѝ смях, глас и поведение в главата си и просто не ми се търси.

# 2 298
За Габито не мога да се насиля да кажа нещо хубаво. Просто не мога. Освен да кажа да се жива и здрава друго хубаво не се сещам

# 2 299
Валерия пее Македонско девойче Joy

# 2 300
Положителни неща ли ще пишем, включвам се и аз Grinning

За Пам
Flowers Cactus обича предизвикателства
Flowers Cactus има чувство за хумор
Flowers Cactus откроява се

За Поли
Flowers Cactus това шоу нямаше да е същото без нея
Flowers Cactus добра професия
Flowers Cactus неконфликтна

За Валката
Flowers Cactus има си каузи
Flowers Cactus умее да флиртува
Flowers Cactus не си оставя магарето в калта

За Айлин
Flowers Cactus с най-стегнатото тяло е
Flowers Cactus старае се към обективност, поне понякога
Flowers Cactus умее да се забавлява и не взима нещата на вътре

За Елена
Flowers Cactus внася много цвят в предаването
Flowers Cactus бори се
Flowers Cactus на нея най-вярвам, че е влюбена

За другите може би после Grinning

# 2 301
  • София
Кукушев е пуснал интересна анкета на ютюб канала си.
Резултатите са направо смазващи, чак такива проценти не съм очаквал.

# 2 302
Евгени за Валерия миналия път: ''Нямаше как да я оставя там, (в кухнята), нямаше как да не я забележа, (въпреки че е облечена така), нямаше как да пропусна да ИЗРАЗЯ, (действията са по-важни от думите), че не само тя може да е хулиганче за мен, а и аз за нея Heart Eyes, че правилата не са от значение, когато искаш да видиш някого. Евгени е правил крачки само и единствено за Валерия. Те са влюбени сигурна съм Heart Eyes

И какво дори анкетата да е такава, Дяволо? Какво значение има дори целият форум, България и дори целият свят да не одобрява Валерия, ако той я обича и тя него. Heart

Последна редакция: пт, 14 апр 2023, 22:30 от T.Valcheva

# 2 303
Някой ще ми подскаже ли откъде е музиката на финала, когато Евгени се разделяше с Ивелина?
Да се само цитирам и да понахалствам отново с въпроса си за музиката. Blush

# 2 304
И за Габи мога да кажа с уточнението, че всичко е хубаво в умерени граници
Има чувство за хумор
Директна е
Защитава приятелките си
Елисавета:
Умее да борави с думите
Има самообладание
Умее да се държи на ниво(докато не изпростее с някои коментари и скандали Joy)

# 2 305
  • София
А, не казвам нищо, просто е любопитно инфо.
Ако се обичат да се взимат. Да видим само да не стане резила от миналата година, т.е. да гледаме целия този цирк и след това ама ние се разминаваме, ама не сме един за друг и бла бла.
Ако изборът е на ергенът трябва да има предложение за брак и истинска сватба. Ако изборът е бил на продукцията и ергенът няма думата, то всичко е било напразно. Целия този шум. То всичко лъсва след предаването.

# 2 306
И какво дори анкетата да е такава, Дяволо? Какво значение има дори целият форум, България и дори целият свят да не одобрява Валерия, ако той я обича и тя него. Heart
Съгласна, когато любовта е взаимна и истинска, всички останали неща са без значение Grinning

# 2 307
Аз щях да предложа да вземем да се срещнем наживо накрая на формата и едно хубаво да си оксубем косите... Но нека сме бели и добри.

За Елена
1. Умее да води разговор и е интересен събеседник
2. Обича да анлизира ситуациите.
3. Купонджийка е.

Пам
1. Има хубави очи
2. Не се остави на Габисвет да я мачкат.
3. Подкрепя приятелките си.

Ирина
1. Има красиви очи и е хубава жена.
2. Говори няколко езика.
3. Различна е и има някакво достойнство, за разлика от някои.

# 2 308
Хайде и от мен. Признавам, не е лесно да изброиш позитиви и у хората, които не харесваш, но:

Пам:
+ Смела е
+ Осъзната относно собствените си чувства и усещания, може да се изразява пълноценно
+ Хубаво лице, когато е без грим и с разрошена коса

Елена:
+ Интересна като човек
+ Запомняща се от пръв поглед
+ Искрена, макар да знае, че може да отблъсне някого

Валерия:
+ Естествена красота и класно излъчване
+ Приятна борбеност (умее да се състезава без лоши чувства и омраза)
+ Чувство за хумор
+ Благородна кауза

Айлин:
+ Изключително позитивна и игрива
+ Директна и открита при решаване на спорове
+ Дисциплинирана

Виктория:
+ Обрана и тактична
+ Приятно и стилно излъчване
+ Не търси победа на всяка цена

Ирина:
+ Умее да готви
+ Има хубави сини очи
+ Все още не е убила никого вътре, макар че си личи че й се иска Grinning

# 2 309
Някой ще ми подскаже ли откъде е музиката на финала, когато Евгени се разделяше с Ивелина?
Да се само цитирам и да понахалствам отново с въпроса си за музиката. Blush

Самата мелодия намерих, но не знам откъде е.
https://youtu.be/DAjYZ30bGsY

Общи условия

Активация на акаунт