Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 8

• 124 930
  • 2 597
  •   1
Отговори
# 2 280
Предлагам, понеже чак в понеделник ще има нова серия, за да не скучаем в темата да направим Отбор Валерия и Отбор Елена . Мятаме някаква игра. Които ПАДНАТ - вземат Ергенот за тяхното момиче. На финал - публична...сватба
Или да си стиснем ръцете и да решим на коя трета,  да го натресем...за съжаление Габи и Елисавета ги няма, така , че мислете Kissing Heart , май Боряна няма много защитници в темата

# 2 281
  • софия
Даже не в понеделник, ами чааак в сряда. Да го харижем на Ваня Щерева.  Тогава не знам на кой да злорадствам.  На него ли,  на нея ли. От вчера и на мен ми се мотае едно предизвикателство за двата отбора, докат дочакаме срядата.  Да си сменим местата.  Всяка една да изброи поне три неща за които казва машаала, ашколсун и аферим на недолюбваната ергенка. (Тия трите думички не знам така ли се пишат, ако не, се срамувам предварително)
 Telesillaе що така с рогите.😀 Както се присещам през 5 минути за още нещо, направо съм си жива загинала.

# 2 282
На пръв поглед човек очаква повече от Елена, но това, че някой има познания и дар слово не го прави пример. Ето тя може да се изразява, но постъпките ѝ не са на умен човек. Съжалявам. Тя се държи, като типична жертва на насилие. Да ходиш да се подлагаш на някой за нищо е огромна грешка. Има да работи над себе си. Най-вече трябва да разбере, че не е нужно постоянно да угаждаш на отсрещния, тъй като в един момент губиш себе си. Но всички сме хора и има да учим. Просто с нейните претенции и гледане от високо на другите така се получава. Тя за втори път греши в шоуто. Никоя друга не го прави. И за какво?  Много важно като я изгони. Отделно вместо да гледа себе си и отношенията с Евгени, тя се е насочила да води война с Валерия. А уж ѝ каза, че не желае да води война. Толкова противоречие в нея виждам. Нямало приятелство в шоуто, ама е приятелка с Пам. Лигавили се другите да се обясняват за Евгени, а тя не, само, където  ходи да урежда среща на Виктория.

# 2 283
След всички спорове между нас съм готова на компромиси. Гледам доста хора се отказват да пишат в темата. Та извода, до който стигнах е, че Елена е недолюбвана, най-вече защото е твърде интензивна. Доминира с реплики почти всеки коктейл, има твърде много мнения по много въпроси, участва в игрите като на живот и смърт, по същия начин се хвърля в гонитбата за ергена и това може за доста хора да се обобщи като "натегачка", както писа Танчитка. На мен такива ярки, интензивни индивидуалности ми харесват, но разбирам защо за други са дразнещи. За Валерия също са писани много критики, но ако мога да обобщя, за себе си само, защо ме дразни, то е защото е емоционално незряла. Детински заяждания, ученическо възгордяване, че е най-харесвана, резки маниери, движения и реплики, все иска да "затапи" врага, което ми е доста инфантилно. Но като тегля чертата, става дума за проявления на едно и също - незрялост, която сигурно имат много хора, които са посветили живота си на едно нещо (в нейния случай грижата за животните) и не са развили умения и чувствителност в други области. За такова нещо не мога да я съдя, мога да се опитам да я разбера защо е такава, но не мога да я харесвам. Едва ли ще спрем да се дърлим тука, но исках да си кажа, че не съм съвсем твърдоглав запалянко Wink

# 2 284
Предлагам, понеже чак в понеделник ще има нова серия, за да не скучаем в темата да направим Отбор Валерия и Отбор Елена . Мятаме някаква игра. Които ПАДНАТ - вземат Ергенот за тяхното момиче. На финал - публична...сватба
Или да си стиснем ръцете и да решим на коя трета,  да го натресем...за съжаление Габи и Елисавета ги няма, така , че мислете Kissing Heart , май Боряна няма много защитници в темата

Ааааа чак толкова не, не, не става, не участвам Laughing
Хем предполагам или поне се надявам Елена да спечели, хем не смея да заложа Smile

# 2 285
Приемам предизвикателството за 3 позитива на нехаресваната от мен. Даже ми е доста лесно с Елена.
🌹 Най-вече ѝ благодаря за това, че изнесе повечето сюжети в сезона.
🌹Харесва ми естествената ѝ и мека красота
🌹 Харесва ми, че въпреки многото вложени емоции никога не се разкрещя, заобижда, разфуча и тн. Не свали нивото до селска свада.

# 2 286
  • София
След седмица 8 + Прогнози

++
Елена

+
Микаела и Джия

=/+
Вики

=
Валерия, Поли и Пам

=/-
Боряна и Ирина

-
Айлин

Момичетата намаляват, а при мен има сериозни размествания...

Вики ми падна позиция надолу и да е доволна, че много я харесвам външно, защото още щеше да изпадне. Твърде фалшиво и подкупващо поведение, колко удобно... Разочарова ме леко.

Джия прави най-големия скок, като минава цели 2 позиции нагоре и за първи път от началото на сезона ми е в плюс секцията!

Изкачването на Валерия продължава. От твърдия минус вече на безопасното равно поле.

Позиция надолу при Пам и Поли. Пам се изчерпа и вече не е интересна. Малко ми злобееше на моменти.
Поли не ми хареса в някои нейни реакции и ситуации.

Отново вкарвам минус секцията специално заради Айлин, която много ме нервира през последната си седмица с двойния си стандарт (едно говори пред момичетата, друго на синхрон), със злобните си коментари на синхрон и с фалшивото си поведение спрямо Евгени.
Който ще да става победител само не и тази златотърсачка!

Моите прогнози за следващата седмица

Все по-сложно става, защото останаха топ фаворитките.

Стрелям с:
Пам и Поли

В сериозна опасност също така е и Боряна
В опасност е и Микаела, но по-малка.
За Мика не знам какво се получава. Сякаш има протекция спусната отнякъде. Но и почти нищо не дават от нея. Да, беше на среща, но за мен си е статист, сори. И сега как да разбера кога ще я изгонят? Вече си е и до тото шанс...
Ако от продукцията искат да ни изненадат наистина сега е момента (естествено разбирам, че това отдавна е заснето) да изгонят Айлин или Ирина. Това би било изненада вече, но при толкова статисти (без Пам) някак си би било криндж.
Тези мои прогнози обаче не са окончателни (като предните пъти) и мога да си ги променя до края на седмицата.

В играта срещу надкастърите:
Неделчо: 6 точки
Аз и Туджаров: 5 точки
-
Ния-Косара: 4 точки (но с 1 пропуснат кръг)

# 2 287
От мен за Валерия:
красива, нежна,  момичешка  външност;
вярвам ѝ, че искрено обича животните;
лесно приема хапливи забележки от приятелките си.

Телесила, сори, днес е дежурен някой по-ларж модератор, мненията ми стоят повече от 5 мин и станаха много Wink

# 2 288
  • софия
Моите за Вал.
 Красива е, млада е и е съвсем наясно с какво разполага.

Чувството и за хумор, което показа вчера. Уважавам това и го ценя. За мен човек има ли чувство за хумор, мога да намеря път към него.

Как стоически изтърпява неволите. Аз не бих могла да докарам този покер фейс и спокойствие.

Каузата и.

# 2 289
А, това да кажем по три добри неща ми хареса. Аз и за двете ще кажа, защото и двете не ги харесвам Joy

Валерия
1. Много красива, нежна и ефирна
2. Има достойнство и при необходимост се защитава както може
3. Лоялна е към приятелките си

Елена
1. Има добра обща култура
2. Умение да води смислен разговор
3. Наличие на самоанализ и самокритика

# 2 290
Да ви кажа продължавам да съм с много смесени чувства на коя симпатизирам за победа. Поради особеностите на Генчо, сякаш на никоя 😃 Валерия по-малко му се шашка, което е добре. Провокира го повече да се старае.
Реално ако беше един малко по-зрял мъж, Елена би била много по-подходяща. Дълго време ѝ симпатизирах тя да спечели, макар че не я харесвам. Обаче след последните ѝ емоции си мисля, че било доста жестоко да продължава да бъде в компанията на този човек, който я кара да се чувства така.

# 2 291
  • София
Хайде и аз за Валерия.

🌹 Според мен е най-красивото момиче като външност там. Нежна и ефирна.

🌹 Има кауза.

🌹 Въпреки изключителната конкуренция в средите, в които се движи, не се е поддала на манията по корекции, както много други.

Много съм критикувала Елена, но напоследък съм в нейния отбор, това е достатъчно като похвала. Simple Smile

# 2 292
Елена -
1 пъстра
2 прекрасно играе   роля на доброто и злото в схватка- винаги най-драматичната роля в пиесата, дори да не е главният герой
3 намирам я за по-хубава от Микаела , Боряна и Ирина Поли(въпрос на вкус казала.....и си ..)

Ама много лесна игра момичета , да не сме трети клас , хайде да включим и Пам , Елисавета , Габи с по три добри думи... Май ще се сбъдне мечтата на Telesilla , докато мислим (за десетте поста )

# 2 293
Малко по-сериозно от моя страна сега - покрай играта на господарки и прислужници се сетих за станфордския психологически тест, в който се опитват да симулират с обикновени хора затворническия живот, разделяйки ги на затворници и гардове. Накратко, участниците толкова са се вживели в експеримента, че по етически причини се е наложило да бъде прекратен още на 6-ия ден при планирани две седмици.

Ето тук например може да се прочете повече https://en.wikipedia.org/wiki/Stanford_prison_experiment

На Елена й отне 10 минути да стигне там, където в експеримента им е отнело няколко дена Satisfied
И само месец в затворена, контролирана среда.
 За мен всички се справиха перфектно със задачата. Само Поли издъни работата. Много се смях, когато аха да я обезрозят и дават неин синхрон. Обясни, че ако розата не е за нея, това гаранция е защото останалите господарки не я пуснали на коктейла. 😀

Понеже все се спряга фалшивост, Полина ми беше супер фалшива посл епизод и сега нямам търпение да си тръгне. Как хем уж беше добричка, после искаше си на коктейл, не била мекушава, трябвало Елена да остане, защото най-мн била с Евгени. А и Евгени не я отрази и без това. Хайде Бай, Поли, прав ти път!

Елена:
1. Красива
2. Умна, с търсещ ум и добър вкус
3. Авантюрист
4.Емоционална
5. Талантлива
6. интересна/комплексна/многоизмерна

Валерия (насилвам се леко):
1. Млада
2. Обича животните
3. Моделска визия
4. По-малко й пука за Генча.

# 2 294
Включвам се с Пам:
🌹Лъчезарна и чаровна, добродушна в игрите и весела с подходящите хора.
🌹На фона на общия беден речников запас: интелигентна
🌹Неконфликтна, умее да се извинява искрено Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт