Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 8

• 124 869
  • 2 597
  •   1
Отговори
# 2 265
  • Разпиляна във въображението
Всъщност Валерия пропусна да й сложи лед в джина. Елена я върна, изненадана, че не знае как се прави коктейла и, че щяла да се научи.

# 2 266
  • Вестерос
Май си имам нов фаворит - Джия. Много е сладка, не мога да и се сърдя май за нищо.
Много. И си отиват с Генчо - страстни, леки, не особено умни. Той си търси жена, която го слушка, а тя май няма против и ... така. Мисля, че ще им се получи.

Вие па я изкарахте егати Сандра Бълок-ът, съща Кейт Уинслет, Елена. Тя си беше силно разстроена пред Геньо, гласът ѝ трепереше, цялата трепереше. Чак пък да се е преструвала...
не се чете, не се е преструвала, но преувеличава яко, не е ревала

# 2 267
  • # супернатурална #
Валерия ‘обслужваше’ Ивелина през почти цялото време. Не е имало провокация от страна на Елена, че да не я допуска. Нали чухме как пее Македонско девойче по заповед на Ивелина или и това не са го излъчили на някои телевизори? Защото това вече беше целенасочен опит за унижение и злоупотреба с ролите им в играта.

Елена действително проявява тенденциозно злобни опити за нападки срещу Валерия, но в тази игра конкретно нямаше такива. Стига с проекциите.

Аз наистина не виждам с какво ги унижаваше Елена конкретно на играта. Беше властна, факт, но нищо уронващо или подигравателно.

Заповедите на Ивелина Валерия да й пее или да й стърже петите са целенасочено унижаващи и подигравателни и ми е странно, че се търси под вола теле, когато има такъв слон в стаята.

Не успля да унижи, защото Валерия не и позволи.
Като е толкова заради играта, защо пак се провъзгласи за строгата господарка в началото ма коктейла? Ако има как хич няма да излиза от роля, ама няма кой да и даде. Освен Пам. Много бързо и свиха сармите и си го изкара, като скапа настроението на всички.
Аз забележки към играта на Елена не съм имала. Да, искаше да я унижи, но от нея друго не съм и очаквала. И Валерия сигурно би се възползеала, не знам  Елена се изложи повече на обсъждането. Според мен си мислеше, че те ще избират отпадналата прислужничка и беше наточила ножа.  Независимо от представянето на Валерия. После се чудеше на коя от господарките да го забие. Пам беше като...извинете...крава на закокение.
Ох, вярно беше много сладка с това пеене. Напомни ми Камерън Диас в "Сватбата на най-дибрия ми приятел" Там също Джулия Рибъртс искаше да  унижи съперницата си, защото знаеше, че пее фалшиво. Но Камерън го направи толкова сладко, че Джулия гледаше като Елена на коктейл след края на изпълнението.

# 2 268
  • Вестерос
Не мисля, че Валерия е изисквала от Евгени да прави жестове само за нея. Това вече много се преекспонира и за това пиша. Пожела да не прави еднакви жестове , с което да ги обезсмисля напълно. Ето за нея има писма, за Другата колие- в което няма драма . И аз мисля, че е редно когато човек се обръща и иска да се запознае и опознае друг , да се постарае да подбере думи и действия свързани с личността която опознаваш, а не да се ползват клишета(Как сииии , по Джоуи:)))- тъпо е и за зрителя, ако им напраска на всички по колие, писмо, масаж и т.н

Пак питам видя ли някой сълзи при Елена,(когато се прегръщаше и откровеничеше с Евгени след срещата с Валерка) сериозно е, търся повод за нов телевизор Joy
Сълзите буквално капеха от брадичката й
я дай снимка, аз сълзи не видях

# 2 269
Хора, интересно ми е какво мислите за това - възможно ли е Евгени да намира Елена за обсебваща и заради това да бяха реакциите му на нейните сълзи и последвалата последна роза? Той каза, че е имал приятелка, която постоянно се е съмнявала в него и е направила връзката им тягостна. Елена пък всякаш постоянно се съмнява в себе си и търси неговото одобрение, което също може да е много задушаващато. А той показа, че обсебващото, натегаческо поведение силно го отблъсква - Милица, Мис Габи, дори Ивелина с прекалените изисквания да пеят заедно и особено с обясненията на тръгване.

Аз не забелязах някакви по-различни реакции на нейните сълзи, напротив, стори ми се, че много мило я гледа. Последната роза, лично според мен, беше за да я поизпържи още малко.

Според мен Ергени си търси момиче с лек характер, което да може да моделира така, че да го слушка.
Валерия е точното момиче за него. Освен това, тя гледа леко на разделите, поне за сега, а Евгени ми се вижда точно такъв тип, който не обича хомот. Тя едва ли ще продължи да мисли по този начин, ако се появят деца, за които тя още не е готова, а мисля, че и той. Всичко това идеално устройва Евгени, защото той също има планове да ходи насам натам по света и у нас. За нея това също ще е супер и ще са щастливи заедно.

# 2 270
  • Вестерос
Поведението на Елена беше нелепо, но не защото е злобна господарка по природа, а точно защото хич не й се отдаваше. Просто както винаги се стараеше да преизпълни правилата.
с две думи натегачка.

# 2 271
Абе мисля, че неудобството от седенето там и умората от тъпотиите на екипа взимат превес над желанието за слава и тв време. Поне при повечето, също така смятам, че повечето са вече разочаровани от Евгени и наистина са го обърнали на цирк и приятелство.
Иначе Елена в 90% от времето изразява 90% от зрителските мнения. Лично у мен не буди симпатии с това. Но си е нейната роля и тя си я играе Simple Smile

# 2 272
Валерия ме изненада, като каза, че няма да ходи на коктейла, а то било по сценарий, за да отиде Генчо и да я намери.
Как не намери време това момиче да се преоблече, докато другите моми се гиздят за вечерта?
Аааа, и това било по сценарий, за да може Генчо да я намери с мантичката.
Ах вие, продукцията, какви евтини номерца въртите, и с евтини актриси успявате , браво.
Забавлявам се.

# 2 273
Не мисля, че Валерия е изисквала от Евгени да прави жестове само за нея. Това вече много се преекспонира и за това пиша. Пожела да не прави еднакви жестове , с което да ги обезсмисля напълно. Ето за нея има писма, за Другата колие- в което няма драма . И аз мисля, че е редно когато човек се обръща и иска да се запознае и опознае друг , да се постарае да подбере думи и действия свързани с личността която опознаваш, а не да се ползват клишета(Как сииии , по Джоуи:)))- тъпо е и за зрителя, ако им напраска на всички по колие, писмо, масаж и т.н

Пак питам видя ли някой сълзи при Елена,(когато се прегръщаше и откровеничеше с Евгени след срещата с Валерка) сериозно е, търся повод за нов телевизор Joy
Сълзите буквално капеха от брадичката й
я дай снимка, аз сълзи не видях

Хайде сега, да го гледам наново ли. Ако искаш ми вярвай, аз ги видях.

# 2 274
Най-важното за свекървата е да прави разлика между снаха и съпруга, да не се меси в изобра и семейния живот на сина си. Иначе Елена би била ок снаха, стига да не говори за преживяванията си клубовете в Берлин. Ирина ако е снаха на някого не трябва да живеят в една къща, освен ако свекървата няма против да чува през стените как пъшка в ухото на сина й. 😆
Някоя ще вземе ли Евгени за зет?

НЕ

Първо, с него няма да имам сладка раздумка – той ще мълчи като пукал.
Още първата година ще оноди приятелките на дъщеря ми, а после ще подпука и съседките.
За едно герданче, което не е купил той какъв сеир спретна, а какво ли ще е ако извади парите от джоба си.
Ако ще ми репетира по цял ден, дрънкайки едни и същи мотиви, ще лудна.
Да не забравяме прболема с къпането. (Това по коментара „Генчо не го ли къпят?“)

Последна редакция: пт, 14 апр 2023, 18:18 от LadyCharming

# 2 275
  • Разпиляна във въображението
Че те останалите прислужници трябваше да се преоблекат за коктейла. Иначе и Поли бе облечена обикновено. Така отиде и на розораздаването.

# 2 276
  • # супернатурална #
От характера на Евгени знаем по-малко и от най-непоказваната участничка. Сигурно 50% от действията му са сценарий. При някои моменти е особено видно. Репта в защита на Пам, игнорирането на Валерия, сметката, която държеше за колието...Не може да се въздържи, когато харесва някого и когато не харесв. Там многи му личи, че е той. Вероятно има и свобида при розите, но не пълна. Иначе не мига да си обясня как не даде направо 4 на Мони, Елисавета, Габи и Пам още на второто ряздаване.
Аз съм от малкото, на които е симпатичен.

# 2 277
  • София
Ако Елена се беше съгласила на предложението на Валерия да се откажат от коктейла, дали Евгени щеше да ги навести при камината? И ако да, щеше да има велики полемики заради коя е отишъл?

# 2 278
  • Вестерос
Сега гледах Мегън в Преди обед, включи се от Канада. Добро, умно, възпитано момиче, каза че повече не би участвала в такъв формат. Има приятел българин.
Изумена съм как ги намират толкова а бързо тези приятели 🤣

# 2 279
Ха, вкарахте ме в чуденка… дали бих приела Генчо за зет. То понеже някой много ще ме пита, де 😃 По-скоро бих го одобрила, но с едно наум заради особената професия. Крайното отдаване на едно нещо обикновено ощетява хората. Отделно развива силно его в посока, че е специален творец и гении. И си трябва едно съобразяване с неговите ангажименти, репетиции, турнета… Иска ми се дъщеря ми има по-равнопоставено място във връзката си.

Как бързо си намерат гаджета, ами те всички са красиви жени и вероятно не влизат в Ергена поради тотална липса на внимание. Отделно след излъчването на първите епизоди си мисля, че започват да им се пръскат инстаграмите от съобщения.

Общи условия

Активация на акаунт