Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 8

• 124 883
  • 2 597
  •   1
Отговори
# 2 190
  • somewhere over the rainbow
Май си имам нов фаворит - Джия. Много е сладка, не мога да и се сърдя май за нищо.
Много. И си отиват с Генчо - страстни, леки, не особено умни. Той си търси жена, която го слушка, а тя май няма против и ... така. Мисля, че ще им се получи.

Вие па я изкарахте егати Сандра Бълок-ът, съща Кейт Уинслет, Елена. Тя си беше силно разстроена пред Геньо, гласът ѝ трепереше, цялата трепереше. Чак пък да се е преструвала...

# 2 191
От срещата запомних и само лъжичката, и пак  за лъжичката, но по принцип някак малко изключвам по време на срещите на Айлин и Джия.
😂

Сврака е тя 😊
Лъскаво да има.
Диалог, по традиция липсваше.

# 2 192
Забелязвате ли как се радва Евгени на всяка целувка, особено с ново момиче🤣🤣 Като дете на близалка😂 Много ми е смешен и с този израз как искал "да бъде всичко "дълбоко"". Доста често го използват.😅🤣😂
Евгени ми е вече като някакъв психопат, колекциониращ  женски трофеи.. Не е съвсем на себе си това момче
Може да е стратегия😂 Съвсем се обърках, представям си нацелуваните как се чувстват🤣

# 2 193
На мен любимо ми е ‘няма нужда да си говорим’ 😄

Забелязвате ли как се радва Евгени на всяка целувка, особено с ново момиче🤣🤣 Като дете на близалка😂 Много ми е смешен и с този израз как искал "да бъде всичко "дълбоко"". Доста често го използват.😅🤣😂
Колко удобно 😀😅😆🤣😂
Играч е Гената, пък вие не ми вярвате. 😂

# 2 194
Не мисля, че Валерия е изисквала от Евгени да прави жестове само за нея. Това вече много се преекспонира и за това пиша. Пожела да не прави еднакви жестове , с което да ги обезсмисля напълно. Ето за нея има писма, за Другата колие- в което няма драма . И аз мисля, че е редно когато човек се обръща и иска да се запознае и опознае друг , да се постарае да подбере думи и действия свързани с личността която опознаваш, а не да се ползват клишета(Как сииии , по Джоуи:)))- тъпо е и за зрителя, ако им напраска на всички по колие, писмо, масаж и т.н

Пак питам видя ли някой сълзи при Елена,(когато се прегръщаше и откровеничеше с Евгени след срещата с Валерка) сериозно е, търся повод за нов телевизор Joy
Сълзите буквално капеха от брадичката й

# 2 195
Такааа, след тазседмичните епизоди мисля, че Гената е най-силно привлечен от Валето - само че не му допада, че тя не може да комуникира с него, особено предвид, че и той е пън и очаква жената да го забавлява на всички нива, та затова от време на време ѝ прави забележки като на малко дете (пр. от вчера "Какво е това изречение?"). Аз самата не смятам, че момичето е толкова глупаво, просто си гълта граматиката пред него, иначе е стандартно младо момиче, има останали от тийн възрастта прийоми все още, но за мен не е голяма работа, особено, че е масово и при по-възрастни даже. Това е причината и донякъде да не мога да взема насериозно и злобните изблици, и неуравновесеността ѝ. Може би заради муцката, може би заради възрастта, но в моите очи си е дете, не млада жена, каквато всъщност е. Ясно, че тя е фаворитката, но не ми се ще да е победителка - смятам, че наистина е прекалено незряла, за да се справи с леке като Генчо, трябва си ѝ младо момче, лудо влюбено в нея, с което ще се откриват както един друг, така и света заедно.

Елена, Пам и другите от сериозната групичка не ми допадат главно поради само една причина, несвързана със злоба и прочее. Не харесвам жени, от които можеш да чуеш изречения като "Използва я само за секс." като наблягат на "само за секс" вместо на ''използва''. За мен това е истински жалко. Елена според мен е свикнала да прави всичко в една връзка, инициирането ѝ, поддържането ѝ, а краят вероятно го поставя другата страна, което е наранило егото и самочувствието ѝ жестоко. Свикнала е да се бори и доказва, да дава, каквото смята, че е нужно и съвсем естествено после остава разочарована и вярва, че е несправедливо. И на нея не ѝ трябва Гената, трябва ѝ мъж, способен да разбере тези несигурности, с който да успее да ги преодолее като не я провокира допълнително и ѝ даде пространство да работи над себе си в тази посока с търпение. Рядкост са, но ако има късмет, може и да срещне. За мен тя е изградила в главата си най-фалшив образ на Евгени по две причини. Едната е, че проектира някакъв призрак от миналото върху него, който поражда голямо съжаление и хъс този път да улови "голямата риба'', другата е, че поради снобарщината си е решила, че заради професията си е изключителен и съответно му придава качества, които предполага, че вървят с нея, както доста от потребителките направихме в началото и преди началото на сезона. Това е грешка, разбира се, човешките качества не могат да бъдат разгадани по професията, особено качествата, които ни правят партньорите/приятелите, които сме способни да бъдем.

За Гената - одобрявам Борето, момичето щом е било любовница и си го каза без срам, според мен си е кораво, ще го изтърпи. Викито - с опита, който има, и тя може да се справи, с цената да се върне към миналото си може би. Ирина - сексуална, но здраво стъпила на земята жена, няма да се даде, ще го гледа като добро момче, но тъй като въпреки всичко ми е симпатична, ми се ще да не е тя. Джия - той е същий Еленин снобар, та това, че е фолкаджийка ще попречи, въпреки че точи лиги и според мен биха били добра двойка, макар и не в дългосрочен план. Айлин - знае си, че с нея няма да е лесно и че момичето ще го зареже, ако не ѝ ходи по гайдата, а това не му допада, ако ще и да е силно привлечен или просто да иска да има такава ефектна жена.

Голям чаршаф, имах и други мисли за тия епизоди, ама излетя моментът.

Последна редакция: пт, 14 апр 2023, 14:05 от kakx

# 2 196
Генчо май си търси ново поприще, но след като Витя не успя да направи фурор след шоуто, г-н Перчем едва ли. Най-много да събере малко повече кликащи в ютюб.
Шоуто започна да се повтаря, срещите едни и същи, караниците едни и същи, физиономиите едни и същи отегчени, дори историите за розата се изчерпаха.

# 2 197
Няма правила за едни, продукцията решава кой да ги наруши и кой не. На Лия нещо не са позволили, на други да. Още един признак, по който смятам, че Валерия печели. Тя си го каза и в синхрон->Тя нарушава правилата, Генади също, като си тръгнал от коктейл, като е отишъл да я види.Малко тъпо за останалите, но ножа и хляба са у продуцентите, чудя ѝ се на Ленчето защо се хваща все за феърплея, и на шаха, и на последната игра,като вижда някои неща.

Явно нищо не вижда. Един от най-важните критерии за интелигентност е способността за адаптация към нови условия.

# 2 198
Хора, само искам да кажа, че и да е плюла Валерия в кафето на Елена, няма никакво значение, защото те и без това редовно си обменят лигите чрез Евгени Joy

И аз да го кажа по различен начин. Какво значение има дали Валката си е измила ръцете след като пипа крака, като и без това всички  въртят езици, в една обща уста

# 2 199
Аз пък вече мисля, че великата му кариера е умряла и се опитва да я съживи или бетер на ново създава в БГ. Ще го гледаме тука да става за пълен резил и да ми изскачат реклами с него на костюми, където гледа като насран. 😂😂😂😂 И имал и неква си рекламна компания
Ей това е екзистенциалният въпрос? За чий Генчо се е маскирал на Ергенчо. Аз още не мога да си отговоря на него. Ако е само за да целува каки, мисля, че може да се справи с това и в реалния свят.  Не ми изглежда, да е толкова закъсал,  че да се налага да заключат физически и юридически жени с него, че да му се случи.
 Кариера си има, свирил е с големи имена. Да, не е световно известен изпълнител, но е изградил някакво име в средите. Покрай кариерата трябва и достатъчно пари да изкарва.  За какво му е известност в България? И това логически ми издъхва.  Прекалено малък пазар сме, а и той би трябвало да е наясно, че от този формат няма как да излезе чист и неопетнен. Ще ми е интересно след, като свърши цирка да се намери някой, който да му зададе този въпрос и даже и отговор да получим.

И да има кариера, това не значи че му вървят добре нещата. В интерес на истината има арогантност в него. И арогантни мъже не опират да се занимават с такива глупости ако не са закъсали. Че и ще драпа да се връща в бащината къща 😂😂😂 може да си съчиним теория и от това.

# 2 200
Хора, само искам да кажа, че и да е плюла Валерия в кафето на Елена, няма никакво значение, защото те и без това редовно си обменят лигите чрез Евгени Joy

И аз да го кажа по различен начин. Какво значение има дали Валката си е измила ръцете след като пипа крака, като и без това всички  въртят езици, в една обща уста
Коментарът на Лъвица е релевантен защото става въпрос за слюнка и в двата случая. Да пипаш крака,и след това лед,който слагаш в нечия чаша и се топи е съвсем различно ниво на погнуса. Валката обаче надали я притеснява,тя твърди,че и кучето ѝ е по-чисто от хората.

# 2 201
Според мен е в кризата на трийсетте. Няколко пъти каза как се колебаел дали да се прибира в България, споменаваше и куфарите, още неразопаковани. Уж си търси жена и сериозна връзка, а реално изживява втори пубертет на екран. И без това и той не знае накъде, нито в професионален план, нито в личен, сигурно си еказал ‘Какво пък толкова?’ - в най-добрия случай, ще си вдигне разпознаваемостта тук, и жена ще си намери. В най-лошия - ще си хване посрамен самолета за Лондон и след година никой няма де се сеща за него.

Но при всички положения мисля, че той няма опит с жените (дали от прекалено много уроци и ангажименти или от друго), категорично е решил да вземе максимума от предаването и всяка дори леко целомъдрена женичка, която му забавя мисията, бива своевременно санкционирана.

Аз пък вече мисля, че великата му кариера е умряла и се опитва да я съживи или бетер на ново създава в БГ. Ще го гледаме тука да става за пълен резил и да ми изскачат реклами с него на костюми, където гледа като насран. 😂😂😂😂 И имал и неква си рекламна компания
Ей това е екзистенциалният въпрос? За чий Генчо се е маскирал на Ергенчо. Аз още не мога да си отговоря на него. Ако е само за да целува каки, мисля, че може да се справи с това и в реалния свят.  Не ми изглежда, да е толкова закъсал,  че да се налага да заключат физически и юридически жени с него, че да му се случи.
 Кариера си има, свирил е с големи имена. Да, не е световно известен изпълнител, но е изградил някакво име в средите. Покрай кариерата трябва и достатъчно пари да изкарва.  За какво му е известност в България? И това логически ми издъхва.  Прекалено малък пазар сме, а и той би трябвало да е наясно, че от този формат няма как да излезе чист и неопетнен. Ще ми е интересно след, като свърши цирка да се намери някой, който да му зададе този въпрос и даже и отговор да получим.

# 2 202
Според мен е в кризата на трийсетте. Няколко пъти каза как се колебаел дали да се прибира в България, споменаваше и куфарите, още неразопаковани. Уж си търси жена и сериозна връзка, а реално изживява втори пубертет на екран. И без това и той не знае накъде, нито в професионален план, нито в личен, сигурно си еказал ‘Какво пък толкова?’ - в най-добрия случай, ще си вдигне разпознаваемостта тук, и жена ще си намери. В най-лошия - ще си хване посрамен самолета за Лондон и след година никой няма де се сеща за него.

Но при всички положения мисля, че той няма опит с жените (дали от прекалено много уроци и ангажименти или от друго), категорично е решил да вземе максимума от предаването и всяка дори леко целомъдрена женичка, която му забавя мисията, бива своевременно санкционирана.

Възможно, може да мине с извинението "просто да опитам нещо ново". Ама дори и тъй, да се вържеш на всички тез изисквания на продукцията, да живееш в пълна изолация с месеци, да станеш за смях пред родината си.....и сега да го виждаме по някакви си реклами. Па и да си намери жена както викате, то тая жена ще е златотърсачка. И това го бях казал преди тук. Веднага се знаеше, че ще има повече златотърсачки този сезон, щот привидно тоз има успехи и кинти.

# 2 203
Поли е голяма сладурана и е много добричка! Желая и да си намери наистина свестен мъж, а не такъв като Генчо.

# 2 204
  • Street of Dreams
Поведението на Елена беше нелепо, но не защото е злобна господарка по природа, а точно защото хич не й се отдаваше. Просто както винаги се стараеше да преизпълни правилата.

Общи условия

Активация на акаунт