Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 8

• 124 886
  • 2 597
  •   1
Отговори
# 2 340
За Евгени:
1. Занимава се с изкуство
2. Израснал е с Линкин Парк
3. Въпреки постоянният разврат (на събитията), който предизвиква, като един истински представител на зодията си, остава верен на първия си избор - Валерия.

# 2 341
Някой написа нова дума за мен - газлайтинг. Моля ви на колене - поне ги пишете на инглиш, че да ги проверя в гуглето за какво иде реч!
От вчерашния епизод:
Поли не е толкова сладка и вятърничава, колкото се представя, което и предполагах. Но каквото и да прави, само отложи с едно предаване заминаването си. Мекушава е. Мислеше, че ще я оценяват от другия отбор, ама криви сметки излязоха нейните. Очаквах да обърне всичко на майтап и да не се запъва, че е мила, добра и трябва да отиде на коктейл, ама... В реалния живот тя няма шансове да е шеф, господарка или нещо подобно. Господарите не клякат да перат с подчинените, а организират работата им и ги контролират. Иначе "олекват", най-вече в очите на персонал, служители и др. Авторитет не се гради като се молиш, а като оценяваш и зачиташ хората, които работят за теб. И най-важното - не се гавриш с тях. Срещала съм и съм работила с такива шефове.
Елена вече много се излага, а не искам да е така. Поне ергенът да го заслужаваше. Той обича да го славословят, но му харесва и дивеча да подтичва с малка преднина, та хем лесно да го хване, хем да се хвали какъв голям "и ловец съм и рибар съм".
Уф, дразня се на сценаристите, че ни въртят главите накъдето си поискат. Чувствам се като зрител на тенис турнир.
Женя и Валя си подхождат физически. Дори главите им са с еднакъв размер. На другите са някак по-големи. От продукцията са подбрали повечето моми да стърчат над момъка и затова като са до него почват да се гърчат неестествено, като червеи - таза напред, главата почти забита в гърдите, приклекнали, сгърбушени. Не е добре. Ще получат някое гръбначно изкривяване.
Джия има много лоша кожа на нашия телевизор. Не я харесвам, но хайде да не уточнявам какви асоциации правя, че ще ме изтрият.
Айлин - тази захапка на рамото не вярвам да е от Женчо. Този косъм с баща й бая дебел ще да е. Как не се е скъсал досега от опъване! Иначе я харесвам. Без мяученето.
Продължавам да не харесвам Валя, ама щом ще се вземат с Женчо, да са живи и здрави.
Камериерките бяха чудно красиви с униформите си!

# 2 342
Ох, това ще е трудно Grinning
Елена:
1. Интелигентна е
2. Както по-горе казаха, с подходящата прическа и грим, става доста хубава
3. Винаги има какво да каже и стреля точно в целта

За Пам ми е по-трудно…..
1. В моментите, когато не прави интриги, си проличава, че е интересна личност, с която няма да ти е скучно

# 2 343
Ето и моите положителни оценки:

Евгени (по-скоро не го харесвам - главно заради отмъстителния му характер)
- Талантлив музикант
- Приятна външност с младежко излъчване
- Забавен и приятен, когато се отпусне

Валерия (уточнявям, че не ми е тя фаворит и по-скоро не мога да я понасям, отколкото да я харесвам)
- Нежна и приятна външност, дори красива в някои моменти
- Отдадена е на кауза, която смята за смислена
- Не е обиграна с мъжете и това и придава някаква чистота

Елена (тя ми е фаворитка, въпреки че някои черти от характера и поведението и не ми харесват)
- Образована и начетена
- Приятна външност
- Умее да поддържа разговор и предизвика интерес у събеседника си

# 2 344
В играта се включвам с трите, за които съм гласувала в анкетата плюс Елисавета като най-оплюта в темата.
1. Пламена - харесва ми, че е реализирана професионално; харесва ми, когато е в добро настроение, защото прилича на дете; хареса ми като цяло на срещата с Евгени. Историята с ягодите беше най-романтичната в този тъй неромантичен сезон.
2. Ирина - говори отлично български и се изразява по-добре от половината там; комичен образ е; не е толкова вулгарна, колкото го играе във визитка и на синхрони.
3. Джия - прагматична, комуникативна, адаптивна. Не мога се насиля за повече от това.
Елисавета, обществения враг - харесва ми като външност; не е куртоазна; защитава близките си; привързва се и обича безусловно.

# 2 345
Женя и Валя си подхождат физически. Дори главите им са с еднакъв размер. На другите са някак по-големи.
Точно Женя е бая главчест с тая голяма коса и тесни рамене. А с Валя точно изобщо не си подхождат физически, защото тя е много по-пропорционална и по-красива от него.

Единствената, до която той изглеждаше добре, всъщност беше Елена.

# 2 346
Плюсове:
Валерия - обикновена , семпла като басма ( ако ме разбирате) ;
                  - не ми е в къщата;
                  - не се е засилила да спортува въпреки моделството, натюр един вид.

Елена - интересна по един много показен начин;
            - държи да е " умната" , поради което чете и цитира;
            - добре си играе ролята в "Харемът".

# 2 347
Не успявам да изчета всичко, може и да е писано вече. Сега изгледах снощния епизод и се позагледах в Джия чертите на лицето, очите, цвета на кожата. Не знам защо ми се стори, че е от малцинствата.
Не, че е важно или пък лошо, но ми стана любопитно. Има ли инфо в тази посока?
Не е от малцинствата, покрай търсенето на спойлери ѝ бях намерила семейството. Няма да публикувам техни снимки, тъй като не мисля, че е редно.

# 2 348
Айлин има невероятни очи ,също като Викси от "Един за друг".И двете са много чаровни.

При Цитиридис сега е Ивелина,Меган била в Канада и я няма.Ивелина нищо съществено не каза ,подари на Цитиридис негов портрет рисуван от нея.Каза,че Валерия не трябва да спечели.А на въпроса ,за голите и фотосесии ,тя отговори ,че е учителка по Естетика и се ухили  мазно ....

Последна редакция: пт, 14 апр 2023, 23:06 от Еlpida

# 2 349
  • софия
Сега се присетих за тъщи и свекърви.  Слава богу, свекърва няма да съм. Като се знам, каква гад наземна съм със зетьовете ще ми е по-лесно. Ако Генчо ми се падне зет общо взето няма да имам думата искам ли го, не искам ли го. Щом са се избрали да се взимат. Ако имат акъл и се обичат нищо не може да ги спре.
  За следващата седмица третото око ми го говори, че е крайно време едната да е Пам. Изчерпа и се образът. За другата съм онче-бонче. Ще видим до къде ще стигнат скандалите, предполагам от това ще зависи.

# 2 350
  • Свети Влас
О, съмнявам се продукцията и Евгени да изгодят двете фаворитки- Елена и Валерия.
Гласувам за Пам и Поли.

# 2 351
Следващата седмица е ред на двете П - Пам и Поли.
Тази вечер излъчиха кадри от вчера с Валерия като прислужница и пак ми направи впечатление, че престилката й стои малко по-нагоре, като на бременна. Но може пък талията й да е по-високо? Знам ли!?

# 2 352
  • София
Да се включа и аз с плюсове на минусите Joy

Елена:

+ Разсъдлива и аналитична
+ Състезателна натура, винаги се хвърля за победа
+ Има добра обща култура

Пам:
+ Има красиви черти
+ Може да е забавна

Ирина:
+ Има красив цвят на очите

Трудно ми беше Joy В Елена виждам най-много потенциал, но в момента ми се струва, че несигурностите и прекаленото фокусиране върху дадена цел насочват добрите й черти в лоша посока. Сходно е и положението на Пам, но тя е значително по-незряла и по-надолу като интелект от Елена. Ако спре постоянно да се опитва да доказва, че може да е като другите, ще се издигне много. Ирина с нищо не ме е впечатлила, но приемам, че не са и дали много от нея.

# 2 353
Снощната игра ми хареса повече от тази в сряда, онази беше адски смотана за мен.
Обаче ми беше страшно гнусно това цялото пипане на крака. Аз бих отказала, много ми е неприятна мисълта.
Джия какви ги приказва тази вечер, все едно Айлин и Валерия са се вселили в нея едновременно - първата, първата, първата, много е важно, че Айлин е първата и "много искам да съм специална". Все така ми е антипатична.
Виктория ми е твърде досадна. Много се обяснява, много мрънка, много се оправдава. Същевременно поведението на срамежлива мома хич не кореспондира с визитката "не знаех къде се будя".
Елена беше доста груба спрямо Поли, не че съм изненадана. Аз съм от симпатизиращите на втората, по приятна ми е. Какво значело да си мекушав? Ами, не и това, което Елена твърди.
До оня ден не я дразнеха разказите за целувки и прегръдки, и срещи, докато беше в центъра на вниманието и целият и отбор мажоретки викаше "ура, Елена!".
Когато Валерия също толкова видимо се дразнеше на вниманието към другите беше изкарана злобна, кисела лелка, която седи на дивана без да движи енергиите и дразни околните с физиономията си. Абсолютно същите неща каза и тя преди няколко епизода по адрес на Айлин, ако не се лъжа.
Микаела пийнала ли си беше? От студентка по право (?) очаквам да намери по-умело тема за разговор от цвета на косата си. Коментара за вените беше много грозен, жалко.
Ивелина добре, че си тръгна. Не знам дали Евгени я е възприел като обсебваща с постоянното "ти да свириш, аз да пея", но на мен със сигурност ми беше досадно.

# 2 354
  • # супернатурална #
За Пам...мисля, че беше най-гомемият гаф на продукцията. Май дори тях е позаблудила със самоувереността си в социалните мрежи. Ясно, че Г и Е бяха там за да я провокират, но вероятно се е очаквало да ги сложи на мястото им. Не, че те не излязоха гадняки, но посланието, което тя предаде не беше хич позитивно. Боди позитивно. Все пак много жени се сблъскват с подобно отношение навън и можеше да даде пример как  се слагат на място такива ниски топки. Но...не може. За мен е изхабен образ. Надявам се в някое предаване да видим наистина яка, в пряк и преносен смъсъл, мадама. И не, не е необходимо да си чак здравословно рисково пълен, за да проповядваш толерантност към пълните хора. В този случай неприемането не е на преден план.

Последна редакция: пт, 14 апр 2023, 23:37 от Г. Краули

Общи условия

Активация на акаунт