Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 8

• 130 059
  • 2 597
  •   1
Отговори
# 2 460
А замисляли ли сте се, че Елена може да е само образ, Валерия също. И останалите, а в живота да са коренно различни. Не мисля, че толкова добре познаваме момичетата, че да ги определяме коя каква е ! Елена да играе образа на интелектуалката, Валерия на принцесата, Ирина злобарката и т.н. За мен са роли, но в действителност, какви са никои не може да знае !
Разбира се, че са само образи, удобно използвани, за да създават интрига, каквато няма. Сега трябва да разместят картите на масата, защото всички участници започнаха да се прозяват от скука и отегчение вече. Понякога изглежда и че са забравили, защо са там и по инерция рецитират.

# 2 461
Реалити форматите са изкуствена среда, в която къде по-твърдо, къде по-фино участниците са направлявани от продуцентите. Но там не участват професионални актьори (и то добри актьори, защото слабите актьори също са неубедителни) и поне за мен фалшивите и автентичните им реакции не е невъзможно да се различат.

# 2 462
  • софия
Не мисля, че е актьорско майсторство при ергенките.  По -скоро е внимателно подбрани персонажи, на които после с натискане на копчето знаят каква реакция ще предизвикат. За което евала на психолозите.  Тази година са си свършили чудесно работата.

П. П. Лимонче, за сефте ни е един акъла, ама чак и тайминга, не очаквах,  хахах.

# 2 463
Странно звучи, но един по-аналитичен човек би могъл да направи някои констатации за себе си защо изпитва една или друга емоция, гледайки този цирк.
Ненужно задълбаване според мен за това плоско режисирано шоу Grinning

# 2 464
Сиска, благодаря за разяснението, но още повече за интересната филмирана история! Направо ме заинтригува!
Евгени сигурно получава инструкции в ухото и затова толкова бавно говори и върти очи и глава леко неадекватно.

# 2 465

[/quote]
Всеки сам си "преценя". Аз обичам да гледам и да анализирам. Иначе е губене на време.

# 2 466
Странно звучи, но един по-аналитичен човек би могъл да направи някои констатации за себе си защо изпитва една или друга емоция, гледайки този цирк.
Ко речи? Ний такива простотии не гледаме. И в тази тема само минаваме случайно.

# 2 467
Ко речи? Ний такива простотии не гледаме. И в тази тема само минаваме случайно.
Joy В тази тема съвсем нарочно се забавлявам, макар че ми е трудно да се включвам адекватно понякога, защото наистина се отказах да го гледам и се ориентирам по вашите коментари Joy И предполагам, че не само аз съм така Wink

# 2 468
Проксима, днес явно са излъчвали повторение, те ги въртят ! Много си права, че може би са й спасили живота на Меган, не помислих за това.

slastna, благодаря за статията ! Много го харесвам Дж. Питърсън, не знаех, че е издаден на български, ще си го купя.

# 2 469
Проксима, днес явно са излъчвали повторение, те ги въртят ! Много си права, че може би са й спасили живота на Меган, не помислих за това.

slastna, благодаря за статията ! Много го харесвам Дж. Питърсън, не знаех, че е издаден на български, ще си го купя.

Накрая да не се окаже, че сме събрали групичка със здрави, консервативни ценности Wink

Христос Воскресе, момичета!

# 2 470
Siska, май по различни канали сме го гледали. Аз снощи по Инвестигейшън дискавъри и там шоуто бе под надслов "Меган търси милионер". Като изискването им за участие на мъжете май  бе да имат над 2млн по сметка. Другото всичко, което си описала изключително подробно и детайлно, бе точно така. Радвам се, че е имало още някой в твое лице, който да сподели моите впечатления. А въпросната Меган,която разказваше вълнуващата история, бе по-красива към днешна дата отколкото в младостта си. Впрочем изглеждаше млада и без възраст.    

Воистина воскресе, Lemon Verbena! Здраве и благословия за всички ! HeartFlowers Four Leaf CloverNature High BrightnessNature High Brightness

Последна редакция: нд, 16 апр 2023, 09:26 от проксима

# 2 471
То за това са тези шоута, защото са приказки. Вместо някои хора да се наслаждават на приказката, такава, каквато им се поднася, почват сами да се вкарват в нея. Аз лично гледам шоуто точно като сериал и тъй като в сериалът има загадка, коя ще е победителката за сърцето на Евгени, правя предположения и предложения спрямо това, което гледам. Това, че има сценарий не ме бърка. В крайна сметка всяка приказка има сюжет - някой е седнал и го е измислил, нали така? Има и поуки, които трябва да си извадим от дадени ситуации. Та защо трябва да хуля сценаристите? Така са решили, така са написали сценария. А дали би се получила истинска връзка след шоуто между някои от участниците, си е лично тяхна работа.
Христос Воскресе!

Последна редакция: нд, 16 апр 2023, 00:46 от Janelle

# 2 472
Като отворихте приказка за други риалити-та, за пореден път ще дам предложение на продукцията в следващия сезон да има няколко ергена наведнъж (като в Fboy Island). Така ако с някоя мома се залюбят още в началото на предаването, поне да има и други паралелни любови, с които да ни ангажират, вместо да си смучат от пръстите какви "обрати" да измъдрят, за да си мислим, че избраницата няма да е предсказуемата.

И пак в духа на видяното в споменатото от мен предаване, си размишлявам за целувките. Виждам възмущения колко много целувки има, но те показват доста. Например в Fboy Испания един от коцкарите, борещи се за момиче, имаше голямо самочувствие, а се целуваше много отблъскващо и обра подигравки. В нашия вариант Айлин избягва да се целува истински и това показва, че играе и няма никакво привличане. Мисля си, че ако някоя от девойките пък е пушачка или е хапнала от платата на Милица, няма да е много вкусна за целуване от вегетарианец 😉.

Последна редакция: нд, 16 апр 2023, 02:04 от e-gonna

# 2 473
  • Луната
Това е тв шоу, не е реална ситуация в живия живот. Затова трябва да се гледа като филм и да се коментират образи. Но като гледам твърде много хора се филмират прекалено. В това число и някои участници. Очевидно има неподготвени и лабилни участници.
Напълно съм съгласна!
Има сценарий, който в движение може да се промени. В подкаста Ивелина се изпусна, че при синхроните ВЩ присъства. А също, че някои от ергенките влизат в образ пред включени камери.
Тя имаше желание много неща да сподели, но Неделчо и Туджаров не й дадоха възможност. Grinning

# 2 474
Това е тв шоу, не е реална ситуация в живия живот. Затова трябва да се гледа като филм и да се коментират образи. Но като гледам твърде много хора се филмират прекалено. В това число и някои участници. Очевидно има неподготвени и лабилни участници.
Напълно съм съгласна!
Има сценарий, който в движение може да се промени. В подкаста Ивелина се изпусна, че при синхроните ВЩ присъства. А също, че някои от ергенките влизат в образ пред включени камери.
Тя имаше желание много неща да сподели, но Неделчо и Туджаров не й дадоха възможност. Grinning

Съществуват ситуации, т.н. усещане в публиката, в които колкото и да е нагласено всичко, можем да провидим под повърхността. Изпуснати думички, погледи, непремерени реплики, жестове, въобще, няма как сценарият да обхване всичко. Това е разликата с истинските сериали, където повечето от текстовете се заучават и импровизациите са по-малко. Всъщност, риалитата са независими и по-ниско бюджетни продукции от сериалите, в които участват професионални актьори. Аз харесвам Ергенът също така, защото показват красиви гледки, хубава атмосфера, красиви рокли, грим и пр. салтанати. Не си падам по Сървайвър, примерно.

Общи условия

Активация на акаунт