Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 8

• 126 657
  • 2 597
  •   1
Отговори
# 2 475
Ще ви разочаровам, но идеята с повече от един Ерген не е особено популярна по света и малко ме съмнява да посегнат към нея в близките години.
В Щатите досега такъв сезон не е правен, но там е доста популярно Bachelor in Paradise, което включва бивши участници от Ергенът и Момата и се срещат помежду си.
В Германия, Нидерландия, Украйна, Русия и Румъния също не е имало сезон с повече от един Ерген. В Румъния в трети сезон са сменили Ергена в течение на снимките, защото е елиминиран от участничките. Grinning Утре ще потърся какво точно е станало.
Повече от един Ерген намерих в Швеция (2 сезона с по двама) и Австралия (1 сезон с трима).

За сметка на това в седми сезон австралийската Мома е бисексуална и участниците са както мъже, така и жени. Интересно ми е дали помежду им са се породили отношения.

Последна редакция: нд, 16 апр 2023, 01:13 от Clouded Mind

# 2 476
  • София
Христос Воскресе! 🙂

Хмм, как?
Май миналогодишния Ерген в Русия е бил с двама души. Но в края оставаше само един основен ерген.
Момичетата трябваше да изберат кой Ерген да остане, нещо такова.
Единия бил богат, другия по-обикновен. Бе нещо такова, не си спомням добре. Не съм го гледал, но ми бе разказвано от човек на когото имам вяра.

# 2 477
Ами ето им немалко идеи за разчупване на сапунката.
В надкаст-а (с Азов) пък стана дума, ако не се лъжа, за американския, в който на девойките се дава свобода да си кажат в очите на ергена ако не ги кефи. Той гони някоя, тя му казва: "Пък твоите шеги бяха тъпи".
Нооо, тук сме под силното влияние на турските сериали, а девойките сякаш не са за тази рамка, играта на мили и свенливни издиша.

# 2 478
  • София
В оргиналния американски ерген се гонят още в началото доста моми. Тези с които Ергенът преценява, че просто нямат шанс! В последния сезон гони 9 от 30 моми директно още първата нощ!

Традиция е Ергенът винаги да изпраща дамата до колата и обяснява на всяка една от тях защо не са се получили нещата. Така дава обяснение и на тях и на зрителите.

По-късно, когато намалеят, ходят на пътешествия в чужбина с група момичета.
Имат 24-часови срещи в романтични хотели "Fantasy Suites"
Ергенът се среща със семействата на последните 4 жени в родните им градове ("Hometown dates"), а последните 3 се срещат с неговите родители.
Във финалния епизод всички участнички се събират в студио с публика "The women tell all"/Bachelor recap и доста от тях сядат на горещия стол пред водещия и обсъждат сезона, изясняват си проблеми очи в очи!

Пак има драми, но не и откровени простотии и ниски страсти. Набляга се много повече на романтиката.
Ергенът е сред най-гледаните риалити формати в САЩ.

# 2 479
Тъй като не съм гледала първия сезон и не зная регламента, имам такъв въпрос: Ако на ергена нито една не му е по сърце, длъжен ли е да  направи предложение? И какво всъщност означава да се избере победителка?

Наясно съм, че в голяма част шоуто е театър, дори в огромна част. Но вчера се върнах на началото(което бях изпуснал) и гледах кадрите със семейството на Ергенът. Като че ли бяха искрени родителите му в очакването си да се задоми синът им.

Момичето с розовата рокля(победителката) има специфичен къс, естествен маникюр. Откъдето съдя, че не е Айлин, но Валерия и Елена имат подобен, така че загадката остава.

Благодаря на момичетата, които ме насочиха към музиката, на която беше изпратена Ивелина. Кутията на Пандора, много тематично! Мисля, че тепърва ще се отваря. Joy

Христос Воскресе! Здраве и обич за всички! Heart

# 2 480
  • софия
Христос воскресе! Здраве и благоденствие за всички! Към кафето днес има козунак и яйчиченца, заповядайте.
 Много хубава дискусия се е заформила,  благодаря на всички замесени. И какво се оказа, ние гледаме Ергенът от алиекспрес. 😀
 Светкавица, мисля, че не е длъжен да избере по регламент.

# 2 481

Момичето с розовата рокля(победителката) има специфичен къс, естествен маникюр. Откъдето съдя, че не е Айлин, но Валерия и Елена имат подобен, така че загадката остава.

Благодаря на момичетата, които ме насочиха към музиката, на която беше изпратена Ивелина. Кутията на Пандора, много тематично! Мисля, че тепърва ще се отваря. Joy

Христос Воскресе! Здраве и обич за всички! Heart
Момичето с розовата рокля е Елена.
Формата на пръстите е една и съща.
Скрит текст:
Скрит текст:

А това са пръстите на Валерия.
Скрит текст:

# 2 482
Кои е филма?Заинтригува ме.

Историята, която сме гледали със Сиска по криминалните канали, бе излъчена като отделен епизод от 6, посветени на момичета, изгубили живота си, търсейки лесна слава и известност.
Явно са направени доста документални филми по темата, и тук в това видео също е разказан случаят на Джазмин Фиоре.

# 2 483
  • Street of Dreams
Не съм гледала първи епизод - момичето с розовата рокля ще е победителката ли?

# 2 484
Не съм гледала форматите в другите държави, то и родния гледам между другото, но така описаният сценарий от Диаволо поставя акцент повече върху романтиката или поне избора, а не върху "харема". Предполагам, че при нас мотивите отново са финансови, въпреки че могат спокойно да го снимат и в нискобюджетни дестинации. Тъжното е, че на фона на проблемите с домашно насилие и все още силните патриархални порядки, особено в провинцията, форматът не помага особено за идеята за еманципираната роля на жените, дипломатично казано.

# 2 485
Не съм гледала първи епизод - момичето с розовата рокля ще е победителката ли?
Всъщност, като се замисля, може и внушение да е и да не е тя. Показват нея, докато той изрича очакваните думи, но съдейки по "пъзела" в началото на първи епизод, отделните детайли нямат много общо помежду си.

# 2 486
Миналата година на финалния кадър, който беше в промото, беше Дениз, а спечели Виктория. Така че хич не е гаранция това

# 2 487
Да си кажа как си представям едно такова шоу да протече Joy

1. Ергенът трябва да е винаги с всяка възпитан, учтив, мил, разговорлив и изслушващ Joy А не да се прави на отворко Grinning
2. Трябва да се въведат стриктни правила за поведението на ергенките, които обаче да са предварително ясни и чието изпълнение да се следи и санкционира не от ергена, а от продукцията - например по отношение на агресията. Ергенът не е пъдарин.
3. Целувки и прочие трябва да са допустими само към самия край.
4. На ергена трябва да се забрани да показва по какъвто и да е начин, например чрез бележки, коментари, специални лични жестове, какви са му личните предпочитания. Ясно е, че има, но нека това да е отразено само в това кои остават да се борят в шоуто. Така ще е много по-интересно.
5. Докато има жени, с които не е бил на лична среща, той трябва да кани една от тях.

По-конкретно към ергена:

1. Ергенът трябва да изглежда добре и да е от типа мъже, които жените ще забележат навън и без да му знаят професията и постиженията Joy
2. Трябва да може да се изразява добре и да е добър както на small talk, така и на по-сериозни теми, тоест да има богата обща култура.
3. Да е с прилична професия, не е необходимо да е някаква звезда в областта си, но и професия участник в телевизионни формати не е Ок.

Светъл Великден Animal Hatching Chick

Последна редакция: нд, 16 апр 2023, 10:59 от Telesilla

# 2 488
  • Разпиляна във въображението
Постоянно се говори за слушалка в ухото. Специално се загледах последния епизод на няколко пъти и такава не видях. Освен да е някаква невидима или абсолютно микроскопична.

# 2 489
  • Пловдив
Чудесни правила!
Но ,aз все пак си мисля ,че Валерия е победителка .
Дяволита и много хитра ,ергена е постави  на пиедестал от самото начало 😔
А с другите си поигра на чувства, което не е окей.

Общи условия

Активация на акаунт