Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 8

• 124 831
  • 2 597
  •   1
Отговори
# 2 580
Е, чак пък толкова… аз съм от тея, които не й симпатизират, но не мисля, че дава чак такива отклонения.
Единственото й ‘прегрешение’ е, че продължава да натиска с всичка сила там, където няма взаимност.

Та, добре си е Елена. Просто не изглежда да имат съвместимост с Ергени и именно заради това създава впечатление на отчаяност. А не заради подход, качества и тн.

За мен е пренавита изкуствена, псевдоинтелектуалка. Комплексирана е на тема външен вид точно колкото и Пламена и яко завижда на красавиците. Злобна е, подмолна, като един Сталин е направо. Да не се види с власт, на всичките ще им отсече главите, ако може.

Чела е книги, гледала е филми, признавам й го. Обаче нищо не е разбрала, в главата й е пълна каша, мъчи се да блести, а не може да си изложи свързано мислите. Освен това използва английски думи без да знае какво означават и е безумно смешна за мен. Отвреме навреме възкликва на английски, което също е супер смешно, защото този език не й е силен. Тя не живее в англоговоряща среда, че да й идват възклицанията на английски.

Цялото й поведение е един крясък за внимание, защото иначе няма как да го получи. Не е от жените като Валерия и Айлин, които са забелязвани без да си мърдат пръста и е кофти, да.
Евгени не виждам да има искрен интерес към нея, обръща й там насила някакво внимание, защото тя се бута.

# 2 581
Ох, това предаване продължава прекалено дълго. Да приключва вече, да се види с кого се е събрал Гената - това съперничество започва да става досадно. Вероятно след предаването Елена и Валерия са в добри взаимоотношения.

# 2 582
  • # супернатурална #
Lenon Verbena, с най-добри чувства, но ми се струва, че си се впила в някакви имагинерни чувства между Е и Е повече и от самата Елена. В повечето случаи, ако нещо е толкова невидимо за очите, то просто не съществува.
Това по какъв повод го казваш?

По повод "своеобразното бягство за 1 час от всевиждащото око на Биг брадър"

Извинявай, но "впила в имагинерни чувства" е последното, което може да се каже по повод на горния ми пост. Съдържа просто разсъждение, че няма логика продукцията да остави материал от индивидуална среща незаписан с картина и звук, след като това е основното, от което правят сюжетите си. И Валерия, и Айлин, които си спомням да плуваха с ергена, бяха следвани от оператори с камери и със сигурност разговори на сушата са били записвани. Може и да не съм права, но направих напълно рационално разсъждение на база видяното.

Не ми е приятно да ми се приписват някакви мисли като на наивна фантазьорка. Ако изобщо някой забелязва писанията ми тук, би се уверил сам, че никога не съм твърдяла подобно нещо, а камо ли да съм се "впила".

Извинявай, не съм целяла да те обидя, или да те накарам да се чувстваш неприятно. Но понякога постовете ти(може и да ми се сливат с тези на друга потребителка) ме карат да си мисля,че търсиш под вола теле. А колкото за "наивна фамтазьорка" - то може и аз да съм такава. Все пак, няма нищо лошо, в едно, обявено за романтично предаване, някои все още да търсим И романтика.

# 2 583
По повод Виктор - аз не съм убедена , че връзката му е била сериозна в началото . Той хареса Александра видимо , но явно не достатъчно , за да в защити или да предприеме нещо ( защото не и каза нищо, когаточш му върна розата) . Според мен след предаването е задълбочил отношенията си с настоящата .

# 2 584

Сегашният Ерген действа с крути мерки и за това мацките са обрани - защото имат страх, че ще им посочи вратата автоматически. Бързо действа в началото, отстрани една по една бодливите и по-лабилните и полека-лека отлюспва неприемливите, като същевременно наказва провинения чрез връчване на последна роза. Държи Пам поради политкоректни причини, което обезсмисля каузата й, защото всички знаем защо тя все още е там. Много повече щеше да спомогне за каузата на онеправданите ако я беше изгонил почти в началото и по този начин тя веднага щеше да има основания да си докаже, че ето на, гонят я, защото е пълна и колко е права да се оплаква. А сега вече това се изгуби и виждаме истинския й характер, който, честно казано, не е за пример - клюкарство, интригантство, злобичка, от всичко си има жената, с нищо не блести пред другите.

Напълно съм съгласна с написаното. Пам е лицемерна и отмъстителна. Същевременно прави групички и лекичко ги настройва една срещу друга. В началото нали се представяше, че е с голямо самочувствие с покритие- тя голямата авторка, няма що. Малката Габи я срази и й показа истината за нея и Пам веднага почна с другата част от репертоара си- самосъжалението, което го вмени като вина на останалите. Елена пък се хвана в нея, като я изключва за конкуренция, за да може да има подкрепа от Пам за словесните битки с другия отбор и за защита пред Евгени. Станаха комбина и са  големи кучки. Обаче се видя, когато бяха господарки как Елена се обърна към Пам с кимане тя да отстъпи, което на Пам никак не й бе приятно. Големите приятелки, ще видим как ще я докарат докрай.

# 2 585
Lenon Verbena, с най-добри чувства, но ми се струва, че си се впила в някакви имагинерни чувства между Е и Е повече и от самата Елена. В повечето случаи, ако нещо е толкова невидимо за очите, то просто не съществува.

Извинявай, но "впила в имагинерни чувства" е последното, което може да се каже по повод на горния ми пост. Съдържа просто разсъждение, че няма логика продукцията да остави материал от индивидуална среща незаписан с картина и звук, след като това е основното, от което правят сюжетите си. И Валерия, и Айлин, които си спомням да плуваха с ергена, бяха следвани от оператори с камери и със сигурност разговори на сушата са били записвани. Може и да не съм права, но направих напълно рационално разсъждение на база видяното.

Не ми е приятно да ми се приписват някакви мисли като на наивна фантазьорка. Ако изобщо някой забелязва писанията ми тук, би се уверил сам, че никога не съм твърдяла подобно нещо, а камо ли да съм се "впила".

Извинявай, не съм целяла да те обидя, или да те накарам да се чувстваш неприятно. Но понякога постовете ти(може и да ми се сливат с тези на друга потребителка) ме карат да си мисля,че търсиш под вола теле. А колкото за "наивна фамтазьорка" - то може и аз да съм такава. Все пак, няма нищо лошо, в едно, обявено за романтично предаване, някои все още да търсим И романтика.

"Впила съм се в имагинерни чувства" и "търся под вола теле"?

Да ти кажа след дискусиите има ли газлайтинг между участничките в Ергена, написаното от теб по повод на мои мнения в темата удивително напомня на следната дефиниция: Gaslighting is the subjective experience of having one's reality repeatedly questioned by another.

# 2 586
Каза, ама билетите за трите му концерта не се продават сами. Да не стане накрая, както мис Габи се изказа преди да си тръгне без роза 🙂

Къде са концертите?

# 2 587
В последния епизод сякаш за първи път дадоха екранно време на Микаела и изобщо не съм очарована от нея. Беше толкова прищипнат, неадекватен и измъчен монолог, какъвто не очаквах от нея. Беше ми една от любимките, защото я считам за много красива и с умерено поведение, но при срещата с Евгени беше трагична. Изглежда, че умереното поведение е в резултат на това, че тя просто няма какво да каже.

Май добре, че не я дават много-много. Да седи там, да бъде красива и да мълчи.

# 2 588
Скрит текст:

Извинявай, не съм целяла да те обидя, или да те накарам да се чувстваш неприятно. Но понякога постовете ти(може и да ми се сливат с тези на друга потребителка) ме карат да си мисля,че търсиш под вола теле. А колкото за "наивна фамтазьорка" - то може и аз да съм такава.
Все пак, няма нищо лошо, в едно, обявено за романтично предаване, някои все още да търсим И романтика.

Може би това обединява повечето привърженици на едната, другата или третата ... различните призми, през които пречупват себе си и разбиранията си за (отсъствие на) любов.

Аз много се надявах да стана свидетел на такава, но надеждата ми все повече угасва. От страна на Валерия виждам (желание за) една корица, Елена му дава твърде много аванси/отстъпки, останалите му се слагат единствено сексуално коя по-буквално, коя се понаправи на срамежлива... и/или е там за лична изгода.

А за Евгени не знам доколко е автентичен, но много лошо впечатление прави. Дори и мъжете са разочаровани от него, егати.

# 2 589
Новата тема🌹
Темата стана бойно поле на фенки и антифенки на Валерия и Елена. Сега какво се оказва? Че всички, които харесваме Елена сме жалки, изпаднали жени, капчица любов невидяли през живота си, а всички защитнички на Валерия са горски нимфи, бленувани от всеки мъж, както и естествено самата тя.🤣 Хубаво е да се придържаме към коментарите за предаването, а не косвено да се търси начин да бъдат обидени и хората, които симпатизират на Елена. Аз мисля, че първият избор на Евгени би бил Айлин, ако се поддаваше така лесно на манипулациите му, както Елена и Валерия. Ситуацията ми се струва идентична на Марта-Александра миналата година. Виктор харесваше и двете, но до последно се надяваше Марта да му отвърне със същите симпатии, които той таеше към нея.

# 2 590
Хубаво, била жертва Пам, ама тя не се опълчи на "мъчителите" си, а нападна съвсем страничен човек. А за бащата на Айлин, аз си мисля, че тя това за косъма го измисли на момента, за да накара Пам да се чувства виновна. Един вид, хуманизира се (малко ала Елена, но не намирам точната дума) - аз съм нечие дете, от малък град съм, родителите ми гледат... Хитър ход и подейства. Много съм далеч от мисълта, че щото някаква си Пам била казала нещо и край, косъмът се скъса... никакъв косъм няма.

Абсолютно съгласна! Може би и баща ѝ не знае, че отношенията им се крепят на косъм, но беше важно да се изтъкне, че такива изявления могат да доведат до големи поражения. Айлин искаше да даде конкретен пример за евентуалния ефект от злословието на Пам.

# 2 591
Ергенчо се възгордя нещо ми се струва, невзрачно, мургаво момченце ( всъщност в трийсетака) строява моми в редичка и награждава с рози по-дашните.
Мачка и целува на разсипия, къде иначе в реалния свят ще се докопа до Айлин или Джия.
Пък и те да му висят на врата и да мяучат в захлас...малко вероятно.
В реала само Елена и Поли някак може да му се вържат, но пак със зор.
Това, че е артист го оставям настрана... някак не е ларж, не е бохем, не е над нещата , доста го напъва плътското.
В резюме, Ергенчо е на хонорар, в харем с моми дето са длъжни да му се натискат.
Момите ще се понатискат с някакъв , ще си показват секси погледчетата и ще мяучат в най-добрата си светлина, с надежда , това , че ги показват по телевизора , да им даде добро бъдеще. Ако ме разбирате.
Всъщност всички печелят, дори и ние, гледайки сеира, и давайки си сметка , колко е приятен живота, когато не си принуден да се продаваш по телевизора.

# 2 592
  • Луната
Каза, ама билетите за трите му концерта не се продават сами. Да не стане накрая, както мис Габи се изказа преди да си тръгне без роза 🙂

Къде са концертите?
Започва с Пловдив - на Античния  на 3.06.2023 г.
Бургас и Варна са другите два града

# 2 593
  • Street of Dreams
Микаела не мога да я виня. Ако ме сложат до този и аз ще съм безпомощна и "какво мислиш за червенокосите" ми се струва достатъчно легитимна тема - аз по-добра с него не бих могла да измисля 🤣

Последна редакция: нд, 16 апр 2023, 22:59 от OnDiNe_

# 2 594

Къде са концертите?
Започва с Пловдив - на Античния  на 3.06.2023 г.
Бургас и Варна са другите два града

За Благодаря! За Античният  знаех, но за Варна и Бургас не. Може ли малко повече инфо във Варна кога е концерта и всъщност билетите ги продават онлайн нали през Ивентим?

Общи условия

Активация на акаунт