Домакини 86/ С пролетно вдъхновение

• 48 153
  • 738
  •   1
Отговори
# 540
  • при късмета
марулета и през ум не ми е минало, че ще оставите свекървата. За това ми беше чудно, че не са го обсъдили с вас преди това, предвид състоянието ѝ. От начало останах с впечатлението, че това е решение на девера, а от последните постове, въпреки редакцията май свекъра е инициатор.
Дано съжителствате нормално

# 541
  • София
Добро утро!
Днес стискайте палци на Мими. Ще обикаля из битивитУ😁 заедно с журналиста Светослав Иванов и ще му взима интервю. Тя на него. 😁

Кафето:

Марулетке, дано нещата ви се подредят. Сега мисля, че е най важно свекървата да е спокойна. По- нататък ще обсъдите с девера ситуацията и ще видите как ще се справите.
Свекър ти способен ли е чисто физически да се грижи сам за себе си?

Последна редакция: ср, 21 юни 2023, 07:17 от Валенцето

# 542
Охооо, зарадвах се повече за адашката, отколкото на кафето....въпреки порцелана. Simple Smile
Добро утро!

# 543
  • при късмета
Добро утро!
Мими няма нужда от палци, но ще стисна, въпреки, че ще се справи.
Аз продължавам да се занимавам с разглеждане на училища. И багаж трябва да стегна на Шефа, а представя нямам какво има и какво няма в хотела. То никой не знае. Като си изпия кафето обаче

# 544
Добър да е денят ви!
Стискам палци за Мими да си изкара страхотно Kissing Heart

За гледането на болен възрастен - гледала съм баба си и баща си - не е най-приятното занимание, но не съжалявам!
Аз също имах нужда от помощ и гледане и съм безкрайно благодарна на сина, мъжът и майка ми за което. Тежеше ми най-много, че ги занимавам със себе си... Не знам какво щях да правя без тях. Моля се никога повече да не съм в тежест на близките си, но живот.....

# 545
Стискам за Мими, но и аз мисля,че тя е оправна и няма нужда. ВАЛЕ, д кажеш кога да гледаме интервюто.
  АЗ нямам проблем с това,че трябва да се грижим за някой. Свекър ми е изключително стегнат, чист и оправен, въпреки възрастта си. Той сам се грижи за свекърва ми , не иска това от нас. ПРосто искат да са сред хора. Искат някакво внимание . Вчера ММ два пъти я извеждал на двора, дъщеря ми е ходила, синът и гаджето му, ние след работа сме в нас.Аз си пих кафето сутринта при нея, докато се оправях за работа.
   Аз се гневя и съм бясна на ситуацията, в която ни постави брат му. Но това вече е изкоментирано у дома.
Аз се грижих за болните леля и вуйчо на ММ, които нямат деца,  като за свои родители.Никога нищо не сме искали в замяна, никаква материална облага не ми е била на мисъл. Хора сме, те са хора, отгледали са ММ и брат му от малки.Всяко лято, всяка ваканция, като родители са се грижили за тях.Ми  човешко е да им се помогне. Знам колко е тежко да гледаш болен човек, и двамата ми умряха в ръцете, буквално. Но пред себе си ,  пред съвестта си съм чиста. И ми е спокойно. Защото докато бяха здрави и имаха,всеки скубеше яко от тях.
   Тъй, стига вече гадости.
  Надявам се, пожелавам всички да сте добре и да почвате отпуските с кеф .Аз тази година няма да имам такава, но децата ще ходят на море.Малката става бебе хулиганче-за два дни ,два пъти се оплакват в яслата.Единия път на мен, че се е сборила с друго дете, вторият път на майка й, че цял ден не е слушала.

# 546
  • при късмета
Добро утро!

Изпратих Шефа на зелено у-ще. Допивам си кафето и хуквам по задачи
Хубав ден на всички Hug

# 547
  • София
Хайде готово, изкласи.
Има медал за изключителни постижения в изкуството, демек в литературата и за отличен успех

Последна редакция: чт, 22 юни 2023, 23:24 от Валенцето

# 548
Вале, Мими е скъсила косата, или така ми се вижда? Страхотна е! А на теб да са ти честити медалите!

Последна редакция: чт, 22 юни 2023, 18:37 от mariat

# 549
Вале, честит развод с МОН! Утре ще е официално и моят ден. Сега остава да я научиш да готви и ще е перфектна./закачкам те/
   Спокойно лято на Мими и невероятен нов старт, да ѝ е леко, интересно, удовлетворяващо през следващия етап от живота!

# 550
И гаджета, Марулетка, включвам към пожеланията ти.

# 551
  • София
Айде дай Боже гаджета. Струва ми се възможно, за разлика от готвенето 😁. Тя нали основно си е в София, аз на село, и ми праща вчера това, щото и викам опечи едни картофи и тя Не, опасно е, виж:

Ох, вчера срещата и със Светослав Иванов е минала, цитирам Много вдъхновяващо.

Мария, два дни след бала се подстрига, беше запазила час месец по рано, само изчака да мине бала.

# 552
Вале невероята млада дама си отгледала и възпитала Kissing HeartHeart EyesHeart

# 553
Поздравления за Мими!

Вече официално е лятото, което не обичам. Сутринта беше 15 градуса с къс ръкав ми беше хладно, но с тези над 30 в момента не мога да се разбера. Наложи се още веднъж до университета да отида ами всички големи дървета, които не са съборени от бурята есента са изрязани. Добре че в градските автобуси има климатик та само 20 минути се пържат до село.Инаще всичко за този семестър приключи само очаквам едни оценки да ни нанесат в системата.
 Мъжът ми заминава командировка и от следващата седмица сме сами с момчетата.

# 554
  • София
Добро утро с едно много цветно кафенце:

Благодаря ви за хубавите думи за Мими! 🥰

Общи условия

Активация на акаунт