Домакини 86/ С пролетно вдъхновение

• 48 143
  • 738
  •   1
Отговори
# 555
  • при късмета
Чудно кафе!
Аз умирам за сън, днес дето Шефа го няма и мога да поспя, ме събудиха рано, рано. И главата ме боли от проклетото време. Не знам и какво ще вечеряме. Ще оставя мъжа ми да го измисли като се прибере Joy

# 556
  • в сърцата на децата <3
Добро утро!
Почерпете се за мое здраве - остарявам, но не пораствам!

# 557

Добър да е денят ви!
Събрахте ли си билки?

Ангелче на много хубав ден си родена! Да си жива и здрава, все така борбена и луда Kissing HeartHeart EyesHeart

# 558
Сноу, честита да си !  Хубавите хора не остаряват, да знаеш от кака си!
   Ние вчера дипломирахме и синът! КРАЙ! Щастлива съм, че приключвам връзката си с МОН.
   Нито беше тържествено, нито беше емоцианално.Директорката мънкаше на микрофона, сричаше, обърка нивата на сертификатите на децата, имената, успехите. Едно от момичетата отличнички от нашия клас завършва с 5.99 - сто пъти пожелах на тоя даскал, дето е взел на това дете 1 стотна,  сто безсънни нощи и да го яде съвестта. А тя е от децата, които наистина учат, стараят се, с успехи.
   Тъй! На работа съм, следобед ще чистя два етажа къща, ще ходя на кафе у щерката.

# 559
Ангелче, честита да си! Здрава, щастлива, удовлетворена!

# 560
  • при късмета
Ангелче, да си жива и здрава, все така енергична и да те слушат домашните, особено едното!
марулета, честит ви развод с МОН, нашата борба продължава. Как тръгна ежедневието вкъщи?
Калинче, какви билки да съберем? Тази година е ужас, няма бял бъз, около вилата има много малко м/у другото, даже в селото 2 години не видях, има към Своге. Липата загледах вчера, ми тя тук е прецъфтяла, а дори не се размириса заради дъждовете. Ще видя на вилата какво е положението, ама там не валя по-малко. Та и без липа ще останем тази година, пак ще прося от Джейми
Мъжа ми е на работа, чакам го да ходим към вилата. Трябва да подготвим за багера другата седмица, а пак дават някакви временни бури и градушки. Дано успеем, че утре по-рано трябва да се приберем, да си вземем детето

# 561
Честита да си, Ангелче! Здрава, щастлива и спокойна! Flowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers Hibiscus

Марулетка, честит ви развод с МОН! Wink

Вале, кога е интервюто на Мими? Да дадеш знак, за да го гледаме.

Аз съм в Бс. Виждам се с приятели, родители и се занимавам с л**ната на гаргите по терасата. За една година са станали една педя. Чудя се вече какво да правим... Вчера три часа чистих и мих терасата. Май ще махаме сенниците, защото кацат отгоре им. Ние не ги използваме въобще - платът е прегорял, сянка не пазят, че слънцето пада под различен ъгъл... Тук-там ще сложим от шиповете, та дано малко понамалеят. Нещо страшно е....

# 562
Макич, да , вашият цирк тепърва предстои. Силно се надявам Шефът да попадне на читав клас и читави учители.
 У дома , кво да ти кажа - Тегаво е. Свекърът си има грижата за свекърва ми, ние сме на работа. Извеждаме я малко на двора, докато вечеряме при нас, за по 10-15мин,защото се изморява бързо. Лошото е ,че не иска да яде. Половин парче диня на ден, или сирене колкото бучка захар. Не може да пие хапове , прилошава ѝ.
   Аз се тревожа за ММ - за няма и седмица отслабна с 5 кг, състари се много. Изживява нещата, но не говори. Той е такъв, ще сподели след време. Трупа,трупа. Аз не мога да си представя тези хора как са се справяли сами, по-точно свекъра. Силно се надявам покрай нас, внуците и Кати , свекърва ми да има още някой ден в повече на тоя свят. Другите са ходили за по един час в събота.
   Смърф, шипове и това е. На щерката на терасата беше същото с гълъби.Сега кучето е там и няма гълъби.

# 563
Честита да си, Ангелче! Пожелавам ти всичко най- най!
Смърфи, а ветробрани няма ли да свършат работа?

# 564
Мария, няма покрив, нито козирка на терасата. Открита е нацяло.
Това е пред спалнята - доста странно решение да оставят това коридорче-тераса. Пред хола е голямата тераса, но и там е по същия начин - без покрив:

Скрит текст:

Птиците кацат основно върху тентите и… Може би ще махнем тази пред спалнята, защото нея никога не сме я използвали и платът е прокъсан. Там има едно ръбче от изолацията и върху него да залепим тези шишове. А тентата пред хола да я оставим, а върху нея за закрепим пак шишове… Обмисляме в момента кое би било най-удачно.

Последна редакция: сб, 24 юни 2023, 15:48 от Смърфиетка

# 565
snow_ angel честит рожден ден!

ма ко само кажи и пращам от сутринта съм почнала да бера, през деня е опасно, че има два рояка пчели, но довечера не е проблем ще ти набера.

Всичко набрано ( отрязахме най- ниските клони за да се освети под дървото малко)  занесох в апартамента да съхне да ме обикалям тук и нея. Минахме през борсата и се прибрах с череши, до тук съм изчистила 2 кг за сладко. Остават ми още 3-4 зависи колко ще се усладят на момчетата ( двете най-големи) дребното насила яде, но яде. Миналия път правих компот сега сладко.
Смърфи това в Славейков ли е, че там са в тези цветове блоковете?

# 566
Да, Джейми, в Славейков е. Родителите ми живеят зад Операта, но това апартаментче го купихме преди точно 12 години, за да има къде да домуваме в Бс. Тогава сестра ми все още живееше при нашите и беше малко пренаселено, когато и ние отивахме.

# 567
  • при късмета
Джейми, ще съм благодарна да ми пратиш. На вилата сме, проверих липата, всичко е или процъфтяло или изгнило на клончето.
Смърфи, ама голяма беля са направили
За тези без ФБ

Кака Пепи ми дошла на гости, мъжо я изгони

# 568
Леле, обожавам чай от липа.

Скрит текст:
Не ни се изграждат перголи и т.н. чардаци, за да предпазим терасата от л***ата на гаргите, защото те пак минавали отдолу и ефект нямало. По-скоро идеята е да предотвратим кацането им на местата над терсата, за да минимизираме минирането. Далеч съм от мисълта, че ще е чисто, но едно е за половин час да изчистиш, друго да рина с лопатата и на другия ден да е отново осрано. Цяла седмица дебна да видя какви пернати кацат и най-важното къде кацат, за да се оринтирам в обстановката.

# 569
  • София/Севлиево

Черпя набързо с един пораснал Слави и се връщам да ви изчета

Общи условия

Активация на акаунт