Домакини 86/ С пролетно вдъхновение

• 48 094
  • 738
  •   1
Отговори
# 570
Честит пораснал Слави! Да е здрав!
Смърфи, тук в мама-та прочетох за някакви пръчки с пилци, които да пазят като плашило, за някаква лепенка, която отразява (ако не се бъркам) светлината и ги плаши.
https://proton-ms.com/product/5727/hologramna-lenta-protiv-ptitsi-5sm-x-35m.html
Ма ко, хич не ти коментирам снимката. Виж, чай от липа и аз много обичам + пържени филии.

# 571
  • при късмета
Да е здрав, усмихнат и щастлив Слави!

# 572
Жив и здрав да е Слави.
Аз в борбата с птиците съм вдигнала бялото знаме.
Знаете вдигах паднали пилета до едно време вече не тъгувам като видя коте хапващо яйца или пиле.
Толкова са много, че ми се смеят като кажа че са повече от 100 врабчета и три или четири двойки гугутки  и само те правят бели. Ама който види и чуе е съгласен. Изпочупиха ми цветята да се гонят и играят.
 Сега от седмица в съседа има гнездо на калдаринка и малки в него. Кълвач е издълбал в липата две огромни дупки. Щъркелите в другия край на улицата имат 4 малки.
Птиците нищо не може да ги прогони, и пиратки им гърмя съседа, и с въдицата сваля гнезда от покрива ( отделно му издълбаха изолацията и му влизат на покрива), хвърчила , бляскащи ленти и какво ли не.

# 573
  • в сърцата на децата <3
Честит да е Слави, Ели!

Благодаря за пожеланията, момичета ❤️

Гледам за липов чай говорите - много обичам зимата като натрупа сняг да си направя едно липово чайче и филийка със сиренце 😍 Бъзов чай също.
Ма ко, бррр...
Смърфи, твоите пилци и с въздухарка само ще им попроредиш популацията, но няма да ги откажеш.

# 574
  • София
Честит рожден ден на Слави!
Здрав и много усмихнат да е!

Ангелче, много здраве, спокойствие и слънчеви дни за теб!

# 575
Здрав да е Слави!

# 576
Здрав да е Слави! Голямо момче е станал!

Момичета, моята драма с пилците е дългогодишна, но не съм се хвърляла в боя на 100%. То е ясно, че няма да я спечеля, но просто да се редуцират л***ната, ще е голяма победа. Първо ще гледаме да възпрепятстваме кацането по тентите и други повърхности, след това ще се опитаме да постелим терасата с найлон/чул, за да може да се**рат върху него. Нас ни няма по цяла година, появяваме се за има-няма две седмици и не ни се занимава много-много.

# 577
  • София
Честит рожден ден на мен!
Хапнете по едно домашно бонбонче за моите 44г, следобяд ако слушкате, ще има и торта.

# 578
Ех, че хубаво! Колко много рожденици в темата!
Вале, честита да си! Здрава, щастлива, обичана и обичаща! Весел празник!

# 579
Валюци, ЧРД! Жива и здрава!

# 580
  • в сърцата на децата <3
Честит рожден ден, Валюци!

# 581
Еха, честит да е Слави!
Валюни, и ти, и да ни радваш с кралски чаши и китки!  С градината ме дразниш/закачам те/.
  Удави ни тая нощ дъжд.За 23 години откакто съм тук такова нещо не съм видяла.

# 582
  • при късмета
Честита да си, Вале, весел празник!
И тук вали цяла нощ, даже от вчера следобед.

# 583
Честита да си, Вале! Какво да ти пожелая? Имаш си прекрасни деца, грижовен съпруг, обожаващ Лорд, кокошки, домати, съседи, нас... Бъди здрава, за да продължаваш в същия дух!
Бонбоните оставям на мацките, за мен цялата торта. Wink

# 584
  • София
Благодаря ви!

Общи условия

Активация на акаунт