Домакини 86/ С пролетно вдъхновение

• 48 084
  • 738
  •   1
Отговори
# 585
Вале Kissing HeartHeart EyesHeart Пожелавам ти много здраве и дълголетие, че да се радваш дълго време на дечицата и спътника!

Ели да си честита и ти покрай Слави Kissing Heart Прекрасно дете си отгледала!

По Еньов ден аз събирах тетра, че липа не обичам Grinning

# 586
  • при късмета
Добро утро!

# 587
Добро да е! Хайде може днес да се случат нещата, но според мен по-вероятно утре. Flowers Four Leaf Clover

# 588
Според скромния ми опит с МОН, ако за това си говорим, Макич, утре към 16.00 часа.
   Избрахте ли училище?
   Всъщност , пък като се замисля, Джейми нали е в системата...
  Когато чакахме резултати за сина, изтекоха от местното РУО , а някой деца предварително.Демек резултатите бяха дошли , но изчакваха ден - два с обявяването. Аз научих рез-т на сина ми два дни преди да се знае официално.

Последна редакция: пн, 26 юни 2023, 10:16 от марулета

# 589
  • при късмета
Избрали сме няколко училища, чакаме резултатите да видим кое ще е първо желание.

# 590
Стискам!!!!!!!

# 591
  • София
Докато стискаме палци, да пийнем по едно кафенце с тортичка, м:

Марулетке, как вървят нещата със свекърва ти?

# 592
  • София/Севлиево
Момичета благодаря за пожеланията.
Вале,с мъничко закъснение честита да си мило раче (от една порода сме били:) )
Днес малката племенничка има рожден ден,в четвъртък пък братовчедка ми,а скоро и аз.
Нещо нямам настроение да пиша из форума,но съм тук и чета.

# 593
Вале, що ме ядосваш? Тая торта още вчера разбрах, че си я изяла. Simple Smile

# 594
Вале, с тая торта само ни ядосваш, нали знаеш?!
   Мако,айде , стискам палци днес да е Денят!
   Вале,мерси,че питаш. Гасне свекърва ми.Спря да се храни.Дошли са без никакви документи,никакви епикризи,нищо.
   Много е трудно,но така било писано

# 595
  • при късмета
Добро утро!

Ели, да си намериш настроението
марулета, кураж. Беше ясно, че жената си идва зле, по това, което казваш мъжа ти повече ме притеснява.
Шефа отиде до у-ще само да върне учебниците, че повърна сутринта. Чакаме днес резултати и продължавам да търся миналогодишни балове, че на 2 у-ща от набелязаните не можах да ги намеря. Не пускайте палците още

# 596
Макич, дано е инцидентно при Шефа.
   Четеш ли 7мокласната? Сигурно четеш.
 Прогнозирам днес към 16.00 резултати.
  Снощи дъъълго си говорихме с ММ, сподели ми неща,които доста време таи в себе си.Аз знам, познавам го, когат о той реши ,ще каже. Затвържадавм за себе си, че съм избрала правилният човек, обичам го още повече . Добър екип сме, ще се справим.
 Мъчи се жената ,много.НЕ яде вече 3ти ден, повръща , агония.

# 597
  • при късмета
Гушки, марулета Hug
А седмокласната тема дори не съм я отваряла. Шефа не е повръщал повече, няма Т, но е един такъв оклюмал. Ще мине

# 598
Милото шефче! Дали се вълнува,може от това да е?
   Когато синът беше 7ми клас, добре че беше тази тема,нашата 7мокласна.В дните , когато чакахме резултати,класирания, такъв хилеж падаше...Сега продължаваме към студетството.

# 599
  • при късмета
Може и това да е, няма да му е за пръв път да повръща от напрежение или притеснение. Как може да е такъв?

Общи условия

Активация на акаунт