Последният триместър се задава, до ЮЛИ мъничко остава - Юли 2023, тема 3

• 49 170
  • 737
  •   1
Отговори
# 150
Поне ползвате дрешки и обувки до последно, аз се скъсвам да купувам и махам, защото не се износват Grinning Grinning

# 151
  • Варна
Моето момче се роди уж дребничко - 3300, на изписването беше 3100 и изобщо не влезе в първия размер Grinning
Един месец по-късно тежеше точно 5 килца, още един месец по-късно 6.5... абе то не слизаше от млечния бар общо взето. На 3 -4 месеца крачетата му бяха като пънчета.
Не знам бъдещото човече в 25-та седмица беше 800г, май напред върви, може би ще е по-едър, мисля хич да не купувам 50ти. Но пък ако се роди по-рано... оффф не знам.
Иначе и аз си харесвам Next и George, а от HM хич не съм доволна. И от Angel baby много купувах.

# 152
  • Wonderland
Аз от петък съм с ужасни киселини, преди бременността не съм имала и в началото дори не ги разпознах. Вечер ми е ужас, затова вчера по препоръка на АГ взех Талцид и успях да си спестя вечерните мъки.
Станала съм свръхчувствителна за всякакви шумове и миризми, направо се побърквам от всеки звук, особено през нощта Sad трудно ми е в момента да се наслаждавам.
Господинът се е завъртял седалищно, освен това, та и това мисля сега. 😄 Но пък изследванията ми са окей - пуснах тези по ЗК малко по-рано, реално в 28 гс, днес правих и обременяване с глюкоза 🥴 голяма мъка за човек, свикнал да закусва в 8 сутринта. 😄

# 153
  • София
А ние май ще се борим и със скарлатина... Изследвания не можах да пусна освен кръв и урина, утре ще го чуя да ми каже кога ще ида за нов секрет , киселините и аз боря много сериозно вече, а лупингите продължават . Тия болести вече ми идват много в повече, а не искам да спирам каката от градина защото в нас настава война, толкова е опърничава напоследък че едвам я издържам ... Пак се оплаках

# 154
Момичета, по колко магнезий пиете и от колко мг? А защо прави обременяването Рапунзел? На мен на гладно глюкозата ми беше 4.6 Аг нищо не каза.

# 155
Magenta, прегръдки...Нямат край проблемите:( И ние утре отиваме за тест за скарлатина на детето. Ще се моля да се размине. Макар че като си представа 3 седмици да седи у нас докато се извъртят... горката. И ние...

А за киселините се спасявам с гавискон. С предната Б бях много по-зле ама и сега клони вече към да повръщам вечер. Стане ли 5ч и почва. Независимо какво ям и пия.

Look, аз пия 3х2 магнерод заради контракции и скъсена шийка.

# 156
Здравейте момичета, как сте с интимността с партньора? Ние седяхме на сухо 6 месеца, просто защото нямах желание, но сега от 30 седмица, имам огрооомно желание.
Правим си секс всеки ден, та сега съм в чуденка дали не е прекалено често? Някак си не ми върви да звъня на АГ-то само за да я питам такова нещо, та ако някоя знае нещо по въпроса, ще съм благодарна да сподели Grinning

# 157
  • Варна
И аз стискам силно палци да ни се размине тая скарлатина. До 31ви май са на предучилищна и после ще си отдъхна вече мисля.
Магнезий ми е изписан едно пакетче Диаспорал, той е 300мг цитрат. Обаче, честно да си призная, аз си купих това
Скрит текст:
. То пак е цитрат, пак е 300мг, но няма вътре разни захарини и гадости, които не понасям. Взимам двойна доза.
Нямам киселини и неразположения, обаче интимността с партньора ми е болна тема. Спрели сме се още от деня на забременяването, защото ни е страх. И мен ме е страх и него го е страх. Включително сме спрели всички форми на такъв тип контакт, защото то проблемът не е толкова самият акт, колкото оргазмите. Оргазмите са си контракции и могат да предизвикат в последствие допълнителни контракции. Това ми го беше обяснила предната АГ когато ни забрани секса в 6м зарди мека шийка. Сегашната АГ направо съм ѝ казала, че сами сме се ограничили и не сме коментирали повече. А желание не е като да нямам, то вече ми се случва и на сън като не може на яве и се събуждам с корема на камък след такива сънища.

# 158
Здравейте и от мен,след 2 дни влизам в 30 г.с,преди няколко дни бях на преглед бебо е 1400 и док каза че след 20.06 може да избираме дата за секцио...толкова бързо се изтърколи времето направо не остана.
Иначе баткото ми е роден на 16.06,от болницата го обличаха с ромпър с дълъг ръкав че даже и шапка първите дни.За изписването бях взела боди с дълъг ръкав и тънки дълги панталонки, мисля че беше добре.За бебо взех същия комплект от Hm,стана ми мило като видях че още го има,само дето е в по тъмно синьо.Иначе ние освен пола съвпаднахме и сезоните та дрехи почти няма да купувам Grinning Насочила съм се основно към уреди с които да си улесня живота Взех Бухалчето Оли,кана от тези с грасуси за приготвяне на адаптирано мляко(евентуално)заложих на по висок клас гнездо на Cotton hug и така... Сега се огледам за чанта или раница за количка че не мога да намеря къде съм сложила на баткото:blush:

# 159
  • Варна
Mimito5, юни последните години е доста дъждовно, ама края на юли се чудя няма ли да го сваря това дете с дълги дрехи? Тези гнезда са много сладки, за през деня ли се ползва? Не съм имала такова.

# 160
И аз не съм имала с баткото,но сега реших да взема,идеята е че бебето се чувства сгушено като в утробата,успокоява го уж,памучно е няма да го спарва лятото,пък и ако се наложи да спи на спалнята няма да се притеснявам че може да го смачкам... Та надявам се да е полезно стига бебето да иска да седи в него😁

# 161
  • Wonderland
Момичета, по колко магнезий пиете и от колко мг? А защо прави обременяването Рапунзел? На мен на гладно глюкозата ми беше 4.6 Аг нищо не каза.

Аз пия 3x1 магнерот, без да имам някакви оплаквания, по преценка на АГ. И моята глюкоза е ниска на гладно, даже последно излезе 3.4 или нещо такова. Пуснаха ми рутинно кръв, урина и с тях обременяванета, цитирам, "за да не изпуснем някой диабет, въпреки че нямам съмнения".

Ние ще вземем от роднина анатомично гнездо - нямах намерение да купувам, но имат ново и предлагат, та ще тестваме. Тези са ми много красиви, но не мога да оправдая цената Smile

# 162
Привет, мами.
Някои от вас се оплакаха от киселини, когато започна да ги получавам ме спасява чаша прясно мляко 🙃

# 163

Аз пия 3x1 магнерот, без да имам някакви оплаквания, по преценка на АГ. И моята глюкоза е ниска на гладно, даже последно излезе 3.4 или нещо такова. Пуснаха ми рутинно кръв, урина и с тях обременяванета, цитирам, "за да не изпуснем някой диабет, въпреки че нямам съмнения".

Ние ще вземем от роднина анатомично гнездо - нямах намерение да купувам, но имат ново и предлагат, та ще тестваме. Тези са ми много красиви, но не мога да оправдая цената Smile
А какво показаха самите резултатите? Имаш ли гест. диабет или не?

# 164

Общи условия

Активация на акаунт