Последният триместър се задава, до ЮЛИ мъничко остава - Юли 2023, тема 3

• 51 966
  • 737
  •   1
Отговори
# 330
А и още нещо - тънки пеленки откъде ще взимате?
Вис Виталис, там гледах някакви намалени сега.

# 331
  • Варна
Това бялото го има в olx и му се чудя от известно, но то пак си е с по 5см по-голямо от нормалните next to me.

# 332
  • София
Това бялото го има в olx и му се чудя от известно, но то пак си е с по 5см по-голямо от нормалните next to me.
Мен малко и матрака ме притеснява, дали е хубав и ако искам да купя друг едва ли ще намеря точно в този размер…

# 333
Марсала, ние Чико некст ту ми форевър взехме от Lampite.bg със сто лева надолу. Сега може да не е налично, но бързо зареждат… дойде за 10дни. С подарък нощна лампа.

# 334
  • София
Sunlight, а матрачето как е на това Чико? В смисъл хубаво ли е? Качествено? Може би ще го загледам някъде в физически магазин, защото онази бялата кошара трябва изцяло онлайн и ако не ми хареса трябва да връщам… 
Оф да ви се оплача, днес бях на преглед при АГ и се оказа, че водите са на долна граница, има ли някой с подобен опит? Аз тия дни усещам наистина как не пия толкова вода, каза да хапвам повече сладко и повече вода и след 2 седмици пак да ме види с тия вади.. Иначе бебка върви добре, в 28 г.с. Е 1170гр по ехограф, което си е било нормално, но малко ме притесни това с водите😕все да има за какво да се притеснявам, не стига, че се стараем изобщо да я до бутаме до прилична седмица за раждането, ами сега и това…

# 335
Страхотно е матрачето! Твърдо както трябва. Бе много е яко. Ще ти пратя снимки, ако искаш после. Иначе го видяхме в хиполенд Парадайз на витрината в неделя.

За водите не знам дали могат да се вдигнат. Засили течностите, може би колаген да помогне…

# 336
Момичета, извън темата с пазаруването, да ви попитам - как сте с киселините? При мен е кошмар, какво ли не опитвах, честно да ви кажа, нито едно друго неразположение не ми е толкова неприятно, колкото гадните киселини. Моля ви за съвет.

# 337
  • Варна
Марсала, ние Чико некст ту ми форевър взехме от Lampite.bg със сто лева надолу. Сега може да не е налично, но бързо зареждат… дойде за 10дни. С подарък нощна лампа.
Ох тя много скъпа... то три кошари ще купя за тия пари...

# 338
Като друго не пасва.. Но да скъпа е, ама е до 4г и пасва на спалнята. Отделно после можеш да я продадеш на добра цена Simple Smile

За киселините сега горе долу ми понася гавискон. Но то зависи как е застанало бебето. Дъщеря ми беше така, че от 14та до 40та бях много зле и нищо не помагаше, в 8 и 9ти повръщах редовно. Спях права и си съсипах гърба..

# 339
В немския Амазон помпите за кърма на медела са на -40% и цената на двойна електрическа помпа за кърма излиза 300лв.

Момичета, извън темата с пазаруването, да ви попитам - как сте с киселините? При мен е кошмар, какво ли не опитвах, честно да ви кажа, нито едно друго неразположение не ми е толкова неприятно, колкото гадните киселини. Моля ви за съвет.
На мен АГ ми каза, че може да пробвам талцид. Ако не подейства има лекарства като омепразол примерно. Но задължително с лекар се съветвай.

Сетих се още нещо. Най-изгодният вариант за нещо тип next to me, който намерих e
CHIPOLINO Кошара 2 нива с падаща преграда МЕРИДА:

Последна редакция: ср, 10 май 2023, 22:48 от Мinerva О.

# 340
  • Варна
64 ли е ширината, че не мога да се ориентирам нещо, а пък трябва да мога да я събера до леглото.

# 341
Джинджифил рендосан с малко мед ми помага на мен; ябълка; на някои прясно мляко помага,на мен не.
Антиметил за смучене.

# 342
Didi, да 64см е широчината. Ей тука има видео как се разпъва. В Хиполенд с намалението този петък и събота цената ще е бонбон.
https://chipolino.com/en/product/221-foldable-travel-cot-with-dr … nen-fabric-merida

# 343
  • Wonderland
Ние имаме тази наследена от братовчедка ми, ще я ползваме на теория за път, на практика ще стои при нашите, където смятам да прекарвам повече време. Grinning Изглежда ми супер практична!

# 344
  • София
Тази кошара изглежда и хубава отгоре на всичко 😀 повечето от този тип изглеждат доста зле… и на този тип кошара мога да сложа какъвто матрак избера реално нали момичета? Или трябва да е сгъваем?

Общи условия

Активация на акаунт