Последният триместър се задава, до ЮЛИ мъничко остава - Юли 2023, тема 3

• 51 890
  • 737
  •   1
Отговори
# 375
Благодаря Simple Smile Оказа се,че не е само онлайн както е описано в сайта им

Здравейте, намалението в Хиполенд само онлайн ли важи или и във физическите им магазини?

Тук са описани условията: https://www.hippoland.net/news/post/obshti-usloviya-za-pazaruvan … 3g-petak-i-sabota Simple Smile

Сутиени за кърмене бях тръгнала от Лидл да взимам, но преди дори да стигна видях във ФБ групата, че били без подплънки?! Нещо такова и се отказах, мисля от H&M да взема.

# 376
Сутиени за кърмене бях тръгнала от Лидл да взимам, но преди дори да стигна видях във ФБ групата, че били без подплънки?! Нещо такова и се отказах, мисля от H&M да взема.
Лидълските сутиени са от памук, наистина никакви подплънки. Ама са толкова меки и си отговарят на номера. И за тия пари не им се поколебах.

# 377
Момичета, някоя от вас има ли опит с епидурална упойка? Първият път родих нормално без упойка, но болеше много и някак си сега ми се иска да пропусна тази екстра.
Споделете как е протекло при вас с упойка и дали е имало някакви странични действия?
Верно , че има време, но пък синът ми се роди  неочаквано в първите дни от 9-я месец, та да съм подготвена по с време този път. Simple Smile

# 378
  • Wonderland
Мислите ли да правите някакви пътувания, почивки преди голямото събитие? Ние се гласим за 10-ина дни в Гърция около 24-ти май, после мислех да се поразходим и до Турция ама сега като се размислих май не е добра идея да щъкам много след средата на юни...

Ние приключихме с пътуванията.
Гърция през май съм я отписала, освен ако не си супер на юг просто не си струва, ходила съм 7-8 години подред и си е пролет, веднъж ни валя целия престой. Grinning От юни натам само къси дестинации за уикенд разходки, не се чувствам спокойна да пътувам, честно казано.

# 379
Мами, за или против басейните с минерална вода?

# 380
Аз съм против.

# 381
  • Варна
Сега тук баш накрая съм против всякакви басейни. И без друго е чувствителна женската флора в момента.
Относно пътувания - мен много ми се пътува, ама не става. Скъсени шийки, лежане, ала бала. Даже едни приятели ни каниха само да се видим в Бургас, което ни е на има -няма 2 часа път и пак не мога. Едно че аз вкъщи едвам спя вече, камоли на друго място. Второ то като може да вървя 1км на ден какво да ангажирам всички с това. Иначе с предната бременност и в Барселона бях 10 дни като през цялото време на метро не се качихме, яко брисане по 9-10 часа на ден, и на Снежанка на лифта се покетрих по потник и къси панталони и се завивах с чантата си Grinning Тоя път кротичко.

# 382
Аз за басейните също съм против, независимо какви. За гръцкото море понеже е доста солено може и да се топна, ама аз по начало не страдам много ако не влизам във водата, достатъчно ми е да съм на плажа, та ще преценя. Иначе и аз предната бременност бая по-разхайтено го карах, то не бяха планини, морета, палатки, километрични разходки почти до последния ден, въобще сега като го мисля малко си се чудя на акъла.

# 383
  • София
Момичета, някоя от вас има ли опит с епидурална упойка? Първият път родих нормално без упойка, но болеше много и някак си сега ми се иска да пропусна тази екстра.
Споделете как е протекло при вас с упойка и дали е имало някакви странични действия?
Верно , че има време, но пък синът ми се роди  неочаквано в първите дни от 9-я месец, та да съм подготвена по с време този път. Simple Smile
И аз съм в тази дилема, силно бях убедена че заради болезненото първо даже исках секцио, но вече се разубедих. Сега ще кажа на доктора че искам упойка, но се надявам да седя вкъщи до последно и да ида направо с голямо разкритие и да се приключва бързо бързо.
За пътувания изобщо не мислим, имаме ходене до Пловдив на кръщене и после се застопорявам, и без друго имам постоянно контракции, дано не родя в Пловдив, не че имам нещо против града Simple Smile
Надявам се на кротко бебе и след раждането да идем някъде за няколко дни, море сме си запазили за края на октомври.
Днес харесах количка - спрях се на cybex melio 2023 утре ще идем да я купи свеки, че тя изяви желание. И почвам вече да вадя и подреждам, че имам усещането че няма да се роди в последния ден на 9я месец като голямото Simple Smile

# 384
  • Wonderland
Вие повечето тук сте с ранни термини, аз съм втората половина на месеца и още ми се струва мноооого далеч. 😁 Така че купих *почти* всичко, но в момента дрехите са на топка в шкаф с етикетите, а всичко друго на склад при нашите. 😁

# 385
  • Варна
Аха,ранни...😀 Аз съм за 21 юли. Просто малко съм се наплашила с таз шийка и искам да съм готова. Нямам вече кой да ми помага за нищо и не искам да товаря мъжа ми с такива неща, ако недай си Боже нещо тръгне рано. Уж съм я задържала шийката 27мм от 21ва до 28ма седмица, даже се надявах да ми отпаднат забраните, но АГ каза да продължавам с хаповете и почивката до 21ви юни.

# 386
Момичета, само на мен ли корема в 29гс ми тежи толкова, сякаш са ми вързали камък отпред. Седене седнала - абсурд.  Всичко подпира и пречи 😅 НЕ го знам как е застанало бебето обаче е адски неудобно.  Вчера дори малката на разходка едвам я изведохме с баща и. Той върви и я гони, а аз някъде 10 метра зад него и само вървя и усещам как са ми гушнали мехура 🤐 И всяко ходене трудно. По цял ден кълба прави и се изпъва. Направо корема ми ще експлоасира, такова е усещането. Права трудно, седнала трудно, само легнала и то на 1 страна и не винаги що годе. По- неудобно не ми е било от както лежах в болницата на окситоцин.  И тогава не беше чак така...  Понякога се чудя как ще я докарам до края на юли и се сещам с ГД ще ме вкарат по-рано. А много ми се искаше да отида вече с по-голямо разкритие и пищяща като по филмите и по-малко да седя в болницата този път.

# 387
Може ли да споделите отзиви за бебефони? Все още не съм се спряла на нищо конкретно, а 600лв ми се струват доста за такава джаджа.

# 388

Аз нямах никакъв проблем. Бяхме на почивка в Огняново в Роял Валентина Касъл. След разрешение на моето АГ влизах за по малко във водата, изследванията след това са ми чудесни.

Аз си поръчах доста неща от Хиполенд, даже имам смс,че вече са в Еконт и след малко отивам да си ги взема.
Аз съм с термин 08.07, но ще съм планово секцио по мед.причини и живи и здрави края на другия месец ще раждам. Та вече всичко съм приготвила и само си гнездя хаха

# 389
  • Wonderland
Може ли да споделите отзиви за бебефони? Все още не съм се спряла на нищо конкретно, а 600лв ми се струват доста за такава джаджа.

600 😳 абсурд! Аз по всеобща препоръка взех Mappy, не сме тествали още, но чета много позитиви. За цената и за 1 планирано дете става май 😀

И на мен ми звъннаха куриери от Хиполенд сутринта, много се изненадах! Бързички са.

Общи условия

Активация на акаунт