Естетични процедури за лице и тяло – 50 тема

• 75 092
  • 757
  •   1
Отговори
# 165
Ботоксът не е подобрение, просто  ще блокира мимиката на челото до веждите.Няма подобрения в този случай.
И хората погрешно смятат, че
като сложиш
ботокс и ставаш безизразен, в което няма нищо вярно.

Последна редакция: пн, 24 апр 2023, 10:18 от ДХ3

# 166
  • София
Благодаря много на всички за коментарите. Ще проуча Дерма Акт и Биоложик Рошерш и ще отида на консултация. Иначе бръчките не ме дразнят. А и мъжът ми ще ме изхвърли сигурно, ако си сложа ботокс. Той е много анти всякакви изкуствени подобрения.

Ако не му кажете, едва ли ще разбете.

# 167
Oт 100 мъже, сигурно само 2ма ще разберат че една жена си е сложила ботокс.
Пък и защо трябва да му се казва Grinning .

# 168
Като започнах да си правя процедури при дерматолог мъжът ми каза:
-Е за какво даваме толкова пари, като не виждам разлика?😂
Явно очакваше да изляза от кабинета с друго лице или 20г по-млада.

# 169
Oт 100 мъже, сигурно само 2ма ще разберат че една жена си е сложила ботокс.
Пък и защо трябва да му се казва Grinning .

Ами, няма ли да забележи, че вече нямам мимики на челото😂 Иначе аз се колебаех дори и за каквато и да е процедура да му кажа. За него аз съм си много хубава, нямам нужда от нищо и това са глупости и суета. Просто ужасно ми е спаднало самочувствието, имам и няколко останали килограма след тази втора бременност и ми се иска поне малко да си го възвърна.

# 170
Като започнах да си правя процедури при дерматолог мъжът ми каза:
-Е за какво даваме толкова пари, като не виждам разлика?😂
Явно очакваше да изляза от кабинета с друго лице или 20г по-млада.
При мен само се казва ,, да не се направиш на маймунско дупе'' и това е Grinning .
Хич не разбира.

Една приятелка отидоха с мъжа ѝ за ботокс.
Той си сложи, ама не останал впечатлен от ефекта, може би наистина си е мислил че ще получи stone face Grinning.

# 171
Аз мисля, че
толкова много жени да Ви кажем, че сте много красива, значи има защо!♥
За килограмите-ще ги махнете ако сте упорита.

# 172
Аз мисля, че
толкова много жени да Ви кажем, че сте много красива, значи има защо!♥
За килограмите-ще ги махнете ако сте упорита.
Благодаря от сърце!

# 173
alex_jp, ще споделиш ли от кой салон си доволна? (Аз лично съм много доволна от микронидълийнга, който правят в салоните на Biologique recharge.)

Дано не се приеме като реклама Simple Smile. Ходя в Анели, на Оборище 1. Правила съм си и други терапии там, доволна съм и от тях. Микронийдълингът обаче е Терапията за мен.

# 174
Половинката ми ще разбере, че съм си правила нещо само, ако надуя патешки джуки и сложа топки в скулите. Слагала съм ботокс, радиес, скулптра, филър, скин бустер - никога не му е правило впечатление, но и аз не го известявам, евентуално казвам, че отивам на дерматолог. За него това е като отивам на тренировка, фризьор, масаж - просто част от моята си рутина.

# 175
Половинката ми ще разбере, че съм си правила нещо само, ако надуя патешки джуки и сложа топки в скулите. Слагала съм ботокс, радиес, скулптра, филър, скин бустер - никога не му е правило впечатление, но и аз не го известявам, евентуално казвам, че отивам на дерматолог. За него това е като отивам на тренировка, фризьор, масаж - просто част от моята си рутина.
Може ли да споделиш впечатленията си от скулптра, в коя част на лицето и при кой дерматолог?

# 176
  • при Arctic Monkeys
Интересно е как повечето мъже, се правят, че не харесват видимо тунинговани жени, а всъщност им текат лигите. То и тази мода на големи усти и гърди е заради тях, всъщност...

# 177
Може ли да споделиш впечатленията си от скулптра, в коя част на лицето и при кой дерматолог?
Към средата на май ще мога. Слагах в шия. При Лекова.

# 178
Интересно е как повечето мъже, се правят, че не харесват видимо тунинговани жени, а всъщност им текат лигите. То и тази мода на големи усти и гърди е заради тях, всъщност...
Това е и моето мнение .Grinning

# 179
Like Smoke, а какви са ти отзивите за Скулптра в шията? И защо Скулптра, а не Радиес?
И каква е цената( ако не е тайна)?

Общи условия

Активация на акаунт