Естетични процедури за лице и тяло – 50 тема

• 75 075
  • 757
  •   1
Отговори
# 90
Аз също имах интерес към Морфеус8, но доста изчетох и установих, че има доста недоволни от процедурата, възможно е да доведе до стопяване на мазнините в лицето и се отказах.
На есен ще пробвам дермопен с prp евентуално.
За ботокса да точно 1 месец. В началото челото ми беше парализирано, усещах го сковано, но после всички мимики се върнаха и тази нова бръчка много ме тормози.

# 91
Къде поставя ботокс?

# 92
Аз да си кажа пък, че съм супер доволна от хидрафейшъл. Изобщо не мога да го сравня с ръчното. От хидрафейшъла, кожата ми е много по-дълбоко почистена, успокоена и при  мен ефектът е около месец.

# 93
  • в 1001-та нощ
Аз също харесвам хидрафейшъл, но не и цената. Кожата ми е нормална  - нито суха, нито мазна, няма нужда от специфично почистване.

# 94
Моята мазна кожа не видя разлика от Хидрофейшъл почистване.

# 95
  • пустинята Гоби
И аз не видях полза от хидрафейшъл (мазна кожа). Ще направя още едно и ще се пренасоча.

# 96
Аз смятам, че апаратна процедура за около 30мин. и 150лв. ми се струва доста.
Приятелки също са ми давали същата обратна връзка от Хидрафейшъл, че за парите си не е кой знае какво и просто търсех още мнения.

# 97
Момичета, какво мислите за Geneo - така и не схванах какъв му е смисъла?

# 98
В Скайлайн при Михайлов

# 99
Каква е целта на ботокс във върха на носа..?

# 100
Да спре сбръчкването при смях, bunny lines.
 Иначе отпред слагат и за повдигане на върха.

# 101
За повдигане. Моят се дърпа надолу, когато се усмихвам и с времето се образува лека гърбица, която сега почти се заличи.

# 102
_limonche, къде постави ботокса на върха на носа?

# 103
  • София...........

Момичета, които сте правили CO2 по една или две процедури правите и на колко време ако има втора? Мислите ли, че е удачно все още да се прави CO2 ако се реша тия дни да направя втора процедура?

За Хидрафейшъл бях много доволна дори и само от една процедура преди 2 години, но не толкова от добро почистване колкото до усещане лицето ми беше станало гладко като стъкло.

# 104
Аз ще правя края на идущата седмица.

Общи условия

Активация на акаунт