Естетични процедури за лице и тяло – 50 тема

• 75 075
  • 757
  •   1
Отговори
# 105
  • София
За дамите, които са си правили агнес, имам въпрос, понеже и аз много се чудя за интервенцията в околоочната зона, казаха ми, че не съм за операция. Позната е правила агнес в началото на март, засякохме се горе-долу в края на март и все още беше подпухнала и имаше като бабунки в краищата под очите. Нормално ли е това, нали уж е бързо възстановяването? Цял месец ако трябва да се нося така...

# 106
_limonche, къде постави ботокса на върха на носа?
При Хаджийска

# 107
А за LPG имате ли мнение? Тренирам и спазвам режил, но имам нужда от допълнителна поддръжка.

# 108
Здравейте, момичета! Blush

За първи път пиша във форума, надявам се, че съм добре дошла във вашата тема, въпреки че всъщност не съм "bg-mamma" (не живея в България и нямам деца). Innocent

Няма да ви лъжа и ще си призная, че не съм особено добре запозната със спецификите на отделните процедури. Разгледах някои от предишните теми и научих доста нови неща, но тъй като не мога да изчета всичко толкова бързо, ще си позволя да ви помоля за съвет.

Ще започна с това, че имам афинитет към естествената красота — "за" пластичната хирургия и всякакви други повече или по-малко инванзивни козметични интервенции съм, но не харесвам, когато нещо има изкуствен вид и си личи от километри. Предполагам, че разбирате какво имам предвид.

Сега по същество... Едва на 28 съм, но имам доста видимо изразени назолабиални гънки, които са ми голям комплекс. Скоро се прибирам в България за малко и съм твърдо решена да ги залича по някакъв начин. Посъветвайте ме по какъв обаче, защото колкото повече чета, толкова повече се обърквам. Мислех си за филъри, но попаднах на мнение на a.l.e.n.a, в което тя ясно обяснява защо това не е добра идея и препоръчва точков лифтинг, но той пък е подходящ за по-възрастни дами... Аз засега нямам други дълбоки бръчки, съответно не съм сигурна дали това би била "правилната" за мен процедура? Thinking Помогнете ми и с избора на специалист — от много години не живея в София и нямам представа на кого да се доверя. Цената не е от съществено значение — професионализмът, опитът, прецизността, качеството и най-вече крайният резултат са най-важни.

Ако имате някакви въпроси, питайте.

Благодаря ви предварително! Hug
отиди на консултация,но при добър специалист, препоръчам Ванеска. Има проблем със записването на часовете, аз записах час при нея преди две седмици за 15.05.
Тя е добра, работи с усет и ще те посъветва. Иначе, първите години, когато започнах с процедурите слагах предимно в назолабиалните. При мен са доста изразени, защото имам бузи и това е формата на лицето ми. С филъри, назолабиалните стояха доста добре, умекотяваха ми лицето.
Сега вече правя точков лифтинг и конци, но съм на 40+

# 109
Здравейте,
Някой да е поставял ботокс при д-р Ася Данчева в МЦ Дерма София? Моля ви за мнение, доволни ли сте? Аз ходих по друг повод и я питах за множеството ми бръчки тип пачи крак, директно ми каза да слагам ботокс, но мен ми се иска нещо по-щадящо, ако е възможно..понеже изчетох доста коментари за “паднал” клепач и парализирана мимика в областта, все едно си надянал маска и не можеш да изразиш емоция..

# 110
  • при Arctic Monkeys
Това с маската е доста преувеличено, освен ако не се сложи голяма доза. Сложете по-малко и запазете част от мимиката, много е просто.

# 111
И аз мисля, че това за маската е преувеличено.При мен минуса е че сутрин се събуждам доста оточна около очите.

# 112
Никога не съм имала маска, а лицето е било бетон.Това са малко градски легенди.Хора с много подпухнали лица от филъри говорят като роботи.

# 113
  • при Arctic Monkeys
https://fb.watch/j_yvMBo2pZ/
Все повече се изумявам от филърите. Егати ужасът Sad

# 114
Здравейте,
Някой да е поставял ботокс при д-р Ася Данчева в МЦ Дерма София? Моля ви за мнение, доволни ли сте? Аз ходих по друг повод и я питах за множеството ми бръчки тип пачи крак, директно ми каза да слагам ботокс, но мен ми се иска нещо по-щадящо, ако е възможно..понеже изчетох доста коментари за “паднал” клепач и парализирана мимика в областта, все едно си надянал маска и не можеш да изразиш емоция..
Моя ботокс издържа само месец, но този месец абсолютно никой не разбра, че съм слагала ботокс. А беше в 3 зони. Нито мъжът ми, нито най-добрите ми приятелки

# 115
  • Sunshine state
Аз съм решила за себе си, че ще слагам конци, ще правя лифтинг и тн, но филъри няма да сложа никога. Страх ме е.

# 116
Не разбирам руски, за какво се говори в клипа?

# 117
  • Sunshine state
За липодистрофия след филър - с две думи кожата реагира зле на филър и започва разграждане на подкожната мазнина, а оттам и загубата на еластичност и свличане..

# 118
Не знам обаче защо не споменава филъра като марка. Сложила е Жуведерм 3 мл. и въпросния филър, за който казва, че после разбрала, че е продукт използван за предотвратяване на грануломи и се използвал в гинекологията.
Значи патицата най - напред си буха в лицето здраво количество Жуведерм ,после се съгласява на някакъв непроучен препарат, до вечерта започва стапяне на подкожната мазнина и после ревем във видеото.

# 119
отиди на консултация,но при добър специалист, препоръчам Ванеска. Има проблем със записването на часовете, аз записах час при нея преди две седмици за 15.05.
Тя е добра, работи с усет и ще те посъветва. Иначе, първите години, когато започнах с процедурите слагах предимно в назолабиалните. При мен са доста изразени, защото имам бузи и това е формата на лицето ми. С филъри, назолабиалните стояха доста добре, умекотяваха ми лицето.
Сега вече правя точков лифтинг и конци, но съм на 40+

Благодаря! Blush За Д-р Лидия Ванеска от Derma-Science Clinic става дума, нали?

Аз съм решила за себе си, че ще слагам конци, ще правя лифтинг и тн, но филъри няма да сложа никога. Страх ме е.

И мен все повече ме дострашава — четох за случаи, в които се е стигнало до необратима загуба на зрението, т.е. слепота, инсулти и какви ли не други ужасии... Disappointed Relieved

Общи условия

Активация на акаунт