Естетични процедури за лице и тяло – 50 тема

• 75 077
  • 757
  •   1
Отговори
# 120
отиди на консултация,но при добър специалист, препоръчам Ванеска. Има проблем със записването на часовете, аз записах час при нея преди две седмици за 15.05.
Тя е добра, работи с усет и ще те посъветва. Иначе, първите години, когато започнах с процедурите слагах предимно в назолабиалните. При мен са доста изразени, защото имам бузи и това е формата на лицето ми. С филъри, назолабиалните стояха доста добре, умекотяваха ми лицето.
Сега вече правя точков лифтинг и конци, но съм на 40+

Благодаря! Blush За Д-р Лидия Ванеска от Derma-Science Clinic става дума, нали?

https://fb.watch/j_yvMBo2pZ/
Все повече се изумявам от филърите. Егати ужасът Sad
Аз съм решила за себе си, че ще слагам конци, ще правя лифтинг и тн, но филъри няма да сложа никога. Страх ме е.

И мен все повече ме дострашава — четох за случаи, в които се е стигнало до необратима загуба на зрението, т.е. слепота, инсулти и какви ли не други ужасии... Disappointed Relieved
Ето мигрирал филъри от пълнене на слъзния канал. (За сега не мога да скрия снимката по-късно)

Видях скоро жена с миграция над назолабиалните. Не само, че имаше релеф, ами и синееше.
Тепърва ми се струва, че ще виждаме последиците по момичетата почнали да се пълнят от 18-19 годишни.

Последна редакция: вт, 18 апр 2023, 22:15 от Bug_Developer

# 121
  • при Arctic Monkeys
Аз за това филър под очите няма да сложа. Някои лекари направо отказват да го правят. Споделям какво ми се отразява много добре на лицето като овал и на самата кожа- най обикновен ръчен масаж и масаж с ролер понякога, с масло или просто зехтин.

# 122
Всеки път като реша са си сложа ботокс, филър или да си направя блефаропластика, попадам на някакви кофти случаи и се отказвам.

# 123
  • Варна
Ще си позволя да кажа, че "отровата е в дозата" и толкова, а пък е хубаво, че има специалисти които отказват да направят неща, които знаят, че не умеят или, че на даденото лице няма да се получи добре. . Мисля, че не е идеята на темата да я пълним с шокиращи случаи, а такива има много и при обикновени лекарски манипулации. Лекарствата, които вземаме ежедневно също си имат листовки с един куп възможни нежелани странични ефекти, пакетираните храни, които консумираме могат да доведат до рак и други болести.. Примери много, свят широк, има специалисти и специалисти.

# 124
Какви процедури ще препоръчате за мазнинките по бричовете и бедрата? Гледах на Нирвана Венус процедурите, но никога не съм правила нищо подобно и не знам какво е подходящо.

# 125
Моля, да ми припомните пак за PLASMA BT, то не знам кое по напред да оправям по лицето си, но междувременно и кожата на клепача става вяла, отпусната, набръчкана..
Има ли смисъл от това и изобщо има ли неоперативна, ефикасна процедура?

# 126
  • Варна
Зависи от състоянието на кожата на клепача и ефекта, който искате да постигнете.

# 127
  • при Arctic Monkeys
Разбира се, че не е идеята да пълним темата с ужаси. Само че, темата е за полезност и взаимопомощ и за споделяне на информация. За съжаление почти всички лекари просто премълчават какво би могло да се случи. А когато се случи, казват, че това е първия случай, което не е вярно. Нека хората да са информирани и да направят избор какво и дали да правят на лицата си.

# 128
  • Пловдив
Здравейте, момичета, извинявам се, ако вече е обсъждано, но не успях да намеря информация за добри лекари и клиники в Пловдив. Нямам опит с тези процедури, но имам видимо изразени назолабиални бръчки и ми се иска да предприема действия. Благодаря на отзовалите се! Flowers Hibiscus

# 129
В Пловдив основно се спрягат 2 естетични клиники, аз мога да кажа от опит за едната - Дермавист при д-р Стоилова. Можете да си запазите част за консултация по телефона. Като се видите се прави оценка на състоянието на кожата с апарат. Д-р Стоилова дава нейната консултация и изготвя план. Ако имате желание можете да направите процедура някоя още същия ден. Чела съм във форума възмутени мнения, че ако не правите манипулация или не запазите час, консултацията се заплаща. Което е логично при условие, че продължава близо час. Засега в Дермавист съм правила хидрафейшъл, виваче, гуна и съм поставяла филъри.

# 130
Аз да помоля снимки като горната да са в скрит текст и с предупреждение, защото е доста неприятно за гледане, без да омаловажавам проблема.

# 131
Момичета след 2 седмици ще слагам хиалурон в устните.Изпитвам голям страх и паника, главно от алергични реакции и странични ефекти.Може ли някой да разкаже как минава всичко?

# 132
Слагат ти упойка( на мен лидокаин на крем), изчаква се определеното време и ти инжектират филъра както сте се разбрали с лекаря предварително.Мен лично много ме боли, слагат ми с игла с множество убождания.Мои приятелки при съшия лекар казват, че
нищо не усещат.Не е болка за умиране.
При мен после винаги има голям оток на устните и синини.Това около 10дни.След 2 седмици устните заемат позиция и се вижда крайният резултат.

Последна редакция: чт, 20 апр 2023, 08:29 от ДХ3

# 133
За алергична реакция може да поискате предварително да ви тестват. Отнема 15 мин.

# 134
И аз наскоро си сложих за първи път филър в устните. Не боли, но само вкарване на филъра е неприятно. При мен сложиха доста в краищата на устните. Там и посиня за 3-4 дни. Не съм си усещала устата твърда или болезнена. Около седмица при допир имах топчета.

Общи условия

Активация на акаунт