Естетични процедури за лице и тяло – 50 тема

• 75 163
  • 757
  •   1
Отговори
# 180
Like Smoke, а какви са ти отзивите за Скулптра в шията? И защо Скулптра, а не Радиес?
И каква е цената( ако не е тайна)?
Още не мога да споделя реални резултати, защото я поставях скоро, а трябва време да се разгърне ефектът.
Радиес съм слагала в долната част на лицето и съм доволна. Скулптра по препоръка на лекарката, аз й имам доста голямо доверие, защото знае какво харесвам и какво не харесвам и че търся супер естествен резултат. Цената май беше около 800 лв някъде.

# 181
Интересно е как повечето мъже, се правят, че не харесват видимо тунинговани жени, а всъщност им текат лигите. То и тази мода на големи усти и гърди е заради тях, всъщност...
Това е и моето мнение .Grinning
E, естествено, нали тяхната си е тяхна и никой друг не трябва да я заглежда Wink А и на много не им се дават пари за скъпи процедури. Иначе всеки харесва поддържаното тяло и лице Wink

И аз съм на мнение, че не трябва всичко да се казва на мъжете. Колкото по-малко знаят, толкова по-добре, особено за женските неща. Те и без това не са способни да разберат жената как се чувства и защо иска да направи дадено нещо... е, без да се прекалява, разбира се, и в рамките на естествената визия

Момичета, според вас микронидлингът безопасна процедура ли е и би ли било възможно да има усложнения и реакции? Има ли някой без резултат от него или с някакво негативно впечатление? Благодаря ви Heart

# 182
  • София
Половинката ми ще разбере, че съм си правила нещо само, ако надуя патешки джуки и сложа топки в скулите. Слагала съм ботокс, радиес, скулптра, филър, скин бустер - никога не му е правило впечатление, но и аз не го известявам, евентуално казвам, че отивам на дерматолог. За него това е като отивам на тренировка, фризьор, масаж - просто част от моята си рутина.
Може ли да споделиш впечатленията си от скулптра, в коя част на лицето и при кой дерматолог?
Към средата на май ще мога. Слагах в шия. При Лекова.

И аз при д-р Лекова на 08-03 сложих на лице. Ефект за сега - zero. Днес си правих колаж преди и сега WinkЧакаме...

# 183
  • София
Месец и половина без резултат? Не бих очаквала тепърва някаква промяна, дано греша. Само в рекламните клипове засега чувам за ефект от скулптра

# 184
А кога се очаква ефвкт? При Радиес 2-3 месеца трябват .

# 185
При Скулптра също го дават минимум месец и половина и нагоре. Аз не спазвах много протокола за масажите, че бях постоянно в движение, но каквото такова.

# 186
Леле, плашите ме. Другия месец имам час за скулптра при Клаклова. Търся сочност само и малко обем в долната част на лицето, ама ако няма никакъв ефект, не знам дали има смисъл да набия една хилядарка там.

# 187
  • София

След поне 2 месеца за Скулптра...

# 188
Здравейте момичета,
Следя темата от известно време.записах час за консултация на мъжа ми.доколкото разбирам от написаното досега, ботокс се слага на поне две зони(пр.чело и гневна) задължително .най добре на три.правилно ли съм разбрала?
също искам да питам за брадичка кой филър е подходящ,да ме насочите като марка.разбирам че трябва да е твърд.
Знам че д-р ще ни насочи но искам да съм подготвена .

# 189
Щом сте избрали лекар, то той ще Ви консултира, защото лекарите не работят с всички марки продукти.Иначе
ботокс е хубаво да сложи на всички зони, за да няма компенсаторни. бръчки.

# 190
Здравейте. Четох, но няма как да изчета всичко. Запазила съм си час за д-р Милева за уголемяване на устни. Наблюдавам и работата с руска техника и ми допадат резултатите. И на дилър съм се спряла Teosyal Kiss. Чета тук доста притеснителни за мен неща. Притеснява ме това, че резултата ще го видя след и няма да имам представа от него поне хипотетично преди процедурата. Може ли да ви попитам някои неща, моля...
Контура прави ли се задължително, аз ли преценявам какво количество искам или тя, защото ми се предложиха две количества от 0,7 и от 1 мл. Не искам да са ми разлято устните или да изглеждам смешно и честно казано взех да се притеснявам.
Много ще съм благодарна ако ме просветлите и ме насочите калво да кажа , попитам или уточня преди процедурата

# 191
Здравейте, някой слагал ли е juvederm volbella 1ml. за пръв път в устните и колко дълго издържа първото поставяне с видим ефект, знам че е индивидуално според организма но все пак. 😊

# 192
Здравейте. Четох, но няма как да изчета всичко. Запазила съм си час за д-р Милева за уголемяване на устни. Наблюдавам и работата с руска техника и ми допадат резултатите. И на дилър съм се спряла Teosyal Kiss. Чета тук доста притеснителни за мен неща. Притеснява ме това, че резултата ще го видя след и няма да имам представа от него поне хипотетично преди процедурата. Може ли да ви попитам някои неща, моля...
Контура прави ли се задължително, аз ли преценявам какво количество искам или тя, защото ми се предложиха две количества от 0,7 и от 1 мл. Не искам да са ми разлято устните или да изглеждам смешно и честно казано взех да се притеснявам.
Много ще съм благодарна ако ме просветлите и ме насочите калво да кажа , попитам или уточня преди процедурата

Аз съм слагала два пъти през 6м., първият път 0,5мл, вторият 0,7мл. Напълно достатъчни за мен, очертаване на контура, хидратиране и съвсем лек обем.

# 193
Контура е по желание на клиента и трябва да упомена че искам ли? От общото количество ампула ли е?
Аз сама какво мога да преценя като идея си нямам кое количество до какъв резултат води. Само зная, че не искам да има дилър между горната устна и носа и да станат тип "козирка"

# 194
Коментирате с лекаря какво искате и как си го првдставяте.Аз сложих за 1 път 1мл., но го разделихме на 2 поставяния.Исках да се видя как ще изглеждам с малко.Като мина отока и свикнах, реших, че искам и останалото.

Общи условия

Активация на акаунт