Естетични процедури за лице и тяло – 50 тема

• 75 127
  • 757
  •   1
Отговори
# 195
Контура е по желание на клиента и трябва да упомена че искам ли? От общото количество ампула ли е?
Аз сама какво мога да преценя като идея си нямам кое количество до какъв резултат води. Само зная, че не искам да има дилър между горната устна и носа и да станат тип "козирка"

Аз закупих ампула 0,5мл, такава имаше налична. Вторият път използвах промоция при д-р Денкова на ампула 0,7мл.

# 196
Привет, някой дали може да ми каже д-р Михайлов дали извършва само процедури по лице или и по тяло. Търся специалист по естетична медицина , който да ме погледне като цяло и да ми препоръча правилните процедури за мен, а не аз да чета и да избирам към какво да се насоча . Разбира се, крайното решение ще е мое и все пак ще се информирам внимателно какво ми препоръчват . Но искам специалист, който да погледне цялостно и да не се опитва да продаде някоя процедура за някакви 1000 лв повече. Нямам нищо фрапантно за оправяне, но след една бременност и известно безсъние не съм както преди. Представям си желания специалист по естетична медицина като добрия шивач- с нужната компетентност да ти препоръча правилните материи, цветове и кройки за твоето тяло.

# 197
Да, точно това прави той. Отидох с едно намерение, излязох с направени други неща Joy
Така си беше. Поглежда те цялостно и казва какво според него е добре да се направи. Изслушва и ти какво искаш. И някак те омайва да се съгласиш с него. Simple Smile

# 198
  • София...........
При Михайлов на втора процедура CO2 на лице исках да ми направи и шия, но той отказа, защото ми обясни, че няма да има ефект както било на лицето, защото кожата ми била тънка и дехидратирана и тн.....  и трябвало преди това Радиес. Ако направи сега шия ще си дам само парите напразно и няма да видя това, което очаквам.

# 199
Здравейте момичета!Веднага след пеоцедурата за поставяне на хиалурон в устните ше мога ли да продължа с ежедневните задължения или няма да съм за пред хора?За първи път ше слагам,притеснено ми е.
Забрани за след поставянето има ли?Хранене, лекарства , тютюнопушене?И ако има колко време е забраната?

# 200
Аз не ставам за пред хора една седмица поне.

# 201
Ау ужас!😧

# 202
Сега се оглеждам за крио и венус легаси.
Като последователност предполагам, че първо трябва да направя крио, а после каквото е останало да се третира с инжекции?

И последно, за крио се насочих към Нирвана, имате ли преки впечатления от конкретните специалисти?
Скрит текст:
Ходи ли вече и към кого се насочи? Simple Smile
Благодаря!

# 203
Здравейте момичета!Веднага след пеоцедурата за поставяне на хиалурон в устните ше мога ли да продължа с ежедневните задължения или няма да съм за пред хора?За първи път ше слагам,притеснено ми е.
Забрани за след поставянето има ли?Хранене, лекарства , тютюнопушене?И ако има колко време е забраната?

При мен няма никакъв проблем, дори и синини нямам

# 204
Започва да ме гони голям страх! 😀

# 205
Няма защо.Simple Smile

# 206
Здравейте! Имате ли отзиви за д-р Ивелина Дичева? Попаднах на няколко положителни отзиви, но ще се радвам на още. Искам да си сложа ботокс на чело и гневна бръчка, а евентуално и малко да ми пооправи устните.

# 207
Здравейте, някой слагал ли е juvederm volbella 1ml. за пръв път в устните и колко дълго издържа първото поставяне с видим ефект, знам че е индивидуално според организма но все пак. 😊
Три поредни пъти слагам точно Волбела,при двама различни оператора,разделям ампулата на половина и поставям втората 2 месеца след първата част. Филърът е мек и се разлива добре в бръчките над горна устна,но в самите устни пак на места стои на топчета доста време, а най-лошо е ,когато в крайчетата на устните мигрира извън тях,сякаш изтича нанякъде около устната,дори се е налагало веднъж разграждане на малко топче,което се образува над горна устна,а беше инжектирано в края на устните,за уплътнение. Поради това вече не смятам да слагам в устните Волбела.

# 208

Привет! Зависи от много неща, мисля, че и от техниката на поставяне. При мен с канюла, за първи път, нямаше абсолютно никакво подуване, синини, дискомфорт - нито в деня, нито след това. Но ми беше поставена и противоалергична инжекция. Успех!

# 209
Аз продължавам да дебна някой да се смили и да ми отговори да искам ли са ми се прави контур на устните.Четох из интернет, четох и нищо не разбрах. Плюс, че съм пушач и не бива май после да се пуши...На клипчетата на д-р Милева виждам само един вид поставяне на филъра по края на устните, това ли е всичко от т.нар руска техника.
Няма показано поставяме на контур конкретно

Общи условия

Активация на акаунт