Естетични процедури за лице и тяло – 50 тема

• 75 120
  • 757
  •   2
Отговори
# 210

Момичета, аз пак да попитам:
Някоя от вас правила ли е Субцизия за бръчки?
Решила съм се в края на юни, но искам да съм наясно дали мога да направя по-голяма беля? Белег? Пигментация....

# 211
Скрит текст:
Аз продължавам да дебна някой да се смили и да ми отговори да искам ли са ми се прави контур на устните.Четох из интернет, четох и нищо не разбрах. Плюс, че съм пушач и не бива май после да се пуши...На клипчетата на д-р Милева виждам само един вид поставяне на филъра по края на устните, това ли е всичко от т.нар руска техника.
Няма показано поставяме на контур конкретно
[/spoiler] Не съм експерт, но ще отговоря защото съм виждала и двата начина на моя приятелка - с контур и по руската техника. Контура ми харесва повече защото се вижда очертанието на устната, докато руската техника някак си бордът(контура) се размива и устата се слива с останалите форми на лицето и на мен това не ми харесва. Аз ако си правя устни ще искам с контур. Руската техника абсолютно не я харесвам.👉 https://youtu.be/xSciG7A9LoM
Ето и за пушачи
https://youtu.be/bLMoegpVGBE

Скрит текст:
Момичета, аз пак да попитам:
Някоя от вас правила ли е Субцизия за бръчки?
Решила съм се в края на юни, но искам да съм наясно дали мога да направя по-голяма беля? Белег? Пигментация....

[/spoiler]
Щях да правя субцизия на белези, (изчетох и прегледах всичко в интернета и резултатите ми харесаха) имах записан час, лягам на кушетката, лекарка влиза с игла и канюла по протокол, но каза , че имам много тежка фиброза и не можа да продължи. Самата интервенция не е много тежка, но имам подозрение, че само от един единствен път няма да стане, особено,  ако бръчките са много дълбоки. Иначе ми е много любопитно наистина крайния ефект. Аз бих се подложила на тази манипулация. Много ми е интересно в България кой прави бихте ли споделили и цена моля.

Ако докторът, който прави тази манипулация знае какво прави белег не трябва да има, защото това е като убождане от игла за мезотерапия и то само на две-три места за да влезе канюлата, няма начин как да стане белег, пигментация също няма как да стане,  щом дори се наемат в края на юни, когато е най-силно слънцето, сигурна съм , че няма да стане никаква беля, препоръките за пазене от слънцето са както за след дермапен мисля, че е достатъчно да ползвате 50-ти фактор крем и все пак да не се излагате пряко на слънце.

Последна редакция: чт, 27 апр 2023, 18:03 от La Gitana

# 212
Здравейте момичета!Веднага след пеоцедурата за поставяне на хиалурон в устните ше мога ли да продължа с ежедневните задължения или няма да съм за пред хора?За първи път ше слагам,притеснено ми е.
Забрани за след поставянето има ли?Хранене, лекарства , тютюнопушене?И ако има колко време е забраната?

Привет! Зависи от много неща, мисля, че и от техниката на поставяне. При мен с канюла, за първи път, нямаше абсолютно никакво подуване, синини, дискомфорт - нито в деня, нито след това. Но ми беше поставена и противоалергична инжекция. Успех!
А защо е нужна противоалергична инжекция?

# 213
  • при Arctic Monkeys
Аз след филър в устни нямам никакъв проблем, освен ако не ми се пукне някой съд.
Но слагам по малко и почти не си личи и травмите са незначителни.

# 214
И аз слагам по малко, но имам склонност да правя синини.Затова казах, че при мен положението не е за пред хора една седмица.

# 215
На какво количество казвате "малко"?

# 216
момичета, колко време след разграждане на хиалурон в назо, могат да ми сложат конци и RRS под очи

# 217
На какво количество казвате "малко"?
0.5 предполагам до 0.7 според мен е малко

# 218
0,5, последно(преди 2г).- 0,6.

# 219
  • при Arctic Monkeys
Даже по- малко от 0,5, но аз имам и стар, така че се натрупва.

# 220
Чудя се нещо от ден-два, какво се прави с марионетните бръчици освен филър? Има ли ботокс за тази зона. Моля, ако някой се е справил с тези гадове без намесата на филър да сподели. Ще съм много благодарна:)

# 221
  • София
Чудя се нещо от ден-два, какво се прави с марионетните бръчици освен филър? Има ли ботокс за тази зона. Моля, ако някой се е справил с тези гадове без намесата на филър да сподели. Ще съм много благодарна:)

Филър може, но само на слабо лице. Иначе само повдигане ...

# 222
  • при Arctic Monkeys
То и на слабо лице не е много ок да се боде директно там. По-скоро външните ъгли на челюстта и брадичка и малко в скули.

# 223
Ще пробвам с ботокс в брадичката, че съм слаба и филтъра при мен лично много лошо мигрира там. Все едно съм лапнала две лукчета.
Ще пробвам да отпусна този мускул, пък ще видим.  Ето снимка от нета:
Скрит текст:
Ако искате, ще кача резултата и при мен Simple Smile

Последна редакция: нд, 30 апр 2023, 07:52 от Bug_Developer

# 224
Здравейте, искам да попитам по-запознатите,  вчера си направих ботос на чело и пачи крак. Днес мога ли вече да измия лицето и да си сложа крем?

Общи условия

Активация на акаунт