Естетични процедури за лице и тяло – 50 тема

• 75 127
  • 757
  •   1
Отговори
# 225
Аз ако съм сложила ботокс към 15 часа, вечерта в 22 вече си измивам лицето и си правя обичайната рутина грижа за кожата- просто първите 3,4 дена гледам да не мия с много топла вида….На следващият ден си хода и на спорт.

# 226
Не е препоръчително спорт след поставяне на ботокс.
Също сауна и спа няколко ДНи след това.

# 227
Моята докторка ми казва, че просто същият ден не са препоръчителни всички неща, споменати от alethea , на следващият ден живота продължава по обичайният начин.

# 228
На мен са му казвали като на Алетеа- няколко дни без сауна, солариум, силно слънце, спорт.

# 229
Да се отчета, минах процедурата. 1 мл в устните. Като си тръгнах честно казано бях разочарована, защото видима разлика не видях тъй като аз естествени си имам.Но... вечерта се раздуха. Днес сутринта съвсем. Синьо и отоци нямам.Милева каза, че каквото остане след два дни това ще е. Зная, че е индивидуално, но да питам..След тези два дни много ли е спадането или минимално

# 230
Никой не може да каже, пийте повечко вода.

# 231
Устните които прави Милева не ми харесват.
Самата тя също.

Отделно след инцидента с момичето, което щеше да ослепее от поставянето на филър в носа при нея, я подминавам много бързо и изобщо не бих се доверила на тази ,докторка””.

Има достатъчно кадърни дерматолози, но всеки сам си решава. Лицето си е негово.

# 232
  • Германия
Момичета, 20 дни след поставяне на ботокс около очи (бръчки пачи крак)  и чело - ми се сбръчка силно зоната на клепачите и под очите, изпитвам силен сърбеж и парене. Пачият крак изчезна, но под очите има  ужасни бръчки. Същият ден , когато сложих ботокса правих и мезотерапия.От няколко години си поставям ботокс 2 пъти годишно. Дайте съвет, моля.

# 233
Да се отчета, минах процедурата. 1 мл в устните. Като си тръгнах честно казано бях разочарована, защото видима разлика не видях тъй като аз естествени си имам.Но... вечерта се раздуха. Днес сутринта съвсем. Синьо и отоци нямам.Милева каза, че каквото остане след два дни това ще е. Зная, че е индивидуално, но да питам..След тези два дни много ли е спадането или минимално
Щом за първи път слагате ,след седмица вече едва, едва ще се вижда разликата .Ако искате да имате наистина разлика ,става с натрупване на хиалурон във времето ,поставяне през 7,8 месеца по 1 мл.и така .Иначе остават едва забележими.

# 234
При мен с 1мл. изкарах 2г- съвсем си беше забележимо.Много зависи от разтегливостта на устните.Моите не поемат много и с малко количество има видим резултат и явно задържам.С много натрупване трябва да се внимава за миграция на филъра.

# 235
Чудя се дали да не пия нещо противоалергично преди хиалурона в устните?

# 236
Здравейте, на втора процедура съм с рисърфикс. Хем по-дълбоко работихме от първия път, хем сякаш по-бързо се възстановявам. Единствено забравих да попитам кога мога да се върна на йога Simple Smile
Направих едно колажче, първи ден след процедурата, да сравня между първата и втората. Една и съща буза хващам заради слънчевите петна там. Нямам представа защо осветлението изглежда различно, след като все съм на дивана в хола...

Последна редакция: нд, 30 апр 2023, 13:18 от Анонимен

# 237
Отношението и не ми хареса , едно такова с лека досада. Иначе по нейна преценка в долната устна сложи повече. В единия ъгъл на устните обаче няма, както в другия и ме дразни.
Разбирам че е индивидуално и вода пия повече.То хубаво с натрупване, но ако за седмица изчезва ще ми е непосилно. Ще видя сега как ще стекат нещата.
Благодаря ви

# 238
Момичета, преди три седмици правих Плазма пен на челото и явно не съм го пазила достатъчно добре.. сега имам малко пигментация. Освен с пилиг може ли да се махне по друг начин

# 239
Момичета, след мезо /аз правих очи и шия/ опъва ли ви кожата първите дни? Като изсушена малко. Тя моята си е суха, но си я мажа. Изобщо след мезо какви промени отбелязвате?

Общи условия

Активация на акаунт