Естетични процедури за лице и тяло – 50 тема

• 75 149
  • 757
  •   2
Отговори
# 255
Впечатлена съм от масажа!

# 256
Gerry GG, страхотна сте! Моля, споделети линк към конкретния масаж, който правите, както и колко често го правите. Благодаря!

# 257
В мои предишни постове съм обяснила подробно.
Тъй като правя масажи отдавна към него съм добавила и разни други мои неща, но като начало и той ви е достатъчен.

P.S. Най-важното, което мога от опит да допълня е, че задължително движенията трябва се правят мнооого бавно, особено в зоните където има риск с ръцете да сбръчкате кожата (под очите например).

Последна редакция: нд, 30 апр 2023, 21:39 от GeryGG

# 258
Аз правя Танака масаж от години. Наскоро добавих и гуаша масаж. Резултатите са наистина впечатляващи, а даже не съм и супер редовна.

# 259
След конци минимум три седмици не бива да се прави масаж.

# 260
След конци минимум три седмици не бива да се прави масаж.

Аз не съм лекар, но лимфодренажът не е като другите масажи, той действа много дълбоко, имам съмнения че ако имате лицеви интервенции изобщо можете да го правите (да не си причините поражения).
Най-добре питайте лекаря си.

# 261
Няма проблем, просто се изчаква, конците са колагенови нишки и се резорбират и стимулират производството на колаген. Не се повреждат.
Но се изчаква известно време. (Просто мислех, че е по-малко) Нищо де, ще изчакам месец. (Мисля, че при зъбчатите е проблем и може да се скъса и да стане неравност.)
Аз така или иначе, не пипам мускулите с ботокс. Масажа ми е лек и аматьорски и въпреки всичко има ефект Simple Smile

Последна редакция: пн, 01 май 2023, 07:32 от Bug_Developer

# 262
Здравейте, за първи път пиша тук. Търся лазер ENDOLIFT® в Пловдив и някой от вас ползвал ли е такъв тип лазер?

# 263
Има в Дермавист, аз лично не съм ползвала, но вероятно ще направя курс. За нехирургическо третиране казват, че е най-доброто. На мен ми трябва за под очи. Ефектът идвал след няколко процедури разсрочени в близо 2 години. Цената по спомен е 7 лв. на импулс. Моя колежка е правила една процедура, но все още няма ефект. Затова си мисля за филър под очите, просто не ми се чака 2 години за видима разлика.

# 264
Благодаря, миналата седмица ми направиха CO2 лазер  на бръчките под очите.

# 265
  • София
Аз се включвам да попитам -някой ползвал ли е услугите на Скин Консулт - д-р Антоанета Йорданова? Ще водя дъщеря ми при нея за лечение на акне и видях, че има огромен опит като дерматолог, предлагащ и почти целия набор от естетични процедури.
И има ли вид мезотерапия от която сте доволни, имате видим ефект и бихте повторили? Има ли значение къде и кой я прави? Също тези, които са правили микронидлинг - какви са ви впечатленията от тази процедура. Благодаря предварително!

# 266
  • Там където
Аз се включвам да попитам -някой ползвал ли е услугите на Скин Консулт - д-р Антоанета Йорданова? Ще водя дъщеря ми при нея за лечение на акне и видях, че има огромен опит като дерматолог, предлагащ и почти целия набор от естетични процедури.
И има ли вид мезотерапия от която сте доволни, имате видим ефект и бихте повторили? Има ли значение къде и кой я прави? Също тези, които са правили микронидлинг - какви са ви впечатленията от тази процедура. Благодаря предварително!

Аз съм клиент на Др-Йорданова от години за различни козметични естетични и дерматологични процедури. Тя е прекрасен специалист и сте се насочили много добре. Какво и как е необходимо за Вас, тя ще ви каже след преглед. Тя е дългогодишен специалист започнал в клиниката на Д-р Кадурина във ВМА.

# 267
Като чета какви процедури коментирате, чек ми е неудобно да питам за моите елементарни устни.
Искам да попитам при все че след първа процедура се разорбира филтъра бързо и в нужно да се постави още за натрупване аз мога ли много скоро след първата процедура да поставя пак, макар и не почнало усвояването му? В смисъл такова скорошно поставяне влиза ли в графата натрупване или понеже ще е скоро ще се абсорбира и това количество бързо заедно с първото поставено?

# 268
Аз също съм била нейн пациент. Много е умерена, страхотен професионалист.

# 269
Като чета какви процедури коментирате, чек ми е неудобно да питам за моите елементарни устни.
Искам да попитам при все че след първа процедура се разорбира филтъра бързо и в нужно да се постави още за натрупване аз мога ли много скоро след първата процедура да поставя пак, макар и не почнало усвояването му? В смисъл такова скорошно поставяне влиза ли в графата натрупване или понеже ще е скоро ще се абсорбира и това количество бързо заедно с първото поставено?
Може да ,аз в началото поставих след 1 месец вторият си филър от 1мл. ,просто защото бързо ми се изгуби първият .Дерматоложката,при която ходя ми е казала,че е по-добре натрупване за да поддържам пухкави устни.

Общи условия

Активация на акаунт