Естетични процедури за лице и тяло – 50 тема

• 75 163
  • 757
  •   1
Отговори
# 270
Като чета какви процедури коментирате, чек ми е неудобно да питам за моите елементарни устни.
Искам да попитам при все че след първа процедура се разорбира филтъра бързо и в нужно да се постави още за натрупване аз мога ли много скоро след първата процедура да поставя пак, макар и не почнало усвояването му? В смисъл такова скорошно поставяне влиза ли в графата натрупване или понеже ще е скоро ще се абсорбира и това количество бързо заедно с първото поставено?
Не виждам защо ще искате подобно нещо? Написах по-нагоре, че при мен след първа процедура ми държа близо 2г. 1мл. филър.Да слагате филър превантивно е абсурд.

# 271
Съгласна съм, според мен просто докторката, а и филъра не са качествени.
Моя първи филър държа година, просто защото много задържам вода.
Не бих поставяла често, при все че не е полезно и може да се наранят много тъканите и в един момент да уввисната краищата доста.

# 272
Благодаря. Ще се вслушам в съвета ви. Имам две топчета, които май ще трябва да масажирам за да се разнесат. След 4 ден ми казаха.

# 273
  • София...........
Вече писах за лимфодренажния масаж.
Прилагам снимки на единственото ми проблемно място! (на чело над едната вежда, гневна и назолабиални са все още само в зародиш, почти невидими)
50+ напълно натурално око:

Започвайте докато е време!

GeryGG,Понеже съм вече на 50 май съм позакъсняла, но според мен никога не е късно Simple Smile
Как се казва точно този масаж , за да потърся е youtub... клипчета и ползвате ли някакво специално масло/серум?
Благодаря Flowers Hibiscus

# 274
https://bg-mam.ma/p/1473977/46158907
https://bg-mam.ma/p/1445138/46242531
https://bg-mam.ma/p/1520422/46091661
Никога не е късно. Успех!

P.S. За мен е много е важно човек да се отнася с грижа и любов към себе си, да игнорира всякакви безсмислени негативни критики (всъщност толерирам критики само от хора по-знаещи от самата мен) и резултатите ще станат очевидни и за вас Blush

Последна редакция: вт, 02 май 2023, 00:17 от GeryGG

# 275
  • На острова
На мен първият път филърът в устните ми се резорбира за няма и месец. Вторият път в БГ (2015-16 може би беше, Присадашка ми ги прави, че ми е позната, нямаше кабинет още) ми се задържаха към 2 месеца. Третият и четвъртия път също ми се резорбираха до месец и вече реших, че няма да си слагам, но се навих отново този Януари. Поспаднаха, но все още имат форма и много ми харесват, това са ми най-хубавите устни досега, съвсем нормални и обикновени, 1 мл. Просто по-плътни от вече спаружените ми натурални устни 😁
Според мен зависи от доктор, филър и техника на поставяне, освен и от собственото ти тяло, хормони, начин на резорбиране..

Последна редакция: вт, 02 май 2023, 02:10 от ~Миа~

# 276
Здравейте момичета 🌸 на 28г. съм и досега освен хиалурон в устните друго не съм си правила, но искам да си сложа ботокс, защото гневната бръчка доста ми личи. Може ли да ми препоръчете добра клиника и дерматолог?

# 277
https://bg-mam.ma/p/1473977/46158907
https://bg-mam.ma/p/1445138/46242531
https://bg-mam.ma/p/1520422/46091661
Никога не е късно. Успех!

P.S. За мен е много е важно човек да се отнася с грижа и любов към себе си, да игнорира всякакви безсмислени негативни критики (всъщност толерирам критики само от хора по-знаещи от самата мен) и резултатите ще станат очевидни и за вас Blush
Привет, първо да Благодаря Heart и да те попитам за съвет, има ли добавъчен масаж, за концетриране на работа над торбички под очи. Реално и цялостния задвижва лимфотока и определено има видима разлика, но се опитах без успех да открия добавка за отоци под очи и освобождаването на мастното депо на торбичката, задачата е усложнена и опита за нераздърпване, неразтягане кожата там. Иначе ми трябва още време да обуча ръцете си, но дори и на този етап е нещо за под 10мин и определено чисто физиологично със сериозен ефект. Действам със шипково м и жожоба- според теб добре ли е за старт Simple Smile

# 278
Привет, първо да Благодаря Heart и да те попитам за съвет, има ли добавъчен масаж, за концетриране на работа над торбички под очи. Реално и цялостния задвижва лимфотока и определено има видима разлика, но се опитах без успех да открия добавка за отоци под очи и освобождаването на мастното депо на торбичката, задачата е усложнена и опита за нераздърпване, неразтягане кожата там. Иначе ми трябва още време да обуча ръцете си, но дори и на този етап е нещо за под 10мин и определено чисто физиологично със сериозен ефект. Действам със шипково м и жожоба- според теб добре ли е за старт Simple Smile

Освен японския масаж това е другата ми любимка:
https://www.youtube.com/watch?v=ev04ZvmmCU8&t=329s
https://www.youtube.com/watch?v=CSkKFl8CAjM&t=633s
Но постоянно практикувания лимфодренаж за мен дава по-добри резултати. Може да не видиш умопомрачителни резултати (конкретно за торбичките) от първия път, но с времето ще се приберат. Всяко едно упражнение можеш да го правиш колкото пъти искаш, за очите аз правя например поне 3 последователни серии по 3 пъти. Много е важно, вече писах, движенията да се правят бавно, за да няма сбръчкване и разтягане на кожата. Също за неразтягането помага обилно намазване с масло, да шипково и жожоба имат слаб комед. индекс.

# 279
Интересно е как повечето мъже, се правят, че не харесват видимо тунинговани жени, а всъщност им текат лигите. То и тази мода на големи усти и гърди е заради тях, всъщност...
Това е и моето мнение .Grinning
E, естествено, нали тяхната си е тяхна и никой друг не трябва да я заглежда Wink А и на много не им се дават пари за скъпи процедури. Иначе всеки харесва поддържаното тяло и лице Wink

И аз съм на мнение, че не трябва всичко да се казва на мъжете. Колкото по-малко знаят, толкова по-добре, особено за женските неща. Те и без това не са способни да разберат жената как се чувства и защо иска да направи дадено нещо... е, без да се прекалява, разбира се, и в рамките на естествената визия

Момичета, според вас микронидлингът безопасна процедура ли е и би ли било възможно да има усложнения и реакции? Има ли някой без резултат от него или с някакво негативно впечатление? Благодаря ви Heart

Аз за съжаление имам негативен опит с микронидлинга. Правих една процедура декември месец, съчетана с плазмолифтинг. На едната буза по кожата ми се образува обрив - като акне, който около месец с нищо не мина. По кожата ми останаха дупчици от микронидлинга, които още стоят - все едно порите се отвориха повече, а всъщност трябваше от процедурата да се свият. Но най-лошото е, че ми се появи розацея по бузите - стои като напукани в кожата капиляри. Правих след това две процедури фотоподмладяване, с което обривът изчезна, но капилярите стоят - като мрежа са по бузите. А на едната буза ми остана бяло петно между тях. На есен ще трябва да търся някакъв вариант за заличаване на капилярите. Стоят много зле.
Но моята кожа е светла и лесно ми се пукат капиляри. Но именно затова лекарят трябва да прецени дали кожата е подходяща. После четох в чуждестранни сайтове, че страничен ефект от процедурата може да е появата на розацея. А и порите сега не знам какво да ги правя. Много си личат след микронидлинга. Изобщо лицето ми беше сто пъти по-добре преди процедурата.

# 280
Момичета, какви таблетки приемате превантивно преди поставянето на филър в устните, за да избегнете появата на херпеси след манипулацията?

# 281
Не е конкретно преди филъри, но като човек, който от години периодично се обзавежда с херпеси, препоръчвам хранителна добавка л-лизин. Иначе са ми изписвали хапчета акицловир, но си е лекарство, а и не помня как точно се пиеше.

# 282
Здравейте,

Моля да споделите има ли някой успешен опит за заличаване на бръчки под очите и с каква процедура.
Имам бръчки под долния клепач и търся някаква процедура за минимизирането им. Ботокс и филър не ми препоръчват. Направих мезотерапия RRS HA eyes - ефект почти не видях. Сега правя Juvelook. Втора процедура съм и имам още една. Ефектът от него през първите две седмици е супер, но после се връща почти изходното положение. Има подобрение, но много далеч от това, което ми се иска. Иначе Juvelook ми позаличи торбичките под очите.
Ще съм ви много благодарна, ако някой сподели  положителен опит с фини бръчки под очите.
Благодаря!

# 283
  • София
Има ли период на възстановяване след juvelook? Видях че Др Ванеска го практикува

# 284
Някой слагал ли е наведнъж 3 мл Реденсити 1 бустер на лице

Общи условия

Активация на акаунт