Естетични процедури за лице и тяло – 50 тема

• 75 173
  • 757
  •   1
Отговори
# 285
Здравейте,

На мен ми предстои поставяне на ботокс на гневна бръка при д-р Ванеска. Разбира се, че тя ще ми обясни всичко за процедурата и възстановяването, но някакви полезни съвети от вас?

# 286
без сауна и парна баня до 14 дни след поставянето на ботокс.
Аз веднъж направих грешката да си сложа ботокс и след 3-4 дни, бяхме на СПА. Много бързо се разгради.

# 287
Нормално ли е след поставяне на хиалурон в устните целите устни да са в синини.  Много почти по цялата площ на устните. Чак ме е срам. Поставям за втори път, първия път имах само една синка.

# 288
Здравейте! Някой дали е правил Виваче на околоочния контур? Ще се радвам да споделите опит.

# 289
Има ли период на възстановяване след juvelook? Видях че Др Ванеска го практикува

Точно при нея го правя. Първата процедура имах леко подуване под очите - все едно не си спал седмица. Но мина за два-три дни. Втория път Ванеска ми сложи противоалергична инжекция и нищо ми нямаше. Може би много леко подуване под очите, все едно ухапване от комар. Но и двата пъти си се върнах след процедурата на работа и никой нищо не забеляза.

# 290
  • при Arctic Monkeys
Някой слагал ли е наведнъж 3 мл Реденсити 1 бустер на лице
Да, аз. Доволна съм от ефекта, но аз обичам лицето си закръглено и сочно.
Изопнати скули и остри бради не са ми красива гледка.
Като се разпредели и малко на шия си е абсолютно нормално количество. Много хубав  продукт.

# 291
  • в 1001-та нощ
Здравейте,

Моля да споделите има ли някой успешен опит за заличаване на бръчки под очите и с каква процедура.
Имам бръчки под долния клепач и търся някаква процедура за минимизирането им. Ботокс и филър не ми препоръчват. Направих мезотерапия RRS HA eyes - ефект почти не видях. Сега правя Juvelook. Втора процедура съм и имам още една. Ефектът от него през първите две седмици е супер, но после се връща почти изходното положение. Има подобрение, но много далеч от това, което ми се иска. Иначе Juvelook ми позаличи торбичките под очите.
Ще съм ви много благодарна, ако някой сподели  положителен опит с фини бръчки под очите.
Благодаря!

Неоперативната блефаропластика, но наесен.

# 292
Здравейте,

Моля да споделите има ли някой успешен опит за заличаване на бръчки под очите и с каква процедура.
Имам бръчки под долния клепач и търся някаква процедура за минимизирането им. Ботокс и филър не ми препоръчват. Направих мезотерапия RRS HA eyes - ефект почти не видях. Сега правя Juvelook. Втора процедура съм и имам още една. Ефектът от него през първите две седмици е супер, но после се връща почти изходното положение. Има подобрение, но много далеч от това, което ми се иска. Иначе Juvelook ми позаличи торбичките под очите.
Ще съм ви много благодарна, ако някой сподели  положителен опит с фини бръчки под очите.
Благодаря!

Няма как да се види ефект от една процедура.
Както казах, аз съм правила и единствено видях след процедурата травмиране на зоната и отток, което е нормално.
Заблудих се, че има ефект, но като попремина всичко си дойде на мястото.

Juvelook изглежда обещаваш продукт, със сигурност следващата процедура, която ще искам да направя за зоната на очите е или нея, или друга , която съдържа полинуклеотиди, например https://proderma-eu.com/nucleofill-medium-strong-prestrukturiran … ostimulacija.html

# 293
  • София...........
Като стана дума за ефект тези, които сте правили PRF по колко процедури сте правили и кога евентуално има видим ефект? Д-ра ме предупреди да не очаквам кой знай какъв визуален ефект, но поне малко ей така за стимул....

# 294
Като стана дума за ефект тези, които сте правили PRF по колко процедури сте правили и кога евентуално има видим ефект? Д-ра ме предупреди да не очаквам кой знай какъв визуален ефект, но поне малко ей така за стимул....

Правих една процедура, ефектът беше нулев, а парите сериозни. Препоръчаха ми три през 3-4 седмици и после поддръжка 2-3 пъти в годината май беше.
Не продължих с процедурата, стори ми се глупаво да наливам пари в нещо, което няма видим ефект.

# 295

Миналата година направих през пролетта направих 4 процедури, които се отразиха много добре на кожата ми: лек обем, уплътняване и приятен тургор на кожата ми, ефекта пролича още от първата процедура.

В края на 2022 г. започнах с СО2 лазер в съчетание с PRF, тази комбинация ми се отрази страхотно: свити пори, гладка кожа, стегнат овал, заличени петна и белези.

Да отбележа: възраст 49 г., имам т.нар. "тежка кожа" с широки пори и омазняване в Т зоната.

# 296
Здравейте,

Благодаря!

Неоперативната блефаропластика, но наесен.

Много благодаря за отговора. И аз проучвам тази процедура като възможност. Колебая се между нея и CO2 лазер. Предложиха ми и Accent Prime за бръчките, но нещо не съм сигурна. Има ли някой, което е ползвал СО2 или Accent Prime за бръчки и може да сподели мнение.

# 297
PRF е скъпа процедура, за нея и спирални конци платих над 2000 лв. при Тончева преди години. Къде правите PRF и колко ви излиза, ако е възможно да споделите.

# 298
Верно ли е, че не е добре до се сложи ботокс само но 1 зона, защото трябвало да де компенсират и др. Мускули
Например искам само между веждите да сложа, трябва ли и на цяло чело също
Ще се засили ли на челото мускула, ако не се сложи и там ботокс ????? 🪬

# 299
Зависи, но дългосрочно може да се появят изразени бръчки на другите зони, да.

Общи условия

Активация на акаунт