Естетични процедури за лице и тяло – 50 тема

• 75 213
  • 757
  •   1
Отговори
# 375
Ако си е избрала някой лекар, който работи с тях, може би затова пита.

# 376
Защо Субцизията е рискова??
Споделете
Благодаря

Много благодаря за информацията, Enisa60!
Признавам, че не очаквах това, направо шокиращи 😄, дано нещата да са се подобрили и да мога да дам обратна връзка тук.. Моята позната беше много доволна.
Ако е удобно да споделите - каква процедура си правихте и доволна ли сте?
Аз отчаяно обикалям различни специалисти, които да помогнат за заличаване на белези, сега се чудя за нейния self regen. Лазери отписах, влошиха ми състоянието на кожата, виваче - има някакъв ефект (само една процедура засега), но отношението в клиниката не ми допадна. Вероятно ще направя още една процедура по-натам. Микронийдлинг в Дермаакт има чудесен ефект за мен за цялостно състояние на кожата, но пак - минимално подобряване на белезите.
Субцизията пък е рискована и непопулярна в България, което значи не много специалисти, които да имат опит с нея..
И така, търсенето продължава.
Отново благодаря.
Имам забележки към хигиената и липсата на ценоразпис. Плащането е само кеш, никога не им работи пос терминала. Цената се определя на око - според клиента.

# 377
Да де ама дори и това да е, като погледнеш тия марки и веднага трябва да ти светне, че са много непознати и друг клас, иначе всички дерматолози щяха да работят с тях.

# 378
на мен ми го сложи една дерматоложка при която ходех редовно до преди няколко години. Тя ми го препоръча и нямах особена разлика  с филърите, които ми слагаха впоследствие.  После се преместихме и спрях да ходя при нея.Нямах причина да се съмнявам в работата и
Но, също така мисля че има значение и къде се слага. Не всеки филър е подходящ за навсякъде.

# 379
  • София
kalina_malina80, рисково е, доколкото зная, защото може да стане по-неприятен белег.
Също може да има нужда от няколко интервенции.

# 380
  • София
Revolax не е неизвестен и нечуван филър. Аз в устните имам, доволна съм много , държи поне 5 пъти повече от Рестилайн при мен .
Другите не съм ги чувала.

# 381
Здравейте, искам да попитам за скорошни  отзиви от др Чолакова /Пловдив/?Назолабиални, устни, ботокс.Приемам и препоръки за други от Пловдив.

# 382
другия петък съм за разграждане на хиалурон, много ми е притеснено, за резултата след това, дано да не се получи увисване на лицето или вдлъбване

# 383
Както съм писала и преди, когато предстои такъв тип интервенция е препоръчително  да се направи тест за алергия към хиалуронизада.

Моя приятелка не си направи и отидоха уж да ѝ разградят устните.
Но така се случи с нея, че направи голяма алергия, поду се цялото лице, беше на антибиотици и кортикостероиди поне 10 дни, не излизаше от вкъщи.

# 384
Както съм писала и преди, когато предстои такъв тип интервенция е препоръчително  да се направи тест за алергия към хиалуронизада.

Моя приятелка не си направи и отидоха уж да ѝ разградят устните.
Но така се случи с нея, че направи голяма алергия, поду се цялото лице, беше на антибиотици и кортикостероиди поне 10 дни, не излизаше от вкъщи.

ще го правя при Ванеска и ми казаха че, всичко ставало на място
Страх ме е от резултата след това Simple Smile в понеделник съм на работа, а доколкото знам 2 седмици няма да мога да слагам нищо

# 385
Може ли да попитам тези от вас, които сте пациентки на др Чилингирова в Дерма акт - колко време се чака за час при нея?

# 386
  • в голямото село
Marigold_,аз посещавам д-р Чилингирова, но винаги търся час за събота или неделя и понякога не мога да се вмъкна в месеца. Но ако е да делничен ден до сега проблем не е имало. Тя работи и в Пирогов и дава графика си за Дерма акт в последните дни на месеца.

# 387
Здравейте, искам да попитам за скорошни  отзиви от др Чолакова /Пловдив/?Назолабиални, устни, ботокс.Приемам и препоръки за други от Пловдив.
Д-р Ива Стоикова Дермавист; д-р Снежана Атанасова (не помня клиниката).

# 388
Атадерма

# 389
Здравейте!
Дали имате отзиви от д-р Кирил Стефанов от клиника Reverse (клиниката на д-р Денчева)?
Става въпрос за премахване на кожни образувания от врата.
Часовете при д-р Денчева вървят с месец напред, а искам да направя консултация по скоро и от клиниката ме насочиха към Д-р Стефанов като специалист по премахване на образувания.
Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт