Естетични процедури за лице и тяло – 50 тема

• 75 202
  • 757
  •   1
Отговори
# 360
Благодаря, получих съобщението! Simple Smile

Да, разбира се, ще направя детайлна консултация. В момента просто събирам информация, защото дори не знам към кое студио или професионалист да се насоча.

По принцип, избягвам да правя каквито и да е манипулации, точно защото не искам да провокирам нещо, но в случая не знам дали ще успея да се отърва от мазнините в коремната област по естествен път. Та, за тях бях решила, че ще направя компромис и ще потърся "външно" решение, като пак уточнявам, че спортувам и съм на строг режим. В момента също активно свалям килограми, не е там въпросът. Simple Smile

# 361
Благодаря, получих съобщението! Simple Smile

Да, разбира се, ще направя детайлна консултация. В момента просто събирам информация, защото дори не знам към кое студио или професионалист да се насоча.

По принцип, избягвам да правя каквито и да е манипулации, точно защото не искам да провокирам нещо, но в случая не знам дали ще успея да се отърва от мазнините в коремната област по естествен път. Та, за тях бях решила, че ще направя компромис и ще потърся "външно" решение, като пак уточнявам, че спортувам и съм на строг режим. В момента също активно свалям килограми, не е там въпросът. Simple Smile

Можете да пробвате с Accent Prime за корем. Аз също имах подобен проблем с мазнини на корема, а имам и здравословни проблеми и множество операции в тази област. Ефектът от процедурата на мен ми харесва. Комбинирах я и с процедури за стягане. Е, ефектът не е чак като на супер модел, но за мен има съществена разлика от преди и съм много доволна. Получи се стопяване на мазнините, прибиране на корема и очертание на мускулите.

# 362
Какво ви е мнението за поставяне на хиалурон в устните ?

# 363
Що за въпрос? И то в тази тема🤣

# 364
Криолиполизата определено има ефект. Преди време правихме с майка ми и двете, аз нямах никакъв проблем, при нея се получи едно измръзване, което беше, според мен, понеже момичето, което я правеше не беше много в час още и едва ли се случва често.
Чак доста по-късно видях историята с Линда Еванджелиста, не подозирах, че са възможни чак пък такива реакции (макар и изключително рядко).

# 365
  • София
Аз съм доволна от криото. То по принцип е за сравнително слаби хора с проблемни зони.
Хубаво е след него да се направи вела или венус легаси. Аз със Велашейп съчетах.
Не е препоръчително ако имате отпусната
 кожа в зоната.

# 366
bibikota, вижте постовете ми и отговорите в темата, всичко съм обяснила. А координати давам на лично съобщение. Не знам дали е удобно тук да споделям Simple Smile

# 367
Може ли някой, който има филър в назолабиалните да сподели колко време издържа и доволни ли сте като цяло.

# 368
  • София
Здравейте, преди няколко месеца правих назолабиални гънки и може да се каже,че е по добре от преди,но сякаш ми се струваше в началото,че стоеше като буца около носа,а долу край устата,не бяха запълнени толкова.Без да разбирам и да съм компетентна,ми се струва ,че е хубаво тази процедура да се комбинира и с филър в областта на скулите,за да се изпъне и да не стои така неестествено.
Ще помоля ако някой в групата има впечатления от др.Дангова,да сподели,ще съм благодарна!С какви филъри работи?

# 369
аз съм с филъри в назо, мигрираха малко, на 19 ти ще ги разграждам при Ванеска

# 370
И аз съм с филър в назо, но при мен има обем и плътна кожа и реално повдигаме там мястото, а не запълваме бръчки.

# 371
и аз съм така, нямам бръчки в назо
имам бузи и по-тежка кожа, които формират гънки.

# 372
Имате ли наблюдения за тези филъри ?

# 373
revolax - са ми слагали, нямам забележки / но зависи и къде се поставя, на мен филъри в устни досега не са ми слагали/, този филър ми е поставян в назо

# 374
Аз не разбирам едно нещо/

Защо при толкова известни марки ( справка да се отворят страниците на няколко хитови клиники и да се направи един списък кои марки използват Restylane, Juvederm,Teosyal, Filorga, Belotero, etc.) човек би се доверил на крайно непознати имена и би решил да си ги сложи в организма?

Евтиното винаги излиза скъпо особено при естетичните корекции.

Общи условия

Активация на акаунт