Естетични процедури за лице и тяло – 50 тема

• 75 193
  • 757
  •   1
Отговори
# 345
Аз съм си слагала устни при него за първи път, не ми допадна. Нямаше упойка, че ми даде торба с лед да изтръпнела устата Rolling Eyes За други процедури не знам как е. За зъболекарските услуги бил топ.

# 346
Въпреки, че стоматолог ми прави устните за ботокс май ще се въздържа, но пък може да се уредя със зъболекар 😄

# 347
  • в 1001-та нощ
danaiva, за субцизия можеш да се консултираш с д-р Михайлов в Скинлайн. Практикува я от доста време за дълбоки мимически бръчки. За приложение за описания от теб проблем не сме коментирали.

# 348
  • София
Благодаря, a.l.e.n.a! Много полезна информация, ще запиша час за преглед в следващите месеци и дано да има положителен резултат!
danaiva, за субцизия можеш да се консултираш с д-р Михайлов в Скинлайн. Практикува я от доста време за дълбоки мимически бръчки. За приложение за описания от теб проблем не сме коментирали.

# 349
  • Sunshine state
Момичета, препоръчайте ми къде да отида за ботокс в Пловдив, моля. Ще пробвам, пък каквото стане. 😁

# 350
Бързам да се похваля. Нямам назолабиални и устните са с поправена асиметрия след хиуронидазата. Сложихме общо 0,5 мл. с канюла. На назолабиалните има по 5 от страна линеарни конци.

Здравейте, бихте ли споделили повече за тези конци къде ги правихте и болезнено ли беше!?

# 351
Здравейте! Simple Smile Включвам се в темата с въпрос, защото се обърках от толкова четене.

Искам да си направя криолиполиза в коремната област.

Може ли да ми препоръчате добър специалист / студио в София, където извършват тази процедура на най-високо ниво? Необходимо ли е операторът да е лекар?

Също, тук масово се споменава "CoolTech" технологията, но из чуждестранните форуми чета, че "CoolSculpting" и "Clatuu Alpha" са по-добри. Някой има ли мнение?

# 352
Здравейте,

Колко време ви издържа ботокса? Аз правих на чело  преди два месеца за пръв път и започва вече да ме отпуска. Възможно ли е първия път да държи толкова малко?

# 353
Възможно е.
Аз съм слагала последно декември ,мисля да подновя скоро.

# 354
Прочетете всичко за криолиполиза много внимателно. Аз си направих такава на корем и после разбрах, какво може да стане. Нямах и ефект, защото започна пандимията и се застояхме затворени вкъщи. Никога повече не бих си причинила тази процедура.

# 355
Здравейте,

Колко време ви издържа ботокса? Аз правих на чело  преди два месеца за пръв път и започва вече да ме отпуска. Възможно ли е първия път да държи толкова малко?
.      Да  при мен беше същото. Първата година си сложих 4 пъти , втората 3 пъти, сега само 2 пъти в годината

# 356
Здравейте,

.      Да  при мен беше същото. Първата година си сложих 4 пъти , втората 3 пъти, сега само 2 пъти в годината

Благодаря за отговора. На мен ми казаха, че сега на 6 месеца трябва, а после на 8, но не виждам как ще издържи толкова, след като вече отпуска. Може би си е индивидуално.

# 357

Здравейте,

Благодаря за отговора. На мен ми казаха, че сега на 6 месеца трябва, а после на 8, но не виждам как ще издържи толкова, след като вече отпуска. Може би си е индивидуално.
.  Нормално е, организмът се бори и се бори с нещо ново, после свиква, така ми обясни моя лекар

# 358
Прочетете всичко за криолиполиза много внимателно. Аз си направих такава на корем и после разбрах, какво може да стане. Нямах и ефект, защото започна пандимията и се застояхме затворени вкъщи. Никога повече не бих си причинила тази процедура.

Благодаря за мнението!
Да, чела съм, че някои хора споделят за негативни последици, но смятам, че всяка естетична корекция крие определени рискове.
При мен проблемът е, че въпреки спорта и ултра здравословното хранене, фигурата ми не е такава, каквато искам да бъде, поради заболявания. Но няма да навлизам в излишни подробности. Просто реших, че мога някак да си помогна за мазнините в коремната област, които при мен са доста упорити, поради недотам добра генетика и заболяванията, за които споменах.
Все пак, ако някой си е правил криолиполиза и е доволен, ще се радвам да сподели къде, какво, как... Благодаря!

# 359
Една приятелка е правила и беше доволна , ще ви пратя телефон на лично , аз бях говорила за час , но се отказах в последствие . Не знам дали няма да е проблем , че имате заболявания , питахте със сигурност , защото на някой места казват, че няма проблем , но реално може да стане беля.

Общи условия

Активация на акаунт