Естетични процедури за лице и тяло – 50 тема

• 75 179
  • 757
  •   1
Отговори
# 330
Бързам да се похваля. Нямам назолабиални и устните са с поправена асиметрия след хиуронидазата. Сложихме общо 0,5 мл. с канюла. На назолабиалните има по 5 от страна линеарни конци.

# 331
  • на дъното
Здравейте 🙂
От известно време се чудя дали да не се ботоксикирам на чело

Някой с хашимото слагал ли си е ? Може ли и да споделите от кой сте доволни като трайност и дали е болезнено 😬🙈😉

# 332
Късно ви е вече, трябвало е много по- рано. Сега няма да се изгладят бръчките напълно. Не боли и си слагам с хашимото без проблем. Също обаче съм много закъсняла на гневна бръчка и не се маха въобще.
С един път нищо няма да направите, не си давайте парите, ако очаквате челото ви да се изглади.

Последна редакция: нд, 07 май 2023, 22:31 от densi

# 333
Болезнено не е като цяло,но бръчките ще си останат.За тях ще трябва малко филър и последваща грижа за зоната.Ботоксът е превенция повече, не е лечение за бръчките.

# 334
  • На острова
Bug developer, може ли да споделиш дали боли поставянето на конците? Знам, че е индивидуално, но аз събирам мнения.

Моята дерматоложка каза, че тези не боляли, май другите (зъбчатите) боляли, ама тя ми каза, че и neck mesotherapy не боли, а аз два дена не можех да си завъртя врата. Изобщо няма да повторя.

Не съм фен на филърите и знам, че за мен конците са опция за това, което търся като визия. Може да изчакам още, не в толкова зле.

Ботокс си слагам от 2015 и се радвам, че започнах тогава. Щях да имам дълбоки линии и аз, ако го бях отложила във времето.

# 335
Bug developer, може ли да споделиш дали боли поставянето на конците? Знам, че е индивидуално, но аз събирам мнения.

Моята дерматоложка каза, че тези не боляли, май другите (зъбчатите) боляли, ама тя ми каза, че и neck mesotherapy не боли, а аз два дена не можех да си завъртя врата. Изобщо няма да повторя.

Не съм фен на филърите и знам, че за мен конците са опция за това, което търся като визия. Може да изчакам още, не в толкова зле.

Ботокс си слагам от 2015 и се радвам, че започнах тогава. Щях да имам дълбоки линии и аз, ако го бях отложила във времето.
Мен лично не ме болят, не го усетих повече от убождането при ботокс, те са много тънички (косъмчета).
След поставянето има усещане на подърпване и пощипване, но не е постоянно, явно при по-силна и рязка мимика. Което ми подсказва да се пазя от този вид мимики, за да не скъсам кончетата Simple Smile  около 3-4 дни поне.
Скоро ще сложа двойни за по-проблемна част и там Д-р Петкова ми обясни, че е по-болезнено и неприятно Sad
Но пуста суета Simple Smile Ще пиша след 10-тина дни как е минало и дали си е заслужавало болката.
От линеарните съм изключително доволна. Моята кожа ги възприе чудесно.

# 336
Обмислям слагане на ботокс за първи път, но не знам при кого да го направя. Моята дерматоложка ми предложи д-р Бърдаров от Спектро Институт, но аз съм "хвърлила око" на д-р Хаджийска от Дерма Акт. Какво ще ме посъветвате?

# 337
Хаджийска!

# 338
  • София
Здравейте, дами.
Някоя от вас има ли опит с доктор Мария Тончева?
Имам записан час при нея в края на юни. Ще се радвам, ако някоя сподели какви процедури е правила при нея, доволна ли е и какви са цените.
Преди известно време видях една позната, която беше ходила при нея и кожата й изглеждаше прекрасно, та се вдъхнових да запиша час за консултация.
Благодаря!

# 339
Имам забележки към хигиената и липсата на ценоразпис. Плащането е само кеш, никога не им работи пос терминала. Цената се определя на око - според клиента.

# 340
  • София
Много благодаря за информацията, Enisa60!
Признавам, че не очаквах това, направо шокиращи 😄, дано нещата да са се подобрили и да мога да дам обратна връзка тук.. Моята позната беше много доволна.
Ако е удобно да споделите - каква процедура си правихте и доволна ли сте?
Аз отчаяно обикалям различни специалисти, които да помогнат за заличаване на белези, сега се чудя за нейния self regen. Лазери отписах, влошиха ми състоянието на кожата, виваче - има някакъв ефект (само една процедура засега), но отношението в клиниката не ми допадна. Вероятно ще направя още една процедура по-натам. Микронийдлинг в Дермаакт има чудесен ефект за мен за цялостно състояние на кожата, но пак - минимално подобряване на белезите.
Субцизията пък е рискована и непопулярна в България, което значи не много специалисти, които да имат опит с нея..
И така, търсенето продължава.
Отново благодаря.
Имам забележки към хигиената и липсата на ценоразпис. Плащането е само кеш, никога не им работи пос терминала. Цената се определя на око - според клиента.

# 341
Здравейте, какво мислите за биоразградимите колагенови конци за неинвазивен лифтинг? Някой тествал ли ги е?

# 342
  • Там където
Здравейте, какво мислите за биоразградимите колагенови конци за неинвазивен лифтинг? Някой тествал ли ги е?

Аз, 3 пъти слагах- ефектът е дни... Пълна загуба на време и пари Simple Smile

# 343
Чували ли сте за д-р Коста Костов. Моя позната си е слагала ботокс при него, но на мен името ми е крайно непознато и нищо говорещо, та ще се радвам ако някоя от вас може да даде някакъв отзив.

# 344
Чували ли сте за д-р Коста Костов. Моя позната си е слагала ботокс при него, но на мен името ми е крайно непознато и нищо говорещо, та ще се радвам ако някоя от вас може да даде някакъв отзив.

Стоматолог е.

Общи условия

Активация на акаунт