Естетични процедури за лице и тяло – 50 тема

• 75 209
  • 757
  •   1
Отговори
# 390
Здравейте момичета ! Споделям и аз резултата от днес.

# 391
Sunny Др.Денчева не се занимава с премахвания на образувания , дори да се прегледате при нея , вероятно пак ще ви насочи при др.Стефанов за лазера. Аз лично не съм много доволна - той е млад доктор  и се притесни да премахне образувания , които преди това на прегледа др.Денчева каза , че няма проблем да се изгорят. Та в крайна сметка останах с доста още за махане.
Вече обаче е късно според мен за лазери , доста е слънчево.

# 392
Точно днес бях на дерматолог за такива проблеми и ме отсвири за октомври/ноември месец.

# 393
Здравейте момичета ! Споделям и аз резултата от днес.

Здравейге прекрастни устни, колко милилитра имате общо в устните?

# 394
имате чудесни устни, не виждам смисъл от филъри
младо и хубаво лице, изобщо не се нуждаете от корекции на този етап Simple Smile

# 395
Хубави са станали устните, но и аз си го помислих- че са прекрасни изначало .
Тони, покажи ги пак след няколко месеца.

# 396
Здравейте момичета , благодаря ви !!
Сложих Revolax Deep 1.1 ml .
Реално според мен няма особенно голяма разлика и като спадне отока ще си личи съвсем малко. Аз исках да сложа 0,5 обаче ме посъветваха че на моите устни ще е като 0 😄.

# 397
Здравейте, искам да попитам за скорошни  отзиви от др Чолакова /Пловдив/?Назолабиални, устни, ботокс.Приемам и препоръки за други от Пловдив.
Д-р Ива Стоикова Дермавист; д-р Снежана Атанасова (не помня клиниката).
Да не би да имате предвид Д-р Ива Стоилова?

# 398
Здравейте, искам да попитам за скорошни  отзиви от др Чолакова /Пловдив/?Назолабиални, устни, ботокс.Приемам и препоръки за други от Пловдив.
Д-р Ива Стоикова Дермавист; д-р Снежана Атанасова (не помня клиниката).
Да не би да имате предвид Д-р Ива Стоилова?
Да, извинявам се, техническа грешка.

# 399
Алена, моля за съвет
вече писах в петък съм при Ванеска за разграждане на мигрирал филър. Събота и неделя съм на СПА - сауна и парна баня. Ванеска каза че, не е противопоказно. Но, въпросът ми е, мога ли да ползвам маски уикенда, серуми и т.н. ?

# 400
  • в 1001-та нощ
От личен опит - двукратен - не бих влизала в термозона (сауна, парна баня) след ензима, защото продължава да работи. Затова ново поставяне на филър се прави след 14 дни.

Маски, серум - бих се въздържала няколко дни. Създаваш травма подкожно. Има изострена чувствителност. Представи си, че кожата реагира.

По-добре отложи едното - ензима или СПА-то. За мен е излишен риск, който можеш да пропуснеш, защо да го мислиш Simple Smile

# 401
Здравейте , моля за вашето мнение д-р Ванска или д-р Михайлов да избера . На 40 години съм .Посещавала съм д-р Балабанов и д- р Кънчев до момента.Балабанов грам не комвнтирам. Кънев е страхотен , но не са ми ок часовете за консултации.Имам нужда от цялсто контуриране .

Последна редакция: чт, 18 май 2023, 10:27 от silvi_ilieva

# 402
Имам нужда от цялсто контуриране

Аз лично не виждам какво има да се подобрява на това прекрасно лице.

# 403
Ами силно изразен назолабиални гънки, деколте, загубен обем и тънка кожа:(((

# 404
  • Варна
Силно изразени назолабилни??Не, не пипайте нищо там. Евентуално бустер или PRF за шия и лице ще е достатъчно..

Общи условия

Активация на акаунт