Естетични процедури за лице и тяло – 50 тема

• 75 210
  • 757
  •   1
Отговори
# 405
Позволявам си да се включа - страхотно лице, не пипайте нищо, ще личи намесата . Наблягайте на ежедневната грижа и здравословни навици!

# 406
  • пустинята Гоби
Sunny Др.Денчева не се занимава с премахвания на образувания , дори да се прегледате при нея , вероятно пак ще ви насочи при др.Стефанов за лазера. Аз лично не съм много доволна - той е млад доктор  и се притесни да премахне образувания , които преди това на прегледа др.Денчева каза , че няма проблем да се изгорят. Та в крайна сметка останах с доста още за махане.
Вече обаче е късно според мен за лазери , доста е слънчево.
Имам същите впечатления. Д-р Денчева махаше образувания, но вече пренасочва всичко към д-р Стефанов, което не е много приятно, защото той не е тя. Аз съм махала и при нея, и при него и виждам разлика.

# 407
Аз виждам една гънка н ашията, която най-вероятно си е там от години. Някои жени имат такива гънки дори и като деца. Аз нямам нито една, но е до кожа, не е моя заслуга.

Нищо друго не трябва да се пипа по лицето, перфектно е. Никави назолабиални и отпускане няма. Не знам с какви очи гледате.

# 408
Аз не виждам нищо от това, което описвате. Ако все пак искате нещо - направете един Juvenus и един скинбустер и ще светнете

# 409
  • Sunshine state
Присъединявам се към останалите - нямате нужда от нищо, освен от кремове и поддръжка на лицето с някоя и друга лека процедура при козметик, нещо съвсем леко и неинвазивно. Повярвайте на хората и не рискувайте да се окепезите хубавото лице!

# 410
Вече е пипнато това лице.

# 411
Силно изразени назолабиални, верно ли?  Grinning
В последно време ме изумявате честно!

Последна редакция: чт, 18 май 2023, 14:37 от Nona M.

# 412
Вече е пипнато това лице.
как имам филър под очите и ботокс , къде видяхте в долната час намеса,от интерес питам

# 413
Аз не успях да видя снимката.

# 414
Аз не успях да видя снимката.
Ще ви я изпратя на лични

# 415
И аз смятам, че изглеждате много добре, поне от тази снимка.Поддръжка на кожата ще е достатъчна до момента.Скинбустъри, минронидлинг, такъв тип процедури.

Последна редакция: чт, 18 май 2023, 12:03 от ДХ3

# 416
И аз смятам, че изглеждате много добре, поне от тази снимка.Поддръжка на кожата ще е достатъчна до момента.Слинбустъри, минронидлинг, такъв тип процедури.
Не мога да открия добро студио за тези процедури, моля ако знаете такива да ми дадете насоки.Благодаря предварително

# 417
Скинбустъри в клиника.За останалите може и в студия, но не мога да препоръчам такива.
В Дерма акт има сега промо, много дами са хвалили този бустър в темата:

KPP, може да даде мнение обстойно.

# 418
Минах втори етап от план 100% при д-р Ванеска. Първият правих Jovelook и инжекционна липолиза с добавен ензим Collagenase  за долната половина на лицето. При сравняване на снимките ми от тогава /17.03./ и сега мазнината в долната част толкова се е стопила,  че няма нужда от повторна липолиза.  Днес отново Jovelook и HArmonyCA 1мл. Може би след месец ще добавя още 1мл. от хармониката.

Последна редакция: чт, 18 май 2023, 16:07 от КЪДИ

# 419
Къди, браво, ще чакам снимки преди-след.

Общи условия

Активация на акаунт