Естетични процедури за лице и тяло – 50 тема

• 73 915
  • 757
  •   1
Отговори
# 420
Момичета, да ви споделя колко съм разочарована....😩
След толкова ровене реших ,че Субцизията е моята процедура!
Напълно натурална, без чуждо тяло и т.н.
И Михайлов е моят доктор!
И......
Се зачетох за рискове, и за съжеление се описва често засягане на Лицев Нерв, който отговаря за говора! И то необратимо 😩😩😩

Много съм отчаяна - виждах в тази процедура шанс да си върна лицето , но с риск да загубя говор????

# 421
  • Sunshine state
Аз не искам да убеждавам или разубеждавам някого, но рискове има при всяка една процедура. За това е и много важно да се направят при добър специалист, който знае какво прави. Да, звучи клиширано, но е факт.

# 422
Здравейте момичета! Др.седмица имам час при Ванеска за поставяне на ПБ серум. Някой от вас правил ли е,има ли опасност от увисване или алергична реакция,как мислите?Аз целя стягане на контура и леко сваляне на мазнини в долната част на лицето

# 423
Писала съм и преди, правих при Валянова. За алергичната реакция, не мога да коментирам, лекарката може да отговори на най - добре. Останах изключително доволна, нямам отпускане от серума, дори има леко стягане на местата които е поставян

# 424
Много ти благодаря

# 425
Здравейте момичета. В търсене съм на процедура за стягане на кожата на корема, проблема не е сериозен, но от вариации в килограмите кожата не е така стегната както ми се иска. Ще съм благодарна, ако препоръчате процедура и студио от коите сте доволни Simple Smile

# 426
Здравейте момичета. Каква козметика използвате на устните си(балсами , маски и тн )?
.С филъри съм и ме е страх да не се разградят от някои продукти .

# 427
На филърите влияе топло, спорт, метаболизъм, козметика не мисля.

# 428
  • в 1001-та нощ
Здравейте момичета. В търсене съм на процедура за стягане на кожата на корема, проблема не е сериозен, но от вариации в килограмите кожата не е така стегната както ми се иска. Ще съм благодарна, ако препоръчате процедура и студио от коите сте доволни Simple Smile

Венус Легаси, Онда

# 429
Здравейте отново, търся информация отностно др.Веселина Михайлова в болница Сигмамед . Всички мнения ще са ми полезни.Благодаря предварително на отзовалите се 😊

# 430
Здравейте, искам да попитам какви са отзивите от Vivace за стягане? Видях назад позитивни коментари за белези от акне, но не и за стягането. Също така, интересува ме колко процедури се правят и на колко месеца? На някои места чета 3 процедури през месец, а на други - 3 процедури през 3-4 месеца...

Също така, искам да си сложа нано конци, може ли да ми препоръчате къде? Засега съм се насочила към Хил Клиник при Валянова или при Ванеска, но ще се радвам на отзиви за други места.

Трето, но всъщност най-важно: Искам да си направя цялостна консултация при специалист и да си съставим план за действие съобразно целите, които имам и състоянието на лицето. Може ли да споделите мнения за такъв специалист? Разглеждам План 100 % на Ванеска, но той за каква възраст е? Аз съм на 40, гледам на снимките към тази услуга са използвали доста по-възрастна жена...

Благодаря!

Последна редакция: пн, 22 май 2023, 10:21 от Кафе с Канела

# 431
Здравейте момичета! Др.седмица имам час при Ванеска за поставяне на ПБ серум. Някой от вас правил ли е,има ли опасност от увисване или алергична реакция,как мислите?Аз целя стягане на контура и леко сваляне на мазнини в долната част на лицето
и аз съм записана за тази процедура при Ванеска за юли. Каза ми, че ще стопи малко от марионетните - имам дебела кожа. Дайте отзиви като мине тази процедура. И колко струва - на мен ми каза около 700 лв.

В петък мина разграждането на хиалурона на няколко места. ПРавих при Ванеска.Доволна съм, но исках по-скоро да ми сложи конци, а тя каза - юли серума, август-конци.
Действа доста предпазливо - питах я за ръцете - каза че, не вижда смисъл на този етап, да ползвам бюджета за други неща. )

# 432
Извинете невежеството ми, но какво е ПБ серум?

# 433
ензимен серум - помага за коригиране на дефекти по кожата - белези от акне, някои бръчки, "изтънява" кожата - топи мазнини
решава и въпрос с целулит и стрии, има няколко разновидности на серума

Последна редакция: пн, 22 май 2023, 15:06 от Crissy

# 434
Аз съм слагала ПБ , при мен задълбочи марионетните бръчки.
Смятам че е продукт, който от известно време налаг, преди поставяне на конци, с комерсялна цел. За т.н. тежки лица, може да има ефект, но аз съм с тънка кожа и за съжаление при мен беше обратен.

Общи условия

Активация на акаунт